|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
PROBLEM- wyświetlanie stron
Witajcie
Od jakiegoś czasu doświadczam takich m.in problemów : - wchodzę na wp.pl, loguje się na pocztę, niby wyświetla mi juz powoli skrzynkę, ładuje się ładuje...ale nagle przestaje i maile nie zostają wyświetlone. (dotyczy to trzech różnych przeglądarek) - nie wyświetla mi całkowicie strony Zara.com (jedynie po lewej stronie samo logo firmy) - również próbowałam na trzech przeglądarkach - nie mogę wylogować się z facebook kiedy używam google chrome, nawet po wyłączeniu i ponownym włączeniu komputera wciąż jestem zalogowana i trwa tak kilka dni. Czy ktokolwiek wie o co może chodzić? Nie znam się na komputerach a sytuacja staje się coraz bardziej uciążliwa. Facebook i Zare przezyję :P, ale poczta jest mi szczególnie potrzebna. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: PROBLEM- wyświetlanie stron
Cytat:
Z ie najprościej. Zacznij od wyczyszczenia plików tymczasowych, jak nie pomoże - zresetuj przeglądarkę (w zaawansowanych opcjach ). co do chrome to nie znam, nie lubię. Zmień hasło fb, wybierz opcję "wyloguj mnie ze wszystkich urządzeń ", a nast.razem logując się przez chrome nie wybieraj opcji "zapisz hasło " ani "zapamiętaj na urządzeniu ". Chociaż gdzies w opcjach chrome tez masz czyszczenie plików tymczasowych i usuwanie zapamiętanych haseł Edytowane przez nosferatku Czas edycji: 2014-01-04 o 02:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.