|
Notka |
|
Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe Forum dla miłośników sportów letnich i zimowych. Tu dowiesz się wszystkiego o tym jak przygotować się do sezonu. Poczytasz o nowinkach sportowych. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Rolki Roller Derby Retro 500 - do znawców
Witajcie.
Nie wiem czy dobrze wybrałam dział, jakoś brakuje mi tu chyba ogólno sportowego ![]() Otóż, posiadam rolki Roller Derby Retro 500 i pytanie do osób które znają się choć trochę na rolkach etc. Moje rolki mają już 9 lat, ale sa nadal świetne i dobrze mi sie na nich pędzi, ale po tych kilku ładnych latach są wyraźne znaki użytkowania, m.in coś mi tam stuka puka w kółkach, świszczy, piszczy, kółka do wymiany, poniewaz są mocno zjechane. Nie chcę kupować nowych, ponieważ nie jeżdze az tak bardzo często na nich i te jeszcze trochę mysle ze mi poslużą. I teraz pytanie, czy rolki bez różnicy jakiej będą firmy oby tylko zgadzały się rozmiarem? Jeśli chodzi o wymiane ich i całą konserwację etc, to lepiej zrobić to samemu czy oddać gdzieś do sklepu sportowego z naprawą bądź gdzieś indziej? Czy moze orientujecie się ile skasują mnie po naprawie w jakimś punkcie? Z gory dziekuje za sensowne odpowiedzi.
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rolki Roller Derby Retro 500 - do znawców
Pewnie trzeba wymienic lozyska...spokojnie mozna zrobic to samemu.
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.