|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Sluz a ciąża ;)
Można znaleźć wiele wypowiedzi na ten temat w internecie, jednak kazda z nich się nieco rozni, dlatego postanowiłam załozyc nowy wątek
![]() Ostatnio okres mi się spóźnił pare dni , po czym dostałam kolejny za dwa tygodnie ![]() POMOZCIE ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Sluz a ciąża ;)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
No i jeśli nie chcesz niepożądanej ciąży to się zabezpieczaj! Potrzebne Ci te nerwy?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Az tak bardzo ci nie po drodze z apteka, ze wolisz wrozby z okresow, sluzow i internetu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A ja bym wysłała do lekarza, nie do apteki. Na prawdę nikogo z Was nie niepokoi okres co dwa tygodnie i jeszcze w międzyczasie plamienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Sluz a ciąża ;)
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Sluz a ciąża ;)
równie dobrze mogą być to zaczątki ciązy pozamaciczna.
serio, przerabiałam coś podobnego, nie chcę Cię straszyć ale była to ciąża właśnie z takim śluzem raz przeźroczysty raz gęśty, zamiast kombinowac wypisywać weź idź dziewczyno do apteki po test. a stosunek przerywany to jak LOTERIA ![]() ja swojej ciązy nie donosiłam ( ale to przez grupę Rh-)
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dokładnie!!! W normach jest miesiączkowanie co 21-35 dni, każdy cykl miesiączkowy dłuższy lub krótszy wskazuje na poważne zaburzenia hormonalne! No może nie poważne, ale jednak zaburzenia hormonalne to poważny problem zdrowotny, nieprawdaż? Do gina, do gina jak najszybciej! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Krwawienia co 2 tygodnie? Pędem do apteki i lekarza a nie na forum!
![]() |
#10 |
Wizażowy Kot Igor
|
No wszystkie jej to mówimy. Nie mam pojęcia po co Tygrys założyła ten wątek, nawet gdyby wsród nas był lekarz to przecież nie zbada jej online. Mam nadzieję, ze dzewczyna test już zrobiła i na wizytę się umówiła.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Oj, oby!
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
a powiedzcie mi jeszcze, czy jest duża szansa zajscia w ciąże podczas stosunku przerywanego ? I czy występują jakieś delikatne objawy zaraz po zapłodnieniu ? tzn czy jest taka możliwość.
I czy podczas końca dni płodnych może wystąpić biały śluz w pochwie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
1. Tak- jest bardzo duża szansa zajścia w ciążę podczas stosunku przerywanego. Po prostu dlatego, że to nie jest metoda antykoncepcyjna 2. Nie ma żadnych objawów zaraz po zapłodnieniu 3. W czasie owulacji śluz jest rzadki, o konsystencji białka surowego jajka. Potem stopniowo gęstnieje i przybiera białawy kolor i kwaśny odczyn. Mam taką prośbę: nie zrozum mnie źle, ale nie zaśmiecaj już forum poprzez zakładanie kilku wątków, w których zadajesz stale te same pytania. Idź do lekarza ginekologa- dobierze Ci właściwą metodę antykoncepcyjną. Przedtem jednak poczytaj sobie w Wikipedii czy innym wiarygodnym źródle informacji o tym, jak przebiega cykl miesiączkowy. To dziwne, że osoba, która zdecydowała się na uprawianie seksu nie wie nic o tym, jak funkcjonuje jej ciało. Albo jesteś osobą bardzo mlodą ( w tym przypadku zamiast seksu na spontanie i stosunku przerywanym polecam Ci szklankę wody 'zamiast') lub po prostu prowokujesz stawiając pytania, na które odpowie przeciętna miesiączkująca nastolatka.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2013-09-07 o 23:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Rozumiem Twoją reakcję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Sluz a ciąża ;)
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
![]()
kocham się codziennie , nawet w dni płodne bez niczego , tzn stosunek przerywany .. Uważam, ze bedzie co ma byc . Moze to znowu dni płodne skoro az tak mi się wszystko poprzesuwało ? Bo mam 37 st, i ból prawego jajnika ... miałam stan podgorączkowy we worek i środę tydzień temu... ciąży nie podejrzewam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wizażowy Kot Igor
|
Myślę, że przede wszystkim chcesz tutaj potrollować. Nikt nie jest aż tak bezmyślny. To jest sprzeczne z wszelką logiką. Proszę, przestań prowokować bo to nudne. Założyłaś 3 takie same watki, męczysz w kółko jeden temat. Któraś Wizażanka już zauważyła, że Ty właściwie nie oczekujesz odpowiedzi.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2013-09-10 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez niut80 Czas edycji: 2018-09-02 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.