|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Fryzura i pytanie
Siema od razu zaznaczam że jestem chłopakiem Mam pare pytań a sądze że tu w sprawie włosów dostane fachowe porady, bo jak nie od kobiet to od kogo ? ;p
Pierwsze pytanie, to Czy włosy takie 5 cm da się prostować prostownicą, bo chciałbym mieć całkiem proste. ? Czy prostownica za 60 dych z remingtona zda egzamin. Nie mam jakoś bardzo mocno kręconych. 2 pytanie jak osiagnac taki jakby pasma wlosow? to sa wlosy krecona czy falowane czy clakiem proste ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fryzura i pytanie
Na moje oko falowane. Przy porządnej pielęgnacji kręcone. Bardzo małe zdjęcie. Cięzko stwierdzić więcej.
Jaka prostownica? Masz nazwę modelu? Jak się trochę namęczysz to da radę. A takie te pasma otrzymujesz poprzed utrwalenie- glinką, żelem, jakąś pastą nabłyszczającą, tak, że są widoczne poszczególne "zadziorki".
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
http://remington24.pl/sklep/prostown...ton-s1001.html
zdjęcie wstawie większe niebawem. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Powinna dać radę. Nie jest za szeroka a Remington to dobra marka. Czekamy na większą fotkę.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
ehhh przy przyblizeniu stracilo jakosc http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...ae55364f7.html
no nic nie wiem czy to stare nawet lepsze nie było. Mam jescze pare pytań, jak długo po prostowaniu i utwardzeniu lakierem, włosy bda cąłkiem proste. Przy prostowaniu, a raczej przed trzeba używać olejków czy kremów ochronnych, bo słyszałem że to niszczy włosy. szczegulnie że ta prostownica nie jest górnych lotów... Czy uważacie to za coś dziwnego że chłopak prostuje włosy i ma fryzure, bo spotykam się z tym w otoczeniu żel = pedał rurki= pedał fryzura= pedał osobiście zwisa mi to co inni myślą. Ale jest to conajmniej dziwne. najlepiej to chodzic łysy i obdarty. A tylko kobiety mogą chodzić do fryzjera etc.. |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Zazwyczaj "pedał" mówią ci co są zazdrośni ot co! Nie warto się przejmować
Co do prostowania, to na zachodzie jest to bardziej modne, po prostu w Polsce jeszcze jest taki stereotyp, o dziwo wiele fryzur teraz modnych gdzie włosy są postawione są robione przy użyciu prostownicy (nawet jak ktoś ma proste włosy :P). Ja sam może bym sobie stawiał włosy bardziej "profesjonalnie" ale nie lubie tracić tyle czasu n robienie fryzury no i prostownica niszczy włosy :P
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem nie masz się czym przejmować. Najważniejsze, żebyś Ty dobrze się czuł.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

trzeba używać olejków czy kremów ochronnych, bo słyszałem że to niszczy włosy. szczegulnie że ta prostownica nie jest górnych lotów...
Co do prostowania, to na zachodzie jest to bardziej modne, po prostu w Polsce jeszcze jest taki stereotyp, o dziwo wiele fryzur teraz modnych gdzie włosy są postawione są robione przy użyciu prostownicy (nawet jak ktoś ma proste włosy :P). Ja sam może bym sobie stawiał włosy bardziej "profesjonalnie" ale nie lubie tracić tyle czasu n robienie fryzury no i prostownica niszczy włosy :P