![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Co zrobić ze sobą....blondi
Witam nazywam sie małgosia mam 24 lata i dwójke kochanych bobasów.problem z tym ze spotykam sie z opiniami ze wygladam na 30 lat, albo ze mam wizerunek grzecznej gimnazjalistki......... Chce na pewno schudnac ok 4-5 kg. ale cio z resztą, z włosami np? pomocy
okulary musze miec bez nich jest tragicznie pozatym mam mega wade;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Co zrobić ze sobą....blondi
Przyciemnij brwi. Dodadza twarzy charakteru, ale nie "czarnym" kolorem. Kolor wlosow super, figura dobra i nie widze powodu do odchudzania. Nie wygladasz na swoj wiek zdecydowanie - mysle, ze wygladasz mlodziej. okulary wygladaja fajnie i dodaja Ci "profesjonalnego" wygladu - moze zainwestuj w druga bardziej delikatna pare? (ale mi sie te "powazne" podobaja).
Jakas epidemia ladnych dziewczyn na metamorfozach, ktore chca grzebac w swoim ladnym wygladzie bez potrzeby :P
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Myśle ze mam też kłopot z głową - czuje sie niedowartościowana i szukam przyczyn w wyglądzie, le moze jak zaczne sie sobie podobac to i myslenie sie zmieni.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja bym tam na kazdym zdjeciu strzelila szeroki usmiech taki ze wszystkimi gornymi zdjeciami na wierzchu, o tak
![]() Co do ciuchow to unikac jak tylko mozna (bo czasem sie nie da), spodni takich eleganckich, no wiesz, oklepane czarne, szare czy brazowe, takie "garniturowe". Ten niebieski sweter ma zly odcien dla Ciebie, za ciemny. Sukienka tez wyglada powaznie, bo jest cala czarna i z polyskujacego materialu plus czarne buty. Bron Boze nie ubieraj sie cala w marynarke, eleganckie spodnie i koszule z kolnierzykiem, wiele kobiet wyglada wtedy jak grzeczna nauczycielka, wyjatek: http://www.theglamourai.com/ Jestem zakochana w stylu tej pani, elegancka i subtelna a jednoczesnie spontaniczna i na luzie. Polecam kolory typu zywa fuksja, czerwony, zielony, zolty, pomaranczowy, niebieski, granatowy, takie posrodku palety barw. Tzn. musisz sprawdzic czy ci pasuja, bo jednemu pasuje zielony, a nie pasuje czerwony i na odwrot. Czasem tez warto ubrac grafitowy zamiast czarnego, czarne ciuchy czesto wygladaja za powaznie. Nosilabym tez dzinsy o prostych nogawkach lub waskich, ja wiem ze teraz maja ta glupia mode na dzwony, ale dzwony plus jakas zwykla marynarka czy dzwony plus jakis zwykly sweterek wygladaja po prostu nudnie i nie pomoga tu szpilki. Z dzwonami trzeba ostroznie. Ciuchy oczywiscie bez napisow, ktore sie spieraja szybko i wogole nie widze nieraz sensu w nich jak je czytam na kims ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
No brwi sobie zrób, to na pewno
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
muszę to koniecznie napisać - jejku, jaka jesteś ładna!
I) włosy za talie II) włosomaniaczka od lutego 2012 III) wegetarianka od 2005 http://ochdearme.tumblr.com http://www.bonjourdisko.blogspot.com - założyłam! http://instagram.com/lilyhatesroses 29.09 - kosmetyki LUSH: peeling RUB RUB RUB, lotion Charity Pot, peeling do ust Bubblegum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
nikt wiecej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
a co z makijażem ja powinnam sie malowac ?( mam minusy)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Wrzuć fotkę twarzy od przodu ze spiętymi włosami,nie maluj się...to coś się przerobi!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Drastyczna zmiana z jasny blond na brąz.
Dzieczyny byłam dzis u fryzjera , chciałam tylko koncówki podciac i ewentualnie jasne pasemka. ale fryzjerka pow ze po co mi jasne pasemka których nie widac i ze mam za jasną karnacje do jasnych włosów. i że sie cała zlewam ..poradziła mi taki kolor...strasznie sie bałam bo to moje pierwsze farbowanie...i nie jestem pewna czy wygladam dobrze. moze to kwestia przyzwyczajenia , mój mąż niestety nosem keci......jak teraz wygląda kwestia schodzenia tej farby? mi fryzjerka powiedziała ze nie ma problemu jak mi ten kolor sie znudzi albo zrobia odrosty to przefarbujemy na blond i wówczas ewentualnych odrostów widac tak nie bedzie i bede mogła spokojnie czekac az odresna mi moje włosy i mój kolor.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dot.: Drastyczna zmiana z jasny blond na brąz.
