|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co robić ?!
Cześć mam 18 lat i 170 cm wzrostu, nie wiem czy to dużo czy nie, mi to pasuje, bo jestem szczupła, a jedynym plusem wysokich dziewczyn są długie nogi...Ale o co chodzi. Mój chłopak ma 174 cm, jesteśmy ze sobą prawie dwa lata, on często mnie prosi, żebym nałożyła szpilki, z jednej strony BARDZO chce to zrobić, bo ja kocham chodzić w szpilkach, ale wiem, że będę wtedy od niego wyższa ;c Nie wiem czy wkońcu mam się zebrać na odwagę i nałożyć je, czy dalej chodzić w baletkach, abym mogła się czuć niższa od niego...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Co robić ?!
Cytat:
![]() Wątek z serii "problem wzięty z d...". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-08-18 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedyna rada jaką mogę Ci dać to : jak najniższy obcas . Obie strony będą zadowolone . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
sentimental animal
|
ja mam 172
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja mam 168 cm wzrostu, mój facet 164 cm i gdyby poprosił mnie o założenie szpilek (ja nie przepadam) to nie miałabym z tym najmniejszego problemu. Tylko że ja mam gdzieś co ludzie powiedzą i jestem dumna że mam takiego faceta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja też jestem dość wysoka i raczej tylko jakiś wielkolud od 185 może być odemnie wyższy jak założę szpilki .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Tylko, że ja mam szpilki 8-10 cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
No dokładnie. Albo załóż i sprawdź czy to będzie aż tak bardzo widoczne. Ja jak zakładam szpilki to jestem wyższa od mojego V. ale tylko jak stoję sztywno wyprostowana obok niego to jest to widoczne. A jak sobie chodzimy czy coś to tego nie widać, więc nie ma problemu.
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ale gdzie tu jest problem? Lubisz szpilki, facet lubi cię w szpilkach, więc o co chodzi?
Mam znajomych, ona - 168 cm wzrostu, on 172 cm i ona chodzi w szpilkach, nie robi z tego problemu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Odp: Co robić ?!
O ja też mam 170 a mój tz 177 i nie mam problemu z butami +10cm, nie wyglądamy dziwnie chyba :-D i tz też to absolutnie nie przeszkadza
![]() Młodość jest za krótką by przejmować się takimi bzdetami Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
ja mam 164 a mój TŻ ma 175. Ogólnie nie widzę problemu jeśli będziesz kilka centymetrów wyższa od swojego TŻ.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
wiem, że nie powinnam się tym przejmować i tego nie robię, ale jednak ludzie są chamscy na tym świecie i nie rozumieją pewnych spraw, pewnie wiecie o co mi chodzi...-,- głupie komentarze itp. Czy któraś z Was, jest wyższa od swojego faceta i słyszała już nie raz jakieś głupie komentarze itp ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Komplemencik z rana jak śmietana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Co robic? Zalozyc szpilki przy kilku okazjach i zobaczyc jak sie oboje bedziecie czuc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Jeżeli koniecznie ktoś miałby się przejmować różnicą wzrostu w szpilkach to na pewno nie Ty, tylko Twój chłopak. A widać tak nie jest, więc leć i je zakładaj
![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Załóż te szpilki i weź baletki w torbę , jak już nie wytrzymasz że jesteś wyższa od niego , udaj że obcas Ci się złamał [ żeby nie robić mu przykrości ] lub powiedz że Cię obtarły , zmień na baletki i kamień z serca Ci spadnie .
Problem XXI wieku rozwiązany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Skoro Jemu to nie przeszkadza, w czym problem? Zapewne On nie ma ze swoim wzrostem kompleksów i tym, że będziesz od Niego wyższa. Można Ci tylko pogratulować faceta
![]() Poza tym kobiety w szpilkach są dla mężczyzn seksowne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
;o Wczoraj byłam w sklepie z moim chłopakiem, mierzyłam szpilki jedne 8 cm i jedne 10 cm. Byłam w szoku, ponieważ gdy byłam w szpilkach 8 cm byłam dalej niższa od niego ;o a gdy byłam w 1o cm szpilkach, nie było u nas widać wgl, że jestem wyższa ;o
Może ja Wam źle wcześniej podałam jego wzrost ? W sumie nie widziałam go długo bo wakacje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.