|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cały cykl biały śluz i objawy inne niż dotychczas
Dziewczyny proszę o porady, będę wdzięczna
Do ginekologa udaję się dopiero za dwa tygodnie, bo wcześniej nie dało rady, dlatego napiszę tu może któraś z Was miała podobną sytuację. Od dwóch miesięcy obserwuje swoje cykle. W tym cyklu zaniepokoiło mnie to że temperatura przez cały cykl jest 36,6-36,8 a zawsze od owulacji miałam min 37 no ale mniejsza o to. W środku cyklu zaczyna boleć mnie brzuch dodam że wcześniej tak nie miała, ból jest zazwyczaj krótkotrwały ale pojawiający się co jakiś czas przez kilka dni. Najgorsze są piersi, zawsze ból występował gdzieś tydzień przed miesiączką a teraz przed połową cyklu pojawił się i był okropny. Piersi są powiększone, nabrzmiałe a ból momentami nie do zniesienia. Do tego wszystkiego podczas mojej obserwacji dostrzegłam że przez cały cykl mam biały śluz, czasem mnie czasem więcej. Całkowity brak śluzu płodnego. Ostatnio znajoma wystraszyła mnie że to mogą być objawy tego że mogę mieć niedomogę i może nie będę mogła mieć dzieci.. wystraszyłam się a do wizyty u lekarza dwa tygodnia. Poradźcie coś pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cały cykl biały śluz i objawy inne niż dotychczas
Może zdarzył Ci się cykl bezowulacyjny po prostu. U zdrowych kobiet takie cykle zdarzają się ok. 2 razy w roku (tzn. mogą się zdarzyć). Jeśli zbyt często będziesz obserwować takie zjawiska, może to być coś niepokojącego, ale jeśli na razie zdarzyło się raz, to wydaje mi się, że nie ma powodu do obaw.
Ale do lekarza jak najbardziej powinnaś się wybrać, dla świętego spokoju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Może rzeczywiście tak jest, niepotrzebnie panikuję ale ja już tak mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cykle bezowulacyjne się zdarzają i nie są powodem do paniki, więc bez obaw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.