|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Inkwizytor
|
Kameralne, eleganckie przyjęcie weselne- okolice Rybnika
Witajcie dziewczyny,
W przyszłym roku biorę ślub. Nie chcemy wielkiego weselicha, zapraszamy tylko bliską rodzinę, będzie max 30 osób. Szukam ładnej restauracji/sali w której moglibyśmy podjąć gości. Mogłybyście mi polecić coś eleganckiego w okolicach Rybnika? Bardzo proszę o pomoc, mam wrażenie że wszystko jest na zbyt wiele osób ![]()
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kameralne, eleganckie przyjęcie weselne- okolice Rybnika
Kasjopeja w Rybniku przy Budowlanych
Biały Dom czy w Czerwionce czy w Rybniku-Ochojcu, tam są mniejsze sale i większe Leśna Perła w Radline przy Wiosny Ludów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Inkwizytor
|
Czy ktoś z was robił wesele/był na weselu w Leśniczówce w Wodzisławiu Śl? Potrzebuje obiektywnych opinii.
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witam!
Wiem, że temat stary ale może ktoś się odezwie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.