|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kompletnie zwariowałam.
Cześć, dziewczyny!
![]() Szczęścia do facetów nie miałam nigdy. (Uwierzcie. Zawsze jak już się trafiał to za wszelką cenę próbował się do mnie zbliżyć, ale albo nie nadawaliśmy na tych samych falach, albo miał tendencje do depresji, albo też... był fanatycznym wyznawcą szatana. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kompletnie zwariowałam.
W miłości jak i w innych dziedzinach życia często bywa, że "kto pierwszy, ten lepszy". Może i jego przyjaciółka mu się podoba, ale niewykluczone, że jeśli wykażesz więcej inicjatywy i zrobisz to wcześniej niż ona to Karol zostanie Twoim chłopakiem a nie jej. Mniej roztrząsania sprawy a więcej działania i możliwe, że będziesz mieć fajnego chłopaka.
A co do "głupio mi się upominać"- jeśli on zostawia Ci inicjatywę i jest nieśmiały a Ty nie przejawiasz inicjatywy to niby jak sobie wyobrażasz, że w takich warunkach wydarzy się cokolwiek? Mniej analizuj, więcej rób, jeśli lubisz jego towarzystwo to jasno dawaj mu to do zrozumienia i proponuj spotkania. I tyle. ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Co do milczenia pomiędzy spotkaniami- niedawno jeden facet założył wątek o tym jak męczy go konieczność gadania z jakąś dziewczyną na gg między spotkaniami z nią. Faceci wolą kontakty twarzą w twarz w realu. I tyle.
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez dziennikarka93 Czas edycji: 2014-01-04 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz pytanie czy chcesz zaryzykować o coś więcej niż tylko przyjaźń. Jeśli tak, to po prostu dalej spotykajcie się, a reszta powinna potoczyć się sama. Może chłopak się ośmieli i zainicjuje coś więcej? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A ja uwazam ze piwinnas wykazac nieco więcej inicjatywy
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.