![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Kwiecień - Chanel, Guerlain, Dior, MAC, azja, Bourjois, Jantar
Witam w moim skromnym, majowo-czerwcowym wątku wymianowym : )
-WISHLISTA- - perfumy - Guerlain Shalimar Parfum Initial, Guerlain Shalimar Parfum Initial L'Eau, Miss Dior Cherie (różne wersje mnie interesują), Lancome La Vie Est Belle, Royal Muska, Chanel Coco Mademoiselle i Allure (w różnych wersjach) (na zapas) - lakiery do paznokci OPI, Essie, China Glaze, Rimmel - szminki Chanel - serie Rouge Coco/Shine, Rouge Allure/Velvet oraz Estee Lauder Sygnature Hydra Lustre, Guerlain, Clarins, MAC - Guerlain, Les Voilettes Mineral 02 - pędzel do blendowania cieni MAC, Maestro, Real Techniques, Zoeva - pielęgnacja Kanebo (Sensai) - hydrolat oczarowy (nie-ekologiczny!!!) - podkłady firmy Kanebo, Smashbox Studio Skin, 15 Hour Wear Hydrating Foundation SPF10, Clarins Skin Illusion 103, Shiseido Sun Protection 30 lub 40 - koniecznie jasne, żółte odcienie - cienie - Too Faced, Natural Eye Collection oraz The Balm, Nude'tude, ewentualnie cienie MAP, Sleek Au Naturel lub wkłady MAC, Inglot, innych nie szukam - serum - różne mi wpadają w oko, ale najchętniej takie z witaminą C - róże - każde, ale najchętniej Bourjois, Benefit, Nars, Prisme Blush Givenchy, Chanel Horizon, Guerlain Madame Rougit - rozświetlacz The Balm - bronzer (jakiś chwalony na KWC) - dobry korektor - BB kremy It's Skin Babyface i Holika Holika Peach Girl (odcienie żółtawe) - podkłady mineralne Pixie Cover De Luxe - żółte odcienie 0, 1 lub 2 - mogą być sample - woski Yankee Candle!!! - duo do brwi Catrice - pielęgnacja naturalna - glinki, mydła przeróżnej maści, chętnie kosmetyki rosyjskie - meteoryty Guerlain, także odsypki - edycja obojętna oprócz tych mocno brokatowych i bardzo ciemnych Noszę ubrania w rozmiarze głównie 38, t-shirty i podkoszulki często 36, buty 38/39. Kilka zasad: 1. Nie odmieniam się bez wyraźnego powodu 2. Z reguły nie uznaję wycofywania się z wymiany po wzajemnym przesłaniu adresów 3. Wysyłka tylko listem poleconym, ekonomicznym lub priorytetowym - do ustalenia 4. Wysyłka tylko w kopercie bąbelkowej (w skrajnych przypadkach wysyłania w zwykłej kopercie proszę o dokładne opakowanie rzeczy takową folią) 5. Wysyłam również za granicę 6. Zastrzegam, że paczki wysyłam jeden/dwa razy w tygodniu, najczęściej w poniedziałki i piątki ZAPRASZAM RÓWNIEŻ DO WĄTKU CIUCHOWEGO! Legenda: Wolne Zarezerwowane lub już po prostu nie ma Dokładka KOSMETYKI: Guerlain, Rouge G de Guerlain, szminka w kolorze 25 Garconne, piękne, biżuteryjne opakowanie, piękny, czerwony kolor - zużycie minimalne, nie muszę jej oddawać, więc oddam tylko i wyłącznie za inną dobrą szminkę, najchętniej Chanel lub Guerlain, ale Clarins, czy MAC też rozważę Smashbox, Liquid Halo HD Foundation SPF15, podkład w kolorze 1 - niewielkie zużycie, oddam tylko za coś z wish Chanel, Rouge Coco Shine, szminka w odcieniu 55 Romance - zużycie 10-15%, najchętniej za inną szminkę Guerlain, Terracotta, Loose Powder Kohl, kohl w kolorze brązowym - zużycie minimalne, niestety mnie podrażnia, te kohle są już unikatem, niedostępne w Polsce Holika Holika, Aqua Petit Jelly BB Cream, odcień ten żółtawy, to chyba nr 2, chwalony na KWC - zużycie ok. 20%, nie muszę oddawać, wymienię tylko na coś fajnego z azjatyckiej pielęgnacji, BB z wishlisty itd. Bourjois, Healthy Mix, podkład w odcieniu 51 Light Vanilla - pozostało jakieś 60% Rimmel, lakier do paznokci 60 Seconds w odcieniu 260 Funtime Fuschia - nowy, nieotwierany Maybelline, lakier do paznokci Colorama w odcieniu 100 - raz malowany Max Factor, Colour Elixir Lipstick, szminka w odcieniu Pink Brandy - świeżutka, tylko testowana Rimmel, Moisture Renew Lipstick, szminka w odcieniu 230 Coral Garden - użyta dwa razy Farmona, Jantar, Odżywka