|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co zrobić jak nie otworza kierunku ?
kolezanka poszla do dziakanatu i tam jej powiedzieli ze jeszcze nie wiedza czy otworza bo dopiero dostęp do czegos tam beda mieli po 20 wrzesnia ale na pewno nie ma tyle osob co trzeba do otworzenia kierunku poniewaz nie mają jeszcze jakis tam teczek... co ja moglabym zrobic gdy nie otworza kierunku ? jej...
![]() Edytowane przez __dsskadssadfaAA Czas edycji: 2015-02-17 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Co zrobić jak nie otworza kierunku ?
Cytat:
![]() dowiedz sie na spokojnie o co chodzi, a teczki nie sa powodem zmkniecia kierunku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jeśli po 20 wrześnie okaże się, że nie otworzą kierunku, jest jeszcze czas na znalezienie innego. Słyszałam, że w takiej sytuacji uczelnie czasem pozwalają na wybranie studentowi pokrewnego kierunku, nawet jeśli już nie ma miejsc. Ale to chyba zależy od uczelni itd. Jesli to nie będzie wchodziło w grę, bardzo prawdopodobne, że jeszcze będzie trwała tura jakiejś rekrutacji, jeśli nie możesz składać podania do dziekana, a nawet rektora z prośbą o dopisanie Cię do listy studentów danego kierunku (lepiej takiego na który dostałabyś się w normalnej rekrutacji
![]() Pewnie nie mają teczek od kandydatów, tych w których składa się dokumenty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ja byłam w takiej sytuacji i niestety 20 września zostałam na lodzie, a uczelnia zadowolona zaproponowała mi kierunki typu archeologia, geologia, historia, na które był n-ty nabór (ja chciałam jeden z kierunków medycznych) i nie pomogło pismo do dziekana, powiedzieli że nie ma takiej opcji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
na KUL-u jest psyche wieczorowa (przynajmniej kiedys była), może tam się przeniesiesz? i na WSEI jest psychologia, płatna, ale czy wieczorowa
![]() jakoś nie wierzę, że nie otworzą tej psychologii na wieczorówce, przecież to jest strasznie popularny kierunek, mimo opłat Edytowane przez forssiczka Czas edycji: 2013-08-30 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
spokojnie, co roku otwierają wieczorową
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dziekuje bardzo za odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja również miałam sytuację, gdzie nie utworzyli kierunku i skierowali mnie na zaoczne. Jak się okazało grupa na zaocznych też się nie utworzyła bo było za mało osób... Dowiaduj się ile możesz żeby później nie mieć roku w plecy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Nie wiem z czego tu się cieszyć - psychologia to wylęgarnia bezrobotnych.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Autorko, psychologia na państwowej uczelni (nawet niestacjonarna) w większym mieście jest tak popularna, że mało prawdopodobne, by jej nie utworzyli.
Często, jeśli ktoś poszedł tam od biedy i z braku laku, ale bez przesady z tą generalizacją. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tutaj jest słaby rynek - niskie zapotrzebowanie, miliony absolwentów - ogółem lipa.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.