![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
dziewczynki a moj typ ?? pomozcie
witam bardzo bym chcial wiedziec jakim typem kolorystycznym jestem i licze na wasza pomoc!!
opisze sie troszke a jezeli jeszcze cos bedzie trzba to napisze !! kolor oczu takie ciemniejsze piwo wloski sredni braz karnacja srednia opalam sie dosc szybko na zlotawo brazowy kolor zle sie czuje w czerwieniach, pomaranczach,zieleniach lubie bialy, bezowy,niebieski,czarny i w tym tez chyba dobrze wygladam :p licze na wasza pomoc wklejam 1 zdjecie ale z niego niewile widac mam inne ale sa za duze a nie umiem zmniejszac niestety wiec sie nie sugerujcie tym zdjeciem ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja Ci chyba nie pomoge bo srednio sie na tym znam
![]() ![]() ![]() A do pomniejszania zdjec uzyj sobie paint'a.. (to chyba program ktory kazda z nas ma ![]() ![]() To na tyle mojej skromnej rady ![]() ![]()
Boisz sie nas? I slusznie, bo powinienes. W srodku mamy potepienie dla Ciebie i Twoich bliskich. Wybacz mi swoj strach... Jestem tylko noca.... Powstala w konkretnym celu... By gasic gwiazdy... Przepraszam ze gasze Twoja. Zabilam Cie.... Wybacz mi te chwile slabosci.........
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: dziewczynki a moj typ ?? pomozcie
ja wiem ze jest duzo na ten temat ale i tak sama nie umiem okreslic mojego typu bo jak robie niby test to wychodzi zima a zima to ja raczej nie jestem a nie ma testu na ktrym wyjdzie jaka mieszanka jestem wiec prosze specjalistki aby mi pomogly przeciez to forum z poradami ...
dodam jeszcze kilka zdjec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
i co tyle osob oglada i nikt nie umie mi pomoc kurde ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Justynko, Twój naturalny kolor włosów jest ciepły czy chłodny? Bardziej wpada miejscami w taki słomiany, popielaty, ciemny blond, czy bardziej w kasztan, rudy?
![]() Jaki kolor włosów miałaś w dzieciństwie? Czy masz piegi? (Jeśli tak to w jakim kolorze?) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
cos mi sie wydaje ze jestes latem....tlyko te oczy mi nei pasuja.,.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie się wydaje że jestes zimą, ale głowy sobie uciąc nie dam....lub może jakas jesionka....hmmmm.... Co z tymi piegami??Jaki kolor jes,lli masz??Pieprzyki??I czy ten braz na głowie to ciepły hjest czy zimny?/(tzn złotawy czy popielaty).....
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Mnie się tu widzi jakis cieply typ, wiosna-jesien, albo jesien... I wg mnie korzystniej wygladasz w tym czerwonym sweterku niz w granacie i niebieskim. Cera wydaje mi się ciepła, włosy również mają złoty poblask. Takie moje zdanie ale glowy sobie uciac nie dam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
nie mam zadnych piegow i nigdy nuie mialam moj kolor wlosow naturalny to braz wpadajacy w sloncu w rude releksy ale jesienia raczej nie jestem bardzo latwo sie opalam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co? Wiosenno -jesienny typ obstawiam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hmm cos mi sie tez tak wydaje ze wiosenno-jesienny tylko ta karnacja mi nie odpowiada ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Okresliłaś swoją cerę jako średnią - a ja nazwałabym ją w ciepłym odcieniu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A ja stawiam na jesień.
