|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Sklep internetowy TIDESTORE ( www.tidestore.com)
Wczoraj na facebooku pewien fanpejdż dodał kilka zdjęć z sukienkami, był równiez podany link do sklepu , który oferuje te produkty -> http://www.tidestore.com/ . Oczywiście, wiem, ze towary, które są przedstawione zdjęciami katalogowymi Asos itd to nie są oryginalne produkty, ale ogólnie rzecz biorąc jestem zainteresowana ich ofertą i stąd moje pytanie : czy znacie ten sklep ? Przykładowo dodałam 1 sukienkę do koszyka i wysyłka do Polski (10-20 dni) wyszła 3,25 $ ( ok. 10 zł) . Coś czuję, ze jest to kolejny Japan Style, ale zastanawiaja mnie ceny, niektóre dochodzą nawet do 400 $ .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sklep internetowy TIDESTORE ( www.tidestore.com)
O sklepie nie słyszałam, ale ofertę mają ciekawą. I chyba masz rację, że coś w tym japan style musi być.. chociaż nie krytykuję tego, bo kilka razy kupiłam naprawdę dobre ubrania z wyraźnie zaznaczonym japan style.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie słyszałam o sklepie, oferta godna uwagi
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Nie widzę adresu, więc pewnie japan :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Cześć!
Mogłabyś pokazać, jaką sukienkę zakupiłaś, jak długo szła Ci paczka i co najważniejsze, jak rzeczywistość ma się do zdjecia?;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Nie kupiłam nic od nich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Hmmm tylko ten japan styl sklepy przeważnie wysyłki z zagranicy do tego długie oczekiwanie a czasem wogóle nie dostarczona przesyłka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Zachęcona stylówkami wstawionymi na facebooka przez SWAG (wszystkie stylówki podlinkowane) zrobiłam zakupy na Tidestore.
Długo opowiadać na razie doszła ta bluzax2 w kolorze różowym i żółtym rozmiary M i XXL http://www.tidestore.com/product/New...-10707417.html Normalnie noszę S/M a dobra jest na mnie XXL a rozmiary wybierałyśmy wg. tabeli zamieszconej pod bluzami??? Ale nieszkodzi jest tak tandetnie uszyta że i tak bym jej nie włożyła ,do tego suwak jakby z aluminium byłam zdumiona że takie g.... można wszyć do jakiegoś ciucha,przerażona jakością szybko wysłałam mail zeby wstrzymać wysyłkę pozostałych 4 rzeczy(wysyłają na raty) Poinformowali mnie że co najwyżej zwrócą mi kasę za wysyłkę a kasa ZA CIUCHY przepada bo taką mają politykę ![]() Dodatkowo coś po....... z kwotą na paczce bo za 2 bluzy o wartości 56$ zapłaciłam 66zł cła to jest jakieś 22$ czyli 40%,napisali widocznie mamy taką politykę celną??? PODSUMOWUJĄC -JAK CHCECIE KUPIĆ CHIŃSKI BADZIEW Z DODATKOWYMI KOSZTAMI TO POLECAM ![]() ![]() Edytowane przez EmilaDz78 Czas edycji: 2013-12-12 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.