do włosów i skóry głowy - słynna wcierka, zużycie tylko paru kropel Poniższe rzeczy oddam za drobiazgi, np. lakiery z półki drogeryjnej w podobnej cenie: Lovely, Classic Nail Polish, lakier do paznokci w odcieniu 64 - nowy, nieotwierany Lovely, Baltic Sand, lakier do paznokci w odcieniu 4 - raz malowany, chętnie na wersję złotą Lovely, Mirror Nails, lakier do paznokci w odcieniu 3 - raz malowany Lovely, Gloss Like Gel, lakier do paznokci w odcieniu 237 - raz malowany Alterra, Anti - Age Reichhaltiges Serum Orchidee, bogate serum do cery dojrzałej - zużycie minimalne INNE: Gry na PC z serii The Sims 2 (oczywiście oryginalne): Nocne Życie, Osiedlowe Życie, Czas Wolny, Podróże Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2014-06-08 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień - Chanel, Guerlain, Dior, MAC, azja, Bourjois, Jantar
Hej
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Mam dwie Miss Dior Cherie tylko z różnych roków, we flakonach zostało mniej więcej ok 10 ml. i miniaturkę 5 ml. Ok dziękuje ![]()
Zapachy Edytowane przez awad Czas edycji: 2014-04-03 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Coś u mnie za Healthy Mix?
![]() |
![]() |
#4 |
Wieczne Kutango
|
Hej coś za chance?
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za Innisfree, Jeju Volcanic Pore Clay Mask - azjatycka maska do twarzy z glinką i pyłem wulkanicznym - słoiczek 100 ml - zużycie tak 5 ml myślę
Zamian, Gold Cacao Pack Mask - azjatycka maska do twarzy z kakao, naturalne składniki - wielka tubs 150 gramów - pozostała od 1/3 do połowy zawartości tuby? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
coś za Bourjois, Healthy Mix, podkład w odcieniu 51 Light Vanilla - pozostało jakieś 65% i wcierkę Jantar?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Bourjois, Healthy Mix, podkład w odcieniu 51 Light Vanilla ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Bourjois, Healthy Mix, podkład w odcieniu 51 Light Vanilla - pozostało jakieś 65%
cos u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
moze szminka Guerlain za szminka Guerlain?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Szminkę za szminkę chętnie wymienię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Ile jest Twojego Chance?
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- A bo widzisz miałam nadzieję, że może ubytek trochę większy będzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wieczne Kutango
|
Hej no niestety dwóch zapachów nie oddam, a nie widzę nic żeby dobrać coś
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Widzę, że w wish masz puder guerlain les voiletes mam go w odcieniu 12 jest trochę jaśniejszy od 02 moglabym go oddać np. z miss dior 30 ml
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wieczne Kutango
|
50 za 50 ale czego?
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Wieczne Kutango
|
A Signoriny nie chcesz?
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- 100 ml ale zostało około 90 ml ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- To poproszę o foto jeśli można i kodzik i lecimy na PW ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
sandaly nieaktulane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
Bourjois, Healthy Mix, podkład w odcieniu 51 Light Vanilla - pozostało jakieś 65%
cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
cześć, u Ciebie podoba mi się tylko tusz Diorshow. Oczywiście to za wiele za Sleeka Pout Point -więc zerknij proszę czy cos jeszcze spodobałoby Ci się w moim wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
oj, z przyjemnością ale tym razem niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
przygarnęłabym jantar, healthy mix i tusz dior.
znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.