W blondzie wyglądałaś lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie ten blond rzeczywiście się trochę zlewa z twarzą. W brązie jest lepiej, ale fryzjerka wybrała ci za ciemny odcień. Myślę, że w jaśniejszym brązie, albo nawet ciemnym blondzie byłoby jeszcze lepiej.
Najlepiej poczekać aż farba się trochę zmyje i rozjaśni. Wtedy lepiej ocenisz, czy ci się podoba. Jednak do tak jasnego blondu jak na zdjęciach "przed" ja bym osobiście nie wracała, ale to tylko moje zdanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
no własnie mysle ze jak farba troszke zblednie to bedzie mi sie bardziej podobac teraz tak jakos ciemno mi ....no ale trudno.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Dla mnie lepiej wyglądasz w tych ciemnych włosach ale to tylko moja opinia
![]() Ja miesiąc temu zrobiłam sobie podobną metamorfozę do twojej. Przefarbowałam włosy z jasnego blondu farbą na ciemny blond...ale kolor wyszedł podobny do twojego ![]() ![]() Przyznam szczerze że lepiej się czuje w tych ciemniejszych włosach bo tak jak piszesz nie zlewa mi się twarz z włosami... ![]() ![]() ![]() Tak jak fryzjerka mówiła zawsze jest opcja powrotu do jasnego blondu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Według mnie lepiej Ci w brązie
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Jeśli ten blond to był Twój naturalny kolor, to powinnaś ćwiczyć asertywność. Trudno będzie Ci zejść do naturalnych włosów. Brąz jak brąz, za to naturalne były śliczne
![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie lepiej Ci w blond włosach,brąz Cię postarza i to dużo.To oczywiście moja opinia, wydaje mi się,że lepiej już by Ci było w ciemniejszym odcieniu blondu niż w brązie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Mi się najbardziej podobasz w blondzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
jeszcze się wtrącę a myślałaś nad soczewkami kontaktowymi zamiast okularów??
Ja mam bardzo dużą wadę wzroku (krótkowzroczność i astygmatyzm) ale od kilku lat noszę soczewki, może zapytaj swojego okulisty czy jest taka opcja i ewentualnie musiałabyś się dowiedzieć jakie w twoim przypadku były by koszty zakupu soczewek....Ja w soczewkach dużo lepiej się czuje niż w okularach...może w twoim przypadku taka zmiana też była by na plus?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem jest super w tym brązie!! W blondzie byłaś nijaka, faktycznie taka gimnazjalistka, a teraz to piękna kobieta! moim zdaniem ekstra, teraz Cie "widać"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Pani Mizantrop
|
Zdecydowanie lepiej Ci w brązowych włosach, wyglądasz w nich bardziej kobieco, za to w kwestii cięcia te dłuższe bardziej Ci pasują.
Jak już dziewczyny podpowiadały, zmieniłabym okulary na soczewki (sama noszę od ponad 10 lat i polecam ![]() No i zmieniłabym trochę makijaż, mając niebieskie oczy nie powinnaś używać niebieskich cieni, gaszą one naturalny blask oczu. Aby go podkreślić użyj satynowych beżów i brązów, raczej w chłodnym odcieniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
w blondzie duzo lepiej, nie sluchaj tych co mowia ze w brazie lepiej
![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Obciąć czy zapuszczać? Pasemka czy farba? fotki
Witam po dłuuuuuuuugiej nieobecności
![]() ![]() I chciałam sie poradzic co moge zrobic z włoskami - 1 foto najkrótsze włoski jakie miałam i pasemka chyba jasny blond i jakis brązik u fryzjerki koszt ok 130 zł;( lub całe przefarbowac? ale ja rzadko chodze do fryzjera bo odrostów u mie nie widac za bardzo bo mam swoj blondzik naturalny taki jak na 2 foto i tam wloski zapuszczone troche. Ale słabe te wlosy i cieniutkie mam wiec moze obciąć? Doradzcie prosze coś chciałabym zmienic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Dot.: Obciąć czy zapuszczać? Pasemka czy farba? fotki
Obciąć Ă☠ la Kożuchowska. Sprawdzi się idealnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
odpada nie umiałabym układac tak włosów;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Pozostań przy blondzie i zapuszczaj - dłuższe włosy zdecydowanie dodają Ci uroku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
o kurcze ależ zateskniłam za długimi włoskami ;((( patrząc na to zdjęcie.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.