|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
serial podobny do New Girl
hej
Znacie może jakiś serial podobny do New Girl? lekki,najlepiej by odcinki trwały po 20 min, o młodych ludziach,najlepiej przyjaciołach,którzy szukają miłości itd. How I Met Your Mother i Plotkarę juz oglądałam, duzo osób proponowało mi,bym obejrzała 2 broken girls,jednak nie wciągnął mnie. z góry dziękuję za odpowiedzi ![]()
cel: rzucić fajki!!!! ![]() "Have you heard the news that you're dead? No one ever had much nice to say" Edytowane przez pewnaKa Czas edycji: 2013-08-04 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: serial podobny do New Girl
Jeżeli odcinki mają trwać 20 min to polecam: Weeds, Teoria Wielkiego podrywu . Może nie są to seriale o młodych ludziach szukających miłości ale bardzo przyjemnie się je ogląda.
Z takich bardziej w tematyce to polecam : 90210 i One Tree Hill.
![]() |
#3 | |
...
|
Cytat:
![]() Jeśli niekoniecznie typowo komediowe to Girls, Entourage, Happy Endings.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Może spodoba Ci się 'The Mindy Project', zabawna główna bohaterka poszukuje tego jedynego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Don't Trust the B---- in Apartment 23
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
"The Carrie Diaries". Tematyka jaka Ci odpowiada-o przyjaciołach szukających miłości
![]() ps. Jest to prequel serialu "Seks w wielkim mieście" i opowiada o losach nastoletniej Carrie Bradshaw i jej przyjaciołach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Bardzo lubię serial new girl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Może Cougar Town? Nie jest to serial o ludziach młodych wiekiem, raczej duchem, ale jest lekki, zabawny, miłosny - mnie wciągnął. Szczególnie pierwsze sezony. A New Girl nie mogę się już doczekać!
Z dwudziestominutowych sitcomów polecam jeszcze The Middle. To jest serial o rodzinie, ale jest taki życiowy, taki prawdziwy, przerysowany, zabawny, że płaczę do łez na nim. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
polecam jak kilka dziewczyn wyżej kultowych Friendsów
![]() chyba obejrzę sobie drugi raz Dziewczyny też oglądałam, właśnie sobie przypomniałam, ze muszę dokończyć 2 sezon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.