|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
zakup mieszkania z żyrantem
Może mi ktoś powiedzieć czym różni się zakup mieszkania z żyrantem od współkredytobiorcy i jak to się ma do tego programu mieszkanie dla młodych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zakup mieszkania z żyrantem
z żyrantem to np. Ty sama kupujesz, a ktoś żyruje za Ciebie i w razie gdy Ty nie możesz spłacić kredytu, wierzyciel idzie do żyranta po pieniądze
współkredytobiorca-kupujesz z kimś na spółkę a jak to ma się do programu mieszkanie dla młodych to nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
dzięki, umówiliśmy się na spotkanie w banku i zobaczymy co nam powiedzą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że przy kredycie mieszkanie na swoim nie ma możliwości wzięcia kredytu z żyrantem ale nie jestem pewna...
jak się dowiesz to napisz tutaj bo mnie to ciekawi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Mąż był, niestety nie dopytał o MdM :/ i teraz znów trzeba będzie się wybrać, na pewno możemy wziąć kredyt wraz ze współkredytobiorcą który nie będzie właścicielem mieszkania ani też nie będzie liczył się jako członek rodziny (tzn. nasz wspólny dochód będzie się dzielił tylko przez naszą trójkę my+dziecko).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A jak kredytobiorca będzie zawsze w złej sytuacji i zarobki będą niższe niż 900zł netto to komorknik może ściągać pieniądze żyrantowi do końca życia.
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nikomu nie podżyrowałabym, znam kilku takich co tak zrobili i niewesoło na tym wyszli |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
jesteśmy w trakcie załatwiania kredytu, z żyranta rezygnujemy ale być może będzie współkredytobiorca (teść)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.