|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moj makijazyk-debiut:)
Hej dziewczyny
![]() ![]() Wykonanie moze i nie jest perfekcyjne(wynik buszowania naokolo mnie 11-miesiecznego malucha)ale chcialabym posluchac waszych rad dotyczacych mojego sposobu malowania sie ![]() ![]() kosmetyki ktorych uzylam: Twarz:korektor Loreal-Feel Naturale podklad Lumene-Double Stay Make-Up nr.6 Oczy:cien do powiek w sztyfcie Loreal-Crystal Infinite kolor gold dust troszke cieni brotakowych z dostepnej w stanach firmy Claire's Cosmetics oraz czarnego cienia tej samej firmy kredka czarna Rimmel Special Eyes Usta:podklad pod pomadke Lip Base Coat firmy Sudden Change(usa) oraz blyszczyk firmy Sally Hansen -Diamond Lip Treatment w kolorze Diamont Oto i fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moj makijazyk-debiut:)
Debiut jak najbardziej udany, witaj na MM
![]() Wyglądasz ślicznie, szczególnie na ostatnim zdjęciu, makijaż bardzo delikatny, świetlisty, w sam raz dla delikatnej blondynki. I bardzo fajny błyszczyk ![]() Tylko uważaj, żeby za bardzo brokat nie "rozpełzł" się po twarzy ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hehe wlasnie brotak "rozpelzl"sie troche po twarzy
![]() a makijazyk taki delikatny az nie byl ,ale jeszcze nie umiem dobrze zrobic fotki,tak aby wszystko bylo idealnie widac...ale pracuje nad tym.. ![]() dziekuje za komentarz i czekam na nastepne sugestie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj na MM
![]() Ja nie mam zastrzeżeń - choć jak dla mnie to ciutkę za dużo tego połysku na powiekach ale na makijaż wyjściowy jak najbardziej TAK ![]() Fajnie podkreśliłaś oczka chociaż ja mówię stanowczo NIE dla czarnego cienia - bardziej efektowny byłby grafit, granat ![]() ![]() Ale ogólnie Twoja twarzyczka wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie ![]() Pozdrawiam i czekam na jeszcze ![]() A za całokształt i odwagę do prezetnacji siebie daję Ci 5 gwiazdek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Ja pierwsze moze zaczne znowu od piania ![]() ![]() Druga sprawa to piekny kolor wlosow!! Taki platynowy, moje marzenie! A co do makijazu. Oczy ladnie podkreslone ale nie widac za bardzo techniki bo zdjecia z zamkniety okiem brak ![]() Usta chybabym pomalowala troszke mniej blyszczaco jesli na oku juz jest duzo brokatu. Ale moze to efekt zdjecia. Generalnie wygladasz bardzo promiennie i dziewczeco. Pozdrawiam Tanzanit |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wygladasz ladnie(ladne oczy) i podoba mi sie kolor pomadki,co do oczu to wydaje mi sie ze troche za duzo blysku ale moze to wina zdjec.Ogolnie udany debiut
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ślicznie też jestem blondynką i maluje się na codzień bardzo podobnie, kolor błyszczyku widze ze tez mój ulubiony, wiec moja ocena jest jak najbardziej subiektywna..ale makijaż cudowny
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
witaj na MM
![]() ![]() Masz delikatną kolorystykę i subtelną urodę. Makijaż to korzystnie podkreśla, choć usta wydają mi się zbyt rózowe i za bardzo błyszczące- zamiast tego błyszczyka widziałabym raczej coś bardziej naturalnego. A co to za szkrab tak przeszkadzał? ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
sliczne masz oczka i jestes sliczna
![]() ogolnie makijaz slodki z tym ze usteczka nie robilabym tak mocno perlowe i kurcze przepraszam ze sie czepiam ale puder jakos tak nie naturalnie wyglada,w pomarancz wpada, a moze to tylko zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
bardzo ladnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ładny, słodki i dziewczęcy makijaż. Przynajmniej mi się tak kojarzy
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Mi prawde mowiac nie za bardzo sie podoba,nie obraz sie oczywiscie, zebralas tyle pochlebstw,ze mam nadzieje,ze o jedna mniej pochlebna wypowiedz sie nie obrazisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
wszystko ladnie, ale za duzo blyszczyka (albo 'u)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Oczka bardzo ładne, ale nie podoba mi się kolor ust, tak za bardzo rzuca się w oko, i do Twojej urody za blady ten róż , to takie pierwsze wrażenie
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witaj w naszej bajce.
