|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak pokonać niesmialość?
Z jednej strony jestem otwarta, rozgadana, ale dla bliskich mi osób bo znam je dłużej i nie wstydzę się przed nimi niczego, nie udaję kogoś innego. Z drugiej strony natomiast jak poznam nową osobę nie wiem jak pokazać się z tej strony, której znają mnie przyjaciele. Jest to dla mnie trudne. Zawsze mówi się "Bądź sobą" Ale jak masz być sobą, jeśli jesteś nieśmiały i nie wiesz co powiedzieć w danej sytuacji. Jak się otworzyć i przy nowo poznanych osobach móc się rozluźnić i swpobodnie gadać jak ze znajomymi?
Jak gadam z kimś nowym, a jest obok ktoś kogo znam dłużej to jakoś też jestem odważna, gorzej jak jest się samemu Edytowane przez LittleCherry97 Czas edycji: 2013-08-20 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak pokonać niesmialość?
Widocznie nie jestes az tak otwarta na nowych ludzi. Wiadomo ze w towarzystwie znajomych czujemy sie pewniej i swobodniej, a wsrod nowych zapominamy jezyka w gebie czasem
![]()
Gdy wie się, jakie ktoś czyta książki, jakie ma autorytety, za co najbardziej podziwia swoich rodziców, jak spędza wolny czas, jakiej muzyki słucha, jakie wiersze zna na pamięć, co go oburza, a co go wzrusza lub jakie ma marzenia, to w zupełności wystarcza". ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.