|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Randka - tak czy nie?
Cześć dziewczyny, umówiłybyście się z chłopakiem, który 2 miesiące temu rozstał się z dziewczyną z którą był 5 lat?
Ostatnio zaczęłam z nim rozmawiać, ponieważ przez przypadek na facebooku wysłałam do niego wiadomość, a nie do koleżanki i jakoś ta znajomość zaczęła się rozwijać Okazało się, że mamy wspólnych znajomych, więc wyskoczyliśmy z nimi kilka razy na piwko. Aż ostatnio zaprosił mnie do siebie, żebyśmy obejrzeli wspólnie film i wczoraj u niego byłam i podczas filmu zaczęliśmy się przytulać i nagle do mnie dotarło, że niedawno rozstał się z dziewczyną i nie mam zamiaru być na pocieszenie czy coś w tym rodzaju. Dodam, że sama nigdy jeszcze nie byłam w związku. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Randka - tak czy nie?
Zależy. Może jego poprzedni związek nie istanieje już dłużej, niż te 2 miesiące od rozstania, np. zanim postanowili się rozejść już coś się psuło i byli ze sobą z przyzwyczajenia (w końcu trudno przekreślic 5 lat). Z drugiej strony, może dziewczyna go skrzywdziła i chce się na niej ''odegrać''. Póki nic nie wiadomo o tym związku, to ciężko doradzić.
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Umówić może bym się umówiła,gdyby facet mnie zainteresował,ale po takim krótkim czasie od rozstania po wieloletnim związku brałabym pod uwagę,że mogę być tylko zapchajdziurą,dlatego nie angażowałabym się.
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
A pytałybyście coś na temat tego związku, czy na razie o nic nie pytać?
Po spotkaniu powiedział, że musimy to powtórzyć, ale sama już nie wiem czy chcę. Niby nam się dobrze rozmawia i było fajnie, ale już nie wiem co o tym myśleć. |
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na randkach są przyjemniejsze tematy do rozmów
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

Na randkach są przyjemniejsze tematy do rozmów