Stosunek po stosunku - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-02-26, 09:21   #1
Paulina2012
Raczkowanie

Stosunek po stosunku

Witam.

Niżej jest temat o tym ile razy mogą nasze TŻ pod rząd.
Mam pytanie troszkę z innej baczki ale w tym temacie. Jak już raz to zrobicie i drugi, trzeci i następny raz pod rząd to jak to robicie, tzn. co robicie z nasieniem? Po każdym stosunku idziecie się umyć? W przypadku gdy antykoncepcją jest prezerwatywa to wiadomo, ciągacie ją, ale też trzeba chociaż jakoś wytrzeć penisa aby przy następnej grze wstępnej nie zbliżyć się z nasieniem które na nim jeszcze będzie w okolice warg sromowych. Jeśli natomiast używana jest antykoncepcja hormonalna i wytrysk nastąpił w pochwie to przy następnym razie, przy zmianie pozycji potrafi ona wyciec z pochwy. Fajnie aby wyciekło w jakieś kontrolowane miejsce a nie na pościel czy partnera. Jak to u Was wygląda?
Paulina2012 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-27, 08:43   #2
Paulina2012
Raczkowanie

Dot.: Stosunek po stosunku

Pół tysiąca widziało ten temat i nikt nie nie napisał, jak się zachowuje w takiej sytuacji? Czyżby pisanie, że uprawiacie stosunek za stosunkiem i tak całą noc to zwykłe trollowanie?
Paulina2012 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-27, 10:31   #3
Szpulka_
Raczkowanie

Ja po prostu idę do łazienki i robię "co trzeba". Przeważnie siadam na WC i czekam aż wypłynie ochydne, ale tak jest. potem się podmywam i wracam do łóżka, tylko wtedy już mój TŻ śpi, więc na drugą rundę raczej nie mam szans
Szpulka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-27, 10:44   #4
paula78
Zakorzenienie

Kontrolowane miejsce to najczęsciej wc.
Pościel można po figlach wyprać, a partner może sie umyć.
Kwestia okoliczności i potrzeb.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-27, 20:50   #5
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Paulina2012 Pokaż wiadomość
Witam.

Niżej jest temat o tym ile razy mogą nasze TŻ pod rząd.
Mam pytanie troszkę z innej baczki ale w tym temacie. Jak już raz to zrobicie i drugi, trzeci i następny raz pod rząd to jak to robicie, tzn. co robicie z nasieniem? Po każdym stosunku idziecie się umyć? W przypadku gdy antykoncepcją jest prezerwatywa to wiadomo, ciągacie ją, ale też trzeba chociaż jakoś wytrzeć penisa aby przy następnej grze wstępnej nie zbliżyć się z nasieniem które na nim jeszcze będzie w okolice warg sromowych. Jeśli natomiast używana jest antykoncepcja hormonalna i wytrysk nastąpił w pochwie to przy następnym razie, przy zmianie pozycji potrafi ona wyciec z pochwy. Fajnie aby wyciekło w jakieś kontrolowane miejsce a nie na pościel czy partnera. Jak to u Was wygląda?

Nie przeszkadza nam ani na pościel, ani na partnera.
Wstanie i umycie się też nie przeszkadza w powrocie do igraszek .

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Szpulka_ Pokaż wiadomość
Ja po prostu idę do łazienki i robię "co trzeba". Przeważnie siadam na WC i czekam aż wypłynie ochydne, ale tak jest. potem się podmywam i wracam do łóżka, tylko wtedy już mój TŻ śpi, więc na drugą rundę raczej nie mam szans
Czemu ohydne? Nie odbieram tego tak Nasienie mojego faceta nie jest ohydne. Lubię je...
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-27, 22:57   #6
jusia44
Przyczajenie

Mam w szafce koło łózka ręcznik papierowy,wiec bezpośrednio po stosunku staje się przydatny Potem WC, umyć się i jazda...
jusia44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-04, 13:00   #7
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

mamy w pobliżu chusteczki/ papierowe ręczniczki czy coś, co można "przyłożyć" na chwilę, odpocząć kilka minut i zabierać się do kolejnego stosunku ;-)
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-06, 03:43   #8
Jamar
Przyczajenie

Mokre chusteczki
Jamar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-06, 07:07   #9
pitownia
Przyczajenie

szybki prysznic i naprzód
pitownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-06, 10:11   #10
Skydive
Raczkowanie

Mokre chusteczki, 15min "przerwy" i od nowa. Aż kobieta ma dość
Skydive jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości