|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() pokrycie zółtych włosów
Witajcie
![]() jestem naturalną blondynką i farbuje włosy od jakiś 8 miesięcy na brąz, jednak miesiąc temu moja siostra postanowiła mi je rozjaśnić. Miałam obawy, które niestety sprawdziły sie ![]() Na włosy nałożyła mi rozjaśniacz joanny, a rano nastepnego dnia farbę Syoss mix białego złota i szampana. Niestety farba nie chwyciła i musiałam znosić te zółte włosy... dwa tygodnie temu musiałam jechać na wesele i aby ochłodzić ten odcień nałożyłam farbę superjasny naturalny blond garniera. ale moje włosy stały sie jeszcze bardziej zółte ![]() Kupiłam farbę Syoss ciemny blond i aż się boje ją nakładać na włosy bo nie chcę być ruda... jak myślicie syoss poradzi sobie z moim bananowym kolorem włosów i kolor choć trochę będzie taki jak na obrazku? bo chciałam by moje wlosy byly blond a nie wpadały w rudy lub stały sie pomarańczowe ![]() muszę szybko zmienić ten paskudny bananowy kolor włosów bo za bardzo się rzuca w oczy :/ a w dodatku widać juz odrosty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pokrycie zółtych włosów
Nie ma żadnych zdjęć.
Nie kładź farby, kup płukankę np. srebrną Delii w Rossannie albo jeszcze lepiej, gencjanę w aptece (1% roztwór wodny, kropla na miskę wody, bo mocno łapie) Zerknij do wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=4471&page=8 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.