![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Lipcowa wymiana
NIEAKTUALNE
![]() ![]() 2. Passion Dance Avon - 50 ml - (2 sztuki) 1 nowy, 2 zużycie do połowy (brak kartonika) 3. Slip into Avon - 50 ml - bez kilku psików (brak kartonika) 4. Little Black Dress Avon - 50 ml - nowe (brak kartonika) 5. Avon In Bloom by Reese Witherspoon Body Mist - Zapachowa mgiełka do ciała - 100 ml - psikane kilka razy (brak kartonika) 7. Yves Rocher So Elixir Purple - 50 ml - bez kilku psików (jest kartonik) ![]() ![]() 1. Syoss - Fluid dodający objętości - 150 ml - zostało ok połowy 2. Syoss - Spray stylizujący - 250 ml - zostało mniej niż połowa 3. Yves Rocher - Maska odbudowujaca do włosów z olejkiem jojoba i masłem karite - 20 ml - nowa ![]() ![]() 1. Nivea Dwufazowy płyn do demakijażu oczu -125 ml - zużycie niewielkie 2. Garnier - Tonik ściągająco-oczyszczający - 200 ml - zużycie do napisu garnier 3. Yves Rocher - Pure system Tonik głęboko oczyszczający - 150 ml - użyty 2 razy 4. Alterra Krem do twarzy bez substancjii zapachowych do skóry bardzo wrażliwej - 50 ml - nowy 5. Avon Anew Ultimate Emulsja z bioaktywnym złotem na noc - 50 ml - nowa (jednak bez folii) 6. 2 mini zestawy Vichy 7. Yves Rocher Serum Vegetal - Reduktor głębokich zmarszczek na dzień i na noc 30 ml - nowe w folii 8. Lirene Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu z witamina C - 125 ml - nowy 9. Yves Rocher - Aksamitne mleczko do demakijażu z wyciągiem z 3 herbat - 50 ml - nowe 10. Yves Rocher - Hydra Vegetal - Żel-krem intensywnie nawilżający 24h - 3 tubki po 15 ml (czyli bez 5 ml prawie jak pełno wymiarowy krem) - nowe 11. Anew Vitale Avon - Żel-krem do pielęgnacji okolic oczu - 15 ml - nowe w folii ![]() ![]() 1. Vipera - Cień do powiek (02) Jasny beż z brokatem - użyty 1 raz pędzelkiem 2. Poczwórne cienie do powiek Avon (Mocha Latte) - z wymianki 3 cienie tylko maźnięte a 1 jest w połowie pokruszony, ponieważ przesyłka była źle zabezpieczona 3. Bell Konturówka do oczu Trwały efekt kolor 03 niebieski - użyta 2 razy 5. Paletka Inglot na 3 wkłady 6. Wkład Inglot nr 55 maźnięty raz jak nowy (po terminie był ważny do 2011 ale wszystko z nim ok) 7. Paletka cieni Ruby Rose 48 kolorów - zużycie minimalne 8. Yves Rocher Błyszczyk powiększający usta Sexy Pulp (ciemna czerwień) - 10 ml - nowy w folii 9. Yves Rocher Tusz pogrubiający do rzęs Sexy Pulp czarny - użyty 1 raz świeży 10. DIOR 5 COULEURS EYE SHADOW CIENIE NIGHT DUST 790 - Oryginalne zakupione w SEPHORZE. Stan cieni widoczny na zdjęciu. Górne wieczko odpadło z uchwytu ale jest i w niczym to nie przeszkadza. 11. AA Jedwabisty podkład rozświetlający do skóry wrażliwej N1 - 30 ml - użyty 1 raz zużycie minimalne ![]() ![]() 2. Vichy Ochronne mleczko do ciła SPF 50 + do skóry wrażliwej - 300 ml - została połowa 5. Yves Rocher Les Plaisirs Nature Mleczko do ciała Brzoskwinia - 50 ml - nowe ![]() ![]() 1. Avon - Pędzelek (Minipędzelek) do cieni - Mini Eyeshadow Brush - użyty 1 raz 2. Zegarek Elipsa - nowy nienoszony w kartoniku 3. Duża biała kosmetyczka CLARINS - nowa Edytowane przez pysiak103 Czas edycji: 2013-08-10 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcowa wymiana
Hej , znajdziesz cos u mnie za ktores:
- tbs zurawinowe maslo -yr mleczko malina -yr sexy pulp - nivea dwufazowy plyn - yr aksamitne mleczko do dem - little black dress - rare pearls
książki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post44333069 CIUCHY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post52378585 KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post51554482 WISHLIST https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post48203793 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
niestety nic nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś za
2. Passion Dance Avon - 50 ml nowy 5. Avon In Bloom by Reese Witherspoon Body Mist - Zapachowa mgiełka do ciała - 100 ml - psikane kilka razy (brak kartonika) 7. Yves Rocher So Elixir Purple - 50 ml - bez kilku psików (jest kartonik) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za mgielke In bloom?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=705143 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Coś za