![]() Jesteś bardzo ładna, masz bardzo ładny kolor włosów, zawsze mi się taki marzył. Fajne oczy, o ładnym zabarwieniu. Teraz o makijażu. Jeśli brokatowe cienie, to już nie błyszczące różowe usta, no sorki, ale wygląda to tak "lalkowato". Błyszczyk świetny, ale nie do tego makijażu. ![]() Szkoda, że nie widać dokładnie oczka jak zostało umalowane. Makijaż pomimo wszystko ładny i wygląda na nieprzerysowany. ![]() Ogólnie nie jest źle. Ciesze się, że odważyłaś się zaprezentować. ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładnie. jeden minusik to własnie blyszczace usta, mysle że matowe beda ladniej sie prezentowac. Pozdrawiam cieplutko i czekam na kolejne makijaże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Dziekuje slicznie za wszytskie komentarze jestescie kochane-bez wyjatku!!!
Dlatego umiescilam moj makijaz na forum aby posluchac komentarzy i to nie tylko tych dobrych... wiec nie urazam sie gdy komus nie podoba sie moj makijaz...i choc samej podoba mi sie lekko Barbi-owaty wyglad to rozumiem ze kazdy ma swoje zdanie ![]() moze lekko przesadzilam z tym polyskiem na ustach ![]() co do moich oczek to jest jak najbardziej moj naturalny kolor, ktory odziedziczylam po moim kochanym tatusiu ![]() teraz czekam na Wasze sugestie mojego koeljengo makijazu pozdrawiam wszystkie Wizazanki |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
to ja tradycyjnie proszę o przydymiony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
masz śliczne oczka . makijazyk bardzo suptelny i ładny. mnie się barzdo podoba. pozdrowionka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Jesteś bardzo piękną kobieta i masz niesamowicie delikatną urodę w związku z tym bardzo łatwo jest z makijażem przesadzić. U ciebie podobają mi sie oczy - są śliczne i maja bardzo ciekawy kolor, natomiast jedno zastrzeżenie - do ust, zupełnie mi nie pasuje taki błyszczyk, no jakoś za jasny, za cukierkowy
![]() Bardzo chciałabym cię zobaczyć w makijażu przydymionym, masz urodę stworzoną do takiego ![]() śliczna jesteś ![]()
![]() |
#23 |
调解人
|
Witaj
![]() Generalnie mi się podoba, jednak stanowczo zrezygnowałabym z bardzo jasnych ust! Trochę zgrzytają z resztą. Myslę, ze bardziej naturalny kolor wyglądałby zdecydowanie lepiej. Byc moze wystarczyloby przejechac usta bezbarwnym błyszczykiem? Czekamy na kolejne makijaze! PS: sliczny kolor oczu ![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Piękna buźka, i jeszcze piękniejsze oczy. Masz niesamowity kolor tęczówki (ale o tym już zapewne wiesz
![]() Jasne oczy ładnie kontrastują z ciemną kredką. Co do ust to zgodzę się z dziewczynami - zbyt różowe i zbyt błyszczące. Nie mniej całość wygląda uroczo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Piękny kolor tęczówek! mmmmmmm... marzenie
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ja Ciebie też serdecznie witam na MM
![]() oczki masz ładnie pomalowane, ale mi się nie podoba kolor błyszczyka... jak patrzy się na całą buźke to usteczka zanikają, nie widać ich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Oczka mi się podobaję, zarówno kolor tęczówek jak i makijaż
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.