|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wątek o hurtowni ASG3HURT
link do strony: http://asg3hurt.com/Help/order_online.aspx
Hurtownia z ciuchami, trzeba zbierać pakiety, ceny poddane w netto pakiety różnej wielkości mniej wiecej 10-12 szt. w pakiecie Darmowa wysyłka powyżej 350zł netto poniżej tej kwoty koszt wysyłki wynosi 25zł Mają dość ciekawy wybór artykułów Nie znalazłam wątku o tym sklepie
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o hurtowni ASG3HURT
Link do hurtownii powyżej
ZASADY ZAMAWIANIA 1. Ceny podane w ofercie hurtowni są cenami NETTO. Doliczamy vat. 2. Minimalny limit ilościowy zamówień podany jest przy danej rzeczy. 3. Zamawia się pakiety. Może to być mix kolorów lub konkretne modele i rozmiary. 4. Organizatorki nie odpowiadają za błędy hurtowni związane z rozmiarem/kolorem! 5. Koszt wysyłki z hurtowni to 25 zł. (dzielony przez ilość uczestniczek) + wysyła od organizatorki. 6. Przy zamówieniu przekraczającym 350zł. Przesyłka GRATIS 7. Weryfikacja zamówienia trwa często ok. 1 dzień. 8. Organizatorki mają pełną swobodę w decydowaniu, ile osób przyjmą do zamówienia. 9. Uczestniczki wklejają swoje zamówienie wraz ze zdjęciami poprzez edycję posta, w którym zgłosiły się do zamówienia tak, żeby Organizatorka bez problemu mogła znaleźć listę i zdjęcia rzeczy. 10. W celu usprawnienia zamówień sugerujemy zgłaszanie się w kolorze organizatorki. Wątek ZAMÓWIENIOWY służy jedynie do: - informowania przez Organizatorkę o otwarciu zamówienia, - zbierania chętnych do zamówienia, - informowaniu o wysyłce, realizacji, otrzymaniu, rozsyłaniu itp. zamówień, które są w toku. *pisanie innych postów, a w szczególności wskazanych poniżej będzie karane punktami karnymi za Offtop oraz usunięciem posta. Wątek ZAMÓWIENIOWY nie służy do: - próśb o dopisanie do zamówienia po zamknięciu listy przez Organizatorkę, - wklejania zdjęć rzeczy, które by się chciało zamówić jeżeli nie jest się Uczestniczką żadnego zamówienia, - pytań o jakość/real foto/rozmiary itp. * do celów powyższych służy wątek Plotkowy Zanim zgłosisz się do zamówienia przemyśl dobrze swoją decyzję. Każde zgłoszenie się, a później edycja posta do wpisu: "pomyłka" "." "rezygnuję" czy jakiegokolwiek innego będzie oznaczała wpis na Szarą Listę. Dodatkowo za kolejne edytowanie postów (w dowolnej hurtowni w której zapisy te obowiązują- patrz pierwsze posty wątków zamówieniowych) będą przyznawane minusy- 3 minusy oznaczają wpis na Czarną Listę zamówień.
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2017-06-05 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Otwieram na próbę zamówienie nr asg1
http://asg3hurt.com/Product/87/429/0...x#.WTU2q3QwjqB Sukienka kolor biały. Deseń w kwiaty. Rozmiar od S do XL. Rozmiar standard. Lekko się rozciąga. Zapinana na karku na guzik. Cena netto 34 zł. Przyjmę min. 4 os. Zamówienie na nią można złożyć na min. 4 szt. 1. Rozmiar S -ja 2. Rozmiar M - ja 3. Rozmiar L - ja 4. Ewelinka_, kolor biały, rozmiar XL. Zgłoszenie w standardowy sposob. Np. Morelle zgłaszam się: Rozmiar S. Poniżej moje real zdjęcie. Na zgłoszenia czekam do pn.
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2017-06-08 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Morelle zgłaszam się rozmiar XL, kolor bialy
#5 |
Zakorzenienie
|
Hurtownia zgodziła się na 5 szt. Zamówienie zamknięte - wysyłam dane do wpłaty. Proszę o przelewy jutro najpóźniej do godz. 12.
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Zamówienie złożone.
#6 |
Zakorzenienie
|
Niestety otrzymałam info z hurtowni , że trzeba zamówić 1 kolor po 1 szt z rozmiaru. Białych jest więcej , więc szukam osób do kompletu.
---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Wysylka będzie wynosić 6.25 zł. Czyli 1.25 zł więcej na 1 os. ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Zamówienie złożone ponownie.
#7 |
Zakorzenienie
|
Zamówienie wysłane.
#8 |
Zakorzenienie
|
Zamówienie odebrane. Sukienki są
![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.