4. Yves Rocher Les Plaisirs Nature Mleczko do ciała Malina - 50 ml - nowe 5. Yves Rocher Les Plaisirs Nature Mleczko do ciała Brzoskwinia - 50 ml - nowe
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
7. Yves Rocher Serum Vegetal - Reduktor głębokich zmarszczek na dzień i na noc 30 ml - nowe w folii
8. Lirene Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu z witamina C - 2 sztuki po 125 ml - nowe 1. Body&Earth Mango Mandarin Body Lotion - Balsam do ciała - 140 ml -nowy 4. Yves Rocher Les Plaisirs Nature Mleczko do ciała Malina - 50 ml - nowe 5. Yves Rocher Les Plaisirs Nature Mleczko do ciała Brzoskwinia - 50 ml - nowe 9. Yves Rocher - Aksamitne mleczko do demakijażu z wyciągiem z 3 herbat - 50 ml - nowe 10. Yves Rocher - Hydra Vegetal - Żel-krem intensywnie nawilżający 24h - 2 tubki po 15 ml - nowe coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Hej znajdziesz coś w moich wątkach za:
-Yves Rocher - Maska odbudowujaca do włosów z olejkiem jojoba i masłem karite -Yves Rocher - Pure system Tonik głęboko oczyszczający -Yves Rocher - Aksamitne mleczko do demakijażu z wyciągiem z 3 herbat -The Body Shop - Cranberry Body Butter - Żurawinowe masło do ciała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
:)
|
witaj coś u mnie za
1. Rare Pearls Avon - 50 ml - nowe (brak kartonika) 6. Pachnaca mgiełka do ciała Jabłko i Wiciokrzew Avon - 125 ml - zużycie niewielkie (do napisu naturals) zobacz w wątku nie akrualnym z aktualnymi rzeczami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Hej!
Znajdziesz coś u mnie za któreś z tych rzeczy: -Lirene Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu z witamina C - 2 sztuki po 125 ml - nowe -The Body Shop - Cranberry Body Butter - Żurawinowe masło do ciała - 200 ml - więcej niż połowa -Yves Rocher Les Plaisirs Nature Mleczko do ciała Malina - 50 ml - nowe -Yves Rocher Les Plaisirs Nature Mleczko do ciała Brzoskwinia - 50 ml - ? ![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
niestety nic ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
7. Yves Rocher So Elixir Purple - 50 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
BARDZO mnie interesuje:
1. Body&Earth Mango Mandarin Body Lotion - Balsam do ciała - 140 ml -nowy 3. The Body Shop - Cranberry Body Butter - Żurawinowe masło do ciała - 200 ml - więcej niż połowa 4. Yves Rocher Les Plaisirs Nature Mleczko do ciała Malina - 50 ml - nowe 5. Yves Rocher Les Plaisirs Nature Mleczko do ciała Brzoskwinia - 50 ml - nowe proszę, odpisz u mnie, jeżeli coś Cię zainteresuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poproszę link do wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
8. Yves Rocher Błyszczyk powiększający usta Sexy Pulp (ciemna czerwień) - 10 ml - nowy w folii 1. Body&Earth Mango Mandarin Body Lotion - Balsam do ciała - 140 ml -nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Hej, znajdziesz coś w moich wątkach za (całość lub część):
- Lirene Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu z witamina C - 2 sztuki po 125 ml - nowe - Yves Rocher - Aksamitne mleczko do demakijażu z wyciągiem z 3 herbat 50 ml - nowe - Body&Earth Mango Mandarin Body Lotion - Balsam do ciała - 140 ml -nowy - Yves Rocher Les Plaisirs Nature Mleczko do ciała Malina - 50 ml - nowe https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=704594 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=704111 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Moze coś u mnie? Podoba mi sie kilka rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- niestety nic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
to wymiana ok? ;]JUTRO MOGE ZARAZ WYSŁAĆ
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
nie nic nie widze fajnego ;]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.