|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jak ściąć grzywkę żeby się układała??
Wiem,że wątków o grzywkach było już sporo,ale mimo to muszę się o coś zapytać
![]() Co mam powiedzieć fryzjerowi przy wizycie?Że powinien ściać więcej włosów na grzywkę?Czy bardziej wycieniować?Czy ktoś wie? Poza tym chciałabym żeby grzywa dobrze wyglądałą przy zwiaznych włosach i możliwie zakrywała po bokach moje odstające uszka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ściąć grzywkę żeby się układała??
ja bym chaial cos takeigo, ale wiem ze fryzjerzy z mojej miejscowosci nigdy mi tak nie zrobia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie obraź się, ale najprawdopodobniej z twoim fryzjerem jest cos nie tak. Ty masz mu mówić co ma robić? nie rozumiem. Przeciez bierze za to pieniądze. Ja mam odwrotnie - od wyjscia z salonu do umycia włosy i fryz sa fantastyczne, ale jak mam w domu zrobic podobnie to czasmi nie wychodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Czuczenko też mi się taka marzy!!!
![]() Satanno ja najwyraźniej trafiam na dziwnych fryzjerów,bo jak ja im mówię po prostu żeby mi ścięli grzywke na skos i im to ładnie tłumaczę co chcę uzyskać...to zawsze mi zetną tak,że to się do moich włosów nie nadaje,bo się za bardzo wykręca;( (a dodam,że w zasadzie nie mam kręconych ani falujących włosów za to bardzo łatwo się układają...tak jak im się podoba oczywiście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja też myślałam że mi się krótsze włosy kręcą same, ale okazało się że to była kwestia złego ścięcia... Mam podobną grzywkę jak na zdjęciu, tzn miałam bo ostatnio jest krócej ścięta. Fryzjerka wycieniowała mi ją od połowy do końca brzytwą brzytwą przez co stały się lżejsze i zaczęły prosto układać, a jak chce fale to też łatwo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
Hmm...muszę to powiedzieć fryzjerowi,to może też mi się zacznie ukłądać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-02-02 o 23:28 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
a probowalas prostowac grzywke prostownica?? moze wtedy lepiej Ci sie ulozy?? sprobuj wyprostowac a potem utrwalic lakierem
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziękuję za powiększone zdjęcie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja uzywam prostownicy, i tak czasem ona nic nie daje, jak juz mi sie grzywka ochydnie zakreci, to anwet do peiakrnika ja wsadzic i protowac Bóg wie czym to nie da rady sie jej ładnie ułozyć
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.