|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
co zrobić????:)
nie mam pomysłu czym sie zając zeby sobie zycie ułożyc
moze to smieszne....ale tak mam bo generalnie nie wiem co bym chciała robic i w ogóle podrzucajcie jakieś pomysły moze mi sie odmini i znajde coś dla siebie pozdrawiam!!!!!!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: co zrobić????:)
Kurs ikebany?...
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
To widzisz zupelnie nie jest prosta sprawa. Prawda jest bowiem taka, ze do tego co powinnas robic musisz dojsc sama. Musisz sie zastanowic co jest dla ciebie wazne. Wazne by zdac sobie sprawe ze w dzisiejszych realiach bardzo czesto trzeba dokonac wyboru pomiedzy realizowaniem pasji a zarabianiem pieniedzy. Polecam zrobienie tzw testu predyspozycji zawodowych-jesli sie uczysz, znajdziesz go u pedagoga szkolnego, a jesli juz nie zapytaj w poradni psychologicznej-to pozwoli ci mniej wiecej okreslic czym moglabys sie zajmowac. Wszystko jednak zalezy od Ciebie. Powodzenia w poszukiwaniach.
A ha-czasami swojej drogi szuka sie cale zycie, wiec nie zrazaj sie niepowodzeniami-jak to mowia: "tylko ten nie popelnia bledow, ktory nic nie robi "
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
wiesz co....bo ja przez całe zycie nie moge w miejscu usiedziec,dzisiaj lubie to, jutro tamto.....
chyba musze popracowac nad sobą
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
zacznij zwiedzac Polske na rowerze ... spotkamy sie w polowie drogi ;P
dworki , palacyki , zamki , bunkry , twierdze ... itp
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

moze to smieszne....ale tak mam

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)