| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-09-26, 14:24 | #1 | 
| Zakorzenienie | wrzesień: ciepłych sukienek, grubych rajstop, wysokich kozaków, rzeczy na jesień :)

nieaktualne  Kozaki na słupku lub płaskie do kolan, beż, ecru, karmel, ciemny brąz lub czarne rozmiar 39. Dresy rozmiar S, najlepiej firmowe. Buty sportowe 39. Miss Dior...  Sukienki z długim rękawem, grubsze sweterkowe  - duże torby, nowe lub w idealnym stanie: brąz, szara, najlepiej sztywne skórzane, - brązowe, karmelowe lub czarne kozaki na słupku najlepiej z zary, stradivariusa rozm 39, płaskie kozaki ze złotym zamkiem z tyłu - eleganckie żakiety, waterfall, chanelki rozm 36 lub 38 - skórzane kurtki rozm 36/38 brąz, czarna, szara waterfall - rurki rozmiar 36 mniejsze angielskie 10 - kobiece mgiełki - dresy- rozmiar 36/38 - czarne lub szare grube rajstopy rozmiar na 170cm wzrostu (2/3) - fajny płaszczyk na zimę z mega dużym kołnierzem Paletki do cieni (I róży I najlepiej do szminek również  ) najlepiej ARTISTRY™ Amway,  moja uległa zalaniu,  odpryskuje farba :/ Pilne! Wogóle jestem maniakiem wszystkiego co sprzedają z Amway (od chemii poprzed pielęgnacje po kolorówkę) dlatego wszystko co wyszło im z taśmy przemyślę-możecie mie kusić  Naklejek do paznokci(głównie kalkomania-zawsze w każdej ilośći  ) Lakierów Sally Hansen: Commander in Chic, 220 Café Au Lait, Barracuda, Sky's the Limit, Fairy Teal, Temptation, FIRST KISS, Plum Luck, Pink About It, I jeszcze wiele innych. Lakiery Rimmel matowe, golden rose piaskowe(rozważę każdy odcień), Lakiery Essie, pastelowe odcienie. Pawie piórko Guerlain- rozświetlacz. Już swój wykończyłam  Perfumy: La Prairie Midnight Rain EDP każdą ilość przyjmę!!!!!!! Chanel Allure EDP, moje są na wykończeniu Chanel Allure Sensuell EDP, jeszcze mam pół 100ml flaszki ale przygarnę na zapas; Jimy Choo EDP , wylewam na siebie litry więc przyjmę każdą ilość; Chanel Coco- na “dłuższe testy” może być jakaś końcówka. Jest milion które chciałabym potestować dłużej...  YSL, touche eclat w kolorze 2. - suche szampony, - szampon biotyna i kofeina z rosmanna - żele pod prysznic, - żel do demakijaży bebeauty z biedronki - zmywacze do paznokci w łatkach - odżywka eweline 8w1 (ta toksyczna :P) - Tusze podkręcające rzęsy z eveline tylko nowe czarne 
				__________________ Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2013-10-03 o 20:21 | 
|     |   | 
|  2013-09-27, 11:36 | #2 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: wrzesień: ciepłych sukienek, grubych rajstop, wysokich kozaków, rzeczy na jesie

zapraszam do mnie, mam kilka rzeczy których szukasz.    
				__________________ grunt to unikać nadinterpretacji. nadinterpretacja to zło. | 
|     |   | 
|  2013-09-27, 11:49 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: wrzesień: ciepłych sukienek, grubych rajstop, wysokich kozaków, rzeczy na jesie

dzięki za propozycje ale szukam ciuszków w rozmiarze s a buty  39    | 
|     |   | 
|  2013-09-29, 15:50 | #4 | 
| Rozeznanie | 

u mnie sukienka sweterkowa, botki na obcasie 39/40 i może coś jeszcze, zapraszam    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.