Wiecie dziewczyny z tym typem wiosenno-jesiennym jest dość dziwacznie. Tak naprawdę jest niewiele w necie na temat typów mieszanych (jeśli macie jakieś linki to bardzo proszę o podanie ![]() Przy typach chłodnych jest tak, ze każdy kolejny typ ma bardziej intensywne barwy w swojej palecie: lato, potem lato-zima i wreszcie zima. A u ciepłych typów tak nie jest. Bo najpierw jest wiosna, która ma żywe ciepłe kolory, potem wiosna-lato, której paleta zawiera kolory przybrudzone, delikatne, a potem jesień, której odpowiadają barwy ciepłe, nasycone , dość intensywne. Tak więc wg mnie wiosno-jesien nie jest zbitką cech wiosny i jesieni, bo przecież oba te typy są dość intensywne, a wiosno-jesien raczej delikatna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
daję zdjecia jesieni i wiosno-jesieni. Justynka pasuje mi bardziej do tej pierwszej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Heheheh. A ja myślałam że jak typ mieszany to miesza cechy z obu. Z tego co wiem - jesionki też mogą być rude? Ale nie jestem znawczynią w tej sprawie. Do jednego doszliśmy - zima i lato odpadają - ciepły typ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
April, wg mojego światopoglądu jesienie mogą być rude, ale CIEMNOrude
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Ojojojoj... skomplikowane to wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
bardzo skoplikowane moze Pani Samanta by sie wypowiedziala ale na to chyba nie ma szans bo tych watkow o typach jest tyle ze pewnie na moj nie zajrzy...
dalej czekam na wasze rady.. jak robie test taki na typ to wychodzi zima...hehehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Wiesz te testy nie sa do konca wiarygodne. Sama siebie za obiektywnie nie ocenisz... Ja tez mam problem, bo nie wiem czy moja skora ma odcien cieply czy nie bo przewaznie jestem blada a to dla mnie chlodno wyglada
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Mnie sie zdaje, ze typ mieszany to jednak jest polaczenie dwoch typow - jesien moze byc ruda. Typ mieszany czerpie niektore cehcy od jednego typu, a niektore od drugiego - ale proporcje to spprawa bardzo indywidualna. Justynkaa moze miec wlosy od typu jesiennego, za to pisze, ze opala sie - to cecha wiosenna...
Ja mysle, ze Justynkaa jest typem mieszanym z przewaga cech jesiennych. Joey - mam, wrazenie, ze Twoj swiatopodlad jest nieco za bardzo uproszczony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej,
moze wykryjesz jakim typem jestes. Srebny piercionek oznacza chlodna karnacja, a zloty piercionek oznacza ciepla ![]() Frühling - Wiosna Sommer - Lato Herbst - Jesien Winter - Zima Tinker ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
fajna rzecz, Tinker, tylko coś tam jest nie tak, no bo przecież nie ma typu wiosna-lato ani jesień-zima!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na dodatek jeszcze dochodzi to, że najczesciej opisywane są 4 typy, a to wg mnie źle, bo potem takie typy jak ja (lato-zima) nie pasują nigdzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Z tego zdjecia Tinker wychodzi mi ze jestem jesien-zima
![]() ![]() ![]() Joey - Ty sie tym interesujesz, moze znasz jakies strony gdzie sa opisane typy? Chce napisac krotki "przewodnik" po tym jak odrozniac typy, w punkcikach, zeby latwo bylo porownac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się ten pomysł
![]() ![]() ![]() Jesli ma powstac taki wątek to sugeruje brać materiały z jednego źródła, żeby nie bylo sprzecznych informacji. I po prostu MUSZĄ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec, wedlug tej ulotki:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Tinker, Joey... a co to moze byc jak sie wiosna przeteguje na ciemny braz? Chodzi o wlosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
hehe co jak co ale zawsze jesien odrzucalam bo mi karnacja nie pasowala i to moje dosc szybkie opalnie...
dobry pomysl zrobcie watek taki i powklejajcie zdjecia przykladowe dziewczyn z wizazu wtedy kazda sobie wejdzie i porowna miej wiecej ze zdjeciem wizazanki a nie jakiej tam aktorki ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Justynko,
na tym pierwszym zdjeciu wygladasz mi na lato. Na tych 3 innych wygladasz na wiosne ![]() Tinker
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.