|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Biustonosz axami 1831 MAJ
ZAPRASZAM
Wymienię za coś nowego lub w b.dobrym stanie. Cena biustonosza kształtuje się w granicach ponad 70 zł Biustonosz jest nowy ( raz przymierzony - w sklepie tez przymierzamy,) dostałam go lecz jest zły na mnie, mam pudełeczko, etykietki papierowe mam luzem w pudełeczku. Rozmiar eur 75 C Biustonosz Trump Card to propozycja, która rozpala wyobraźnię i... namiętności. Koronkowy, zdobiony spód miseczek pięknie unosi biust, a tiulowa, delikatna, przejrzysta wstawka jednocześnie zakrywa i odkrywa. To biustonosz, który igra z formą, dzięki wiązaniu na szyi i odpinanym ramiączkom, a tym samym igra z Twoimi zmysłami, pozwalając wyeksponować to, co w Tobie najpiękniejsze. Twój dekolt będzie w tym modelu wyglądał seksownie i podniecająco. Ornamentalny, czarno-szary wzór jest pełen wytworności i przepychu, a jego urodę podkreślają niezwykłe, koronkowo-satynowe kokardki. Daj się skusić - i sama kuś... pięknem odzianym w piękno. Biustonosz prezentuje się doskonale w komplecie ze stringami i pasem do pończoch Trump Card! Zerknijcie sobie na necie jak wygląda bo na razie nie mogę wrzucić fotek zapraszam Edytowane przez czarna248 Czas edycji: 2013-05-03 o 15:55 Powód: brak miesiąca ;-( |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.