![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() winogronko
fioletowo-rozowy
![]() oczy: Cienie Vollare Roxana 5 Cienie Inglot- mapka(fioletowa,srebrna,b iala) Sypki Bell biały Sypki Bell rózowy Sypki Bell fioletowy Tusz- Rimmel Extra Super Lash Usta- Blyszczyk Bell bezbarwny + jakas probka jasno pomaranczowo-rozowa Yves Rocher Blagam was dziewczyny co ja mam zrobic z tym "szarawym cielskiem" pod lukiem brwiowym blagam ![]() ![]() Czekam na opinie i krytyke... i cicho tam ma byc o moich rzesach bo sie zezlosze ![]() ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2006-08-07 o 14:18 Powód: poprawka :D / Usunełam fotki buzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: winogronko
Malinka jak sie czujesz kobito ? Lepiej juz?
I o jakim ty szarym cielsku tu piszesz? patrze i patrze pod tym lukiem brwiowym i nic nie widze!!! A wogole twoj tytul podzialal na mnie tak sugestywnie ze bylam pewna ze to bedzie o winogronach zielonych (bialych). I nawet jak czytalam opis kosmetykow myslalam ze zle czytam ...jakies roze i fiolety... ![]() A co do makijazu. Bardzo mi sie podoba, jak zwykle fajnie wyciagnelas cien na zewnatrz i ladnie obrysowalas oko. Fajnie wyglada ten troche bylyszczacy cien w kaciku wewnetrznym ![]() Jedynie to nie jestem przekonana do koloru szminki. Czy nie lepsza bylaby rozowa? Bo ta jakas taka troche ciepla mi sie wydaje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Jak ja lubie Twoje makijaze, bo mnie przekonuja,ze do ciemnych oczu nie ma ograniczen,kazdy zdecydowany kolor wyglada do nich super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Aha i -zdjecie z avatarka-moj faworyt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]()
tanzanit już lepiej
![]() ![]() ![]() ![]() tanzaniciku ja te ciemne w domu mam a zarlam teraz wiec mnie tak napadlo :P ![]() Wlasnie nie bylam pewna szminki. Z tym mam najwiekszy problem bo nie wiem jak polaczyc z makijazem ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2005-09-13 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Olasku no ja tam nie lubie sie malowac na szaro jakos jedynie na czarno jak cos
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2005-09-13 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A spróbuj to po prostu rozświetlić bezowo-złotym (napisało mi się bezowo i chyba właściwie lepiej bęedzie właśnie taki bezowy, a nie beżowy - coś jaśniutkiego, co daje błysk), błyszczącym cieniem... Bo szarobiałoś to chyba wynik depilacji (odrastające włoski +mniej opalona skóra)...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
alraune no dziekuje bo dobrze napisalas to wynik tego
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2005-09-13 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Malinka,lubie cie w żywych kolorach.Winogrona moga być,fajowo!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
jak zwykle wesoło i kolorowo
![]() ![]() Oprócz odcienia szminki i nieroztartej granicy cienia (jednak mogłaby być bardziej) nie mam żadnych uwag. Cieszę się, że ze zdrowiem lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
bardzo ładnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
neonka dziekuje
![]() aga tez z tą szminką tak myśle...ale w lustrze bylo ok ![]() ![]() ![]() ![]() czeko dziekuje ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2005-09-13 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Ależ Ty masz uśmiechnięte oczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
czytając temat też myślałam że znajde coś w odcieniach jasnego zielonego hihi
![]() wszytko mi się podoba oprócz jednej rzeczy... jak dla mnie za bardzo wyciągasz cień na zewnątrz. Może dlatego na to zwracam uwage bo sama tak się nie maluje hihi no sama nie wiem co do tego "szarawego cielska" to mi jakoś ono nie przeszkadza hihi masz chyba jakąś obsesje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
perelko, rzyrafko
![]() Dolly ![]() ![]() ![]() Dolly wlasnie sie ucze nie wyciagac tak a nadal wyciagam ![]() ![]() ![]() ale mam problemy ![]() ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2005-09-13 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Miło znów cię oglądać w czymś wesołym
![]() Podobają mi się oczka bardzo. I nie wiem czemu ale też myślałam że będzie na zielono ![]() To chyba taki mój żabkowy odchył ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
moze dlatego że zielone winogronka sa lepsze
![]() ja tam ekspertem nie jestem... ale i tak bym chciała zobaczyć makijażyk w Twoim wykonaniu bez tych zewnętrznych wyciągnięć ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
to raczej landryneczka a nie winogronko
![]() i kurcze...jaka sliczna masz gorna warge, to serduszko czy jak to sie nazywa ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
froggie chyba zrobie wpis UWAGA NIE ZIELONE
![]() ![]() eee tam Dolly ja wole ciemne ![]() ![]() ![]() noemi dziekuje ![]() grin_ajz - jaka tam landryna ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Haha jak zobaczyłam tutył wątku to byłam PEWNA, że bedzie zielony makijaż, a tu zonk i jest różowy. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Pomadko
![]() ![]() ![]() ale co do tej szminki to nigdy sobie nie poradze ![]() ![]() ![]() widzisz bo jadlam winogrona TE CIEMNE ![]() ![]() ![]() zielenia juz nie katuje oczu ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do ust...to tak zawsze jest ze cos nam sie nie podoba w sobie co komus innemu bardzo..taka kolej rzeczy ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
raczek to ja nie jest jam skorponica podobno najwredniejsze z wszytskich kobiet
![]() tam mialo byc raczej o malina sie myli ![]() ![]() ale wiesz ze juz tak szczerze nic do nich nie mam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
hehe kazda z nas musi miec jakas obsesje
![]() ![]() uuu skorpionica...to faktycznie, lepiej z toba uwazac :P i komentowac makijaze pozytywnie ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
grin_ajz ale szczerze? chyba odwrotnoscia jestem bo wole byc skrytykowana i zeby pokazane mi byly moje bledy przeciez wtedy sie ucze dociagam poprawiam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
No dobra Malinka moze ty tam jakies szare cielsko widzisz ! Ja nawet na wskazanym punkcie widze tylko bialy luk brwiowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Chyba już wszystko tu zostało powiedziane przez dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
tanzanit chyba jestem przerwazliwiona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ona dziekuje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.