![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() O czym rozmawiać z instruktorem?? ;)
Hej dziewczyny pytanie takie jak w tytule mianowicie o czym rozmawiałyście ze swoimi instruktorami nauki jazdy chodzi mi o pierwsze lekcje . Zaczynam 6 sierpnia i wiem że to może głupie ale nie wiem od czego mam zacząć rozmowę . może pytanie jest głupie ale tak bardzo się stresuje ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: O czym rozmawiać z instruktorem?? ;)
po pierwsze to nie ma sie czym stresowac
![]() po drugie .. . hmm rozmowe na temat auta? to raczej juz nalezy do jego zadan, opowiadanie co i jak , zapoznanie cie z autem, pokazywanie co gdzie i po co blablabla, jak czegos nie wiesz to pytaj, a jesli facet bedzie taki jak moj instruktor, ktory ma wygorowane ego i uwaza sie za najmadrzejszego na swiecie, to najlepiej w ogole nie schodzic na inny temat niz auto ^^ bedzie dobrz,e nie martw sie, jazdy sa okey ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Przenoszę na Auto Mariannę
![]() ![]() _ _ _ _ Nie znam się ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moja instruktorka byla kobita, bardzo sympatyczna babka. na pierwszym spotkaniu spytala mnie, czy mam jakies pojecie o samochodach [mialam, co ja bardzo ucieszylo
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze- nie stresuj się. Nie ma czym, naprawde
![]() Poza tym zobaczysz- wcale nie bedziesz miala ochoty dużo mowic, bo bedziesz skupiona na jezdzie ![]() Przynajmniej ja tak mialam- trudno mi było mowic i uważac na droge jednoczesnie. Więc nawet jesli zapadnie cisza w aucie to bedzie to jak najbardziej naturalne. Przeciez instruktor nie jest twoim kolegą, tylko jest tam po to żeby cię uczyc. Więc się nie denerwuj i przyjemnej jazdy! ![]()
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na kursie pamiętam, że dużo rozmawiałam z instruktorem o samochodach, dopytywałam o wszystko, ale często też gadaliśmy o dupie Marynie, o sytuacji politycznej w kraju, komentowaliśmy newsy z radia, pod koniec kursu zajmowałam się wskazywaniem który kierowca na drodze co źle zrobił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam bardzo gadatliwego instruktora i właściwie nie było problemu od czego zacząć rozmowę, bo instruktor sam zaczął
![]() A gadać można o wszystkim.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jeśli będzie normalnym facetem to sam będzie jakieś tematy zaczynał
![]() Mój instruktor (z którym już nigdy sobie nie pojeżdżę bo już prawko zrobiłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
On/ona będzie nawijał na temat tego, co i jak masz robić.
A luźna gadka wyjdzie sama z siebie ![]() O prosze :-P
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Mi do kursu na prawko duużo brakuje, za dwa lata dopiero się wybieram - za młoda jeszcze jestem, niestety..
![]() Ale kilka razy zdarzyło mi się prowadzić samochód. Tata powiedział, że należy wcisnąć sprzęgło, wrzucić jedynkę i gaaaz! ![]() ![]() Już się nie mogę doczekać kursu, mam również nadzieję, że instruktora będę miała na poziomie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
U mnie to było tak.. na początku fakt troche sie stresowałam, bo samóch wydawał się dla mnie czymś niemożliwym. Dlatego kiedy przyszłam na pierwsza "lekcje" siedziałam sobie cichutko i słuchałam co instruktor mi mówi, tłumaczy czy opowiada. Ale już na drugiej gdzie faktycznie prowadziłam samochód było ok. Gość gadał i nawijał, ale jednocześnie mówił co mam robić i takie tam .. Także bez obaw, jeśli masz dobrego insruktora to on sam będzie dużo mówił i zadawał Ci różne pytania. A Ty na początku skup się na jeżdzie. Póżniej to .. nawet i śpiewaj
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Hmm ja gadalem ze swoim instruktorem doslownie o wszystkim.Takie pogawedki podczas pierwszych jazd odstresowuja, nie boj sie pytac jak czegos nie wiesz lub nie jestes pewna poprostu pytaj, on od tego jest aby Ci wszystko wytlumaczyc i jak najlepiej przygotowac do egzaminu. Instruktor tez czlowiek i rozmawia sie z nim na normalne ludzkie tematy: praca,dom.szkola itp itd. Hehe no to tyle odemnie pozdrawiam i miłej jazdy zycze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
instruktorzy to zawsze przeważnie zagadują i nie ma sie czym martwić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Neeee...nic na siłę.On napewno Cię zagada - cały dzień siedzi za kółkiem,napewno znajdzie temat(niekoniecznie jakiś wysokich lotów;p)żeby sobie urozmaicić czas.
Powodzenia,jak mówią wszyscy - nie stresuj się,bo nie ma czym=] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
jezdzilam dzis z kolesiem ktory nie toczył żadnej rozmowy ewidentnie dziewczyny tylkoprawo lewo prosto
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Może zmęczony po całym dniu pracy;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
chyba tak no ale to była dopiero wtedy 9.00 rano to moze w nocy sie zmęczył i dlatego
![]() ale spoko był jak instruktor nic nie krzyczał tylko spokojnie tłumaczył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
u mnie na jazdach jest gadka nonstop
![]() ![]() ![]() ostatnio jak ćwiczyłam łuk tyłem, to puściłam taką wiązankę, ze nie powstydziłby się moich słów Głowacki pisząc "antygonę w nowym jorku" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O wszystkim i o niczym. W sumie miło to wspominam. I mimo upływu klilku lat czasami spotykamy sie na jakimś grillu ![]() Po zajęciu miejsca w samochodzie na pewno temat się sam znajdzie! Nie masz się czym przejmować, bedzie fajnie. I powodzenia zyczę za kierownica. ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za te słowa otuchy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam pierwsza jazde 31 lipca i w sumie to mnie guzik obchodzi czy bedzie cos gadal czy nie
![]() ![]() ![]()
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
heheh no i prawidłowo
![]() ale powiem ci ze o niebo lepiej jest jak sie o czyms gada bo tak to drętwo strasznie :-P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
A ja wczoraj opuściłam mojego instruktora, bo zakończyłam jazdy .. aż mi przykro było, bo fajny koleś z niego. Gadaliśmy o wszyskich, śmiańsko co nie miara
![]() Ale przed egzaminem jeszcze do niego wrócę .. ![]() Właśnie dziewczyny ile w waszych miastach czeka się na egzamin, u mnie od 1,5 do 2 miesięcy !
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
nie no, załamać się można, nie dość, że przerwy między lekcjami są dość długie, bo wszyscy chcą do dobrego instruktora, to potem jeszcze tyle czekania na egzamin, no i później na sam dokument... trochę se to potrwa, a ja nie lubię jak coś się wlecze i opóźnia, bo jestem meganiecierpliwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
ja tak samo no ale nic nie zrobimy pozostaje nam tylko cierpliwie czekać i liczyc ze sie szybko zda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo taki odstep czasu bez jazd robi swoja, ale ja i tak będe dokupywc dodatkowe godziny przed samym egzaminem, więc jakos to będzie .. jejku, ale chciałabym zdać za pierwszym podejśćiem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.