|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak zaproponować mu seks?
Cześć, mam może trochę śmieszne pytanie, ale od jakiegoś czasu się nad tym zastanawiam i nie wiem, jak to rozwiązać.
Parę miesięcy temu (ok wakacji) sypiałam przez jakiś czas z jednym facetem. Nie odbywało się to na zasadzie umawiania się, tylko po prostu często się spotykaliśmy, bo obracaliśmy się w tym samym towarzystwie i zazwyczaj po imprezach lądowaliśmy razem u niego. Trwało to jakieś 3 miesiące, potem jakoś naturalnie upadło, bo ja przestałam bywać w tamtych kręgach i nie mam ochoty do nich wracać. Jednak chętnie bym się z nim spotkała w wiadomym celu, bo obojgu nam było dobrze, a ja od tamtego czasu z nikim nie spałam. Rzecz w tym, że nie mam pojęcia, jak to mu zaproponować. Nie chcę być zbyt bezpośrednia, bo to zupełnie nie w moim stylu. Poza tym odrobinę boję się, że odmówi, chociaż nigdy nie miał do mnie żadnych zastrzeżeń, ale wiem, że sypia z wieloma dziewczynami i ekhm, nie jest za bardzo wymagający z tego, co widziałam. Doradźcie mi, jak mam zacząć rozmowę i co napisać? Jeśli był podobny wątek, to przepraszam, ale szukałam i nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: jak zaproponować mu seks?
a na kawę lub na piwko nie możesz jego zaprosić ??? a później pewnie jakoś pójdzie .........
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
nie chcesz być zbyt bezpośrednia, bo to nie w Twoim stylu? serio?
sypiałaś z tym kolesiem 3 miesiące. czy Twoje rozterki nie wydają Ci się zabawne?
2/52 ![]() Ostatnio przeczytana: G. Orwell - Folwark zwierzęcy "Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Właśnie przez to, że u nas to zawsze wychodziło tak przypadkiem, jakoś mi głupio. Nawet nie wiem (chociaż głupio mi to mówić), czy mielibyśmy, o czym gadać w takich zwyczajnych okolicznościach
![]() blue houdini dlatego napisałam, że pytanie może być śmieszne, ale dopóki to wychodziło samo z siebie, to było ok, a teraz minęło już sporo czasu i serio, nie mam pojęcia jak zagaić Edytowane przez kandylife Czas edycji: 2012-12-30 o 23:37 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
to idź łatwiejszą drogą - napisz mu smsa - że w sumie to nie wiesz, jak on, ale Ty miałabyś ochotę na powtórkę ze starych dobrych czasów
![]()
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
22.10.10 - prawko kat.B ![]() 13.08.11- pierwszy berneńczyk w domu -Moli ![]() 02.03.12- drugi berneńczyk w domu-Amanda ![]() ,, "szalona tle rudych fasolek nad migdałowymi ślepkami, białych jak śnieg skarpetek chociaż nie zawsze białych i pędzelka na ogonku." ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Napisz do niego, że ma wpaść na film i piwo. Jak jest kumaty to zrozumie aluzję
![]()
![]() |
#10 |
.
|
jesli masz warunki to zapros go do siebie na kawe/piwo/film
![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Niestety, właśnie zaprosić go do siebie nie mogę, bo nie mieszkam sama. Propozycja Szaruch całkiem mi się spodobała, jak się odważę, to dam znać, a póki co, czekam na więcej pomysłów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
powodzenia (;
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Napisz mu (najlepiej smsem) coś w stylu: fajnie było w wakacje, równie fajnie byłoby to powtórzyć raz cy drugi, nie sądzisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Zaproś go na kawę, kolację.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.