|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
DO PANI WIZAŻYSTKI !!!
Chciałabym aby doradzila mi pani jak powinnam sie malować aby makijaż nie był ostry ! jakie cienie itp . najlepiej jakby pani mi pokazala zdjecie jakies i dokladnie opisala co i jak
![]() PS. Dołaczylam swoja fotke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: DO PANI WIZAŻYSTKI !!!
witaj
Wygladasz bardzo fajnie i pkarktycznie nie musisz niczego zmieniać ![]() Jeżeli chodzi o makijaż - jeżeli chcesz by był on subtelny i delikatny używaj matowych cieni. w pudrowych odcieniach (bardzo dobre cienie ma Estee lauder - pakowane pojedyńczo) lub używaj kolorów beżowo - brązowych. Podsyłam kilka makijaży. Polecałabym Ci nieco poprawić brwi - tzn. przyciemnić je specjalna kredką do brwi i nieco wydłużyć - bo przynajmniej na tym zdjęciu są za krótkie. ładnie Ci będzie w kolorach przydymionego rózu, malinowym, oliwkowej zieleni, piaskowym, granacie,... (to kilka z wielu możliwości). pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: DO PANI WIZAŻYSTKI !!!
pzepraszam, ze sie wtracam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Do UFCIA1!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
tamto zdj to moja kolerzanka a to zdj to ja !! pisalysmy na jednym loginie bo nie chcialo nam sie zakladac 2 loginow na tej stronce !! a jeli ci to pzreszlkadza to juz nie moja wina !!!!!!!!!!!! to nie czytaj tego nastempnym razem !! <fuck>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Re: Do UFCIA1!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Hej, hej – i po co od razu ta złość i jad, Karolecko? Nie da się spokojniej?
Z tego co zauważyłam to Ufcio wcale Cię nie obraziła, tylko zadała uprzejme pytanie i poradziła, bo poczuła się pewnie zdezorientowana – podobnie jak ja, dwie metamorfozy z jednego loginu, a dwa inne zdjęcia ![]() ![]() A żeby nie było całkiem OT to napiszę, że ja koniecznie rozświetliłabym Ci twarz albo chociaż użyła różu. Spróbuj może Blush Delicieux L’oreala (róż), rozświetlającej Vipery (transparentny, rozświetlający fluid) lub może ogólnie puderków Vipery – mają mozaiki, pudry odbijające światło albo prasowane rozświetlające w dobrych cenach – od 10 do 20 zł. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Re: Do UFCIA1!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Droga Karolino,
Przede wszystkim radzę Ci posiedzieć nad słownikiem otrtograficznym i o pisowni porozmyślać ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Re: Do UFCIA1!!!!
po pierwsze:
to była czysta uwaga, tak jak napisała youare, poczułam sie zdezorienotowana. poprostu. po drugie: było trzeba napisac, ze to ty, a tam to twoja kolezanka. po trzecie: nie krzycz prosze. po czwarte: po to tu jestem, by czytac posty. zwrocilam tylko uwage, a nie jakas burze (nastepna) na Wizazu. nie powiem, czuje sie troszke poruszona. ale zdarza sie. pzdr pokojowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Wiesz !! Sorry za Tamto !! ale wiesz to wyszlo tak jakbys do mnie wbijala zeby o to ze ja umieszczam na stronce kazde zdjecie jakie mam (a tak nie jest) !! nie wiem może żle to odebrałam ..... eee nie ważne już !!
a to do tego co teraz napisałaś po pierwsze : .... Jeszcze raz przepraszam cię za to ale każdy to inaczej odebrał (szkoda ze tak wyszlo) po drugie : .... to zdj mojej kol podpisywala moja kol a ja pod tylko swoje po trzecie : .... ja nie krzyczalam a jesli tak to wyszlo to juz nie moja wina po czwarte:.... Wiesz ja tez tak sie czułam jak przeczytałam to co ty napisałaś !! A TeRaZ dO WsZyStkiCh !!!! To była sprawa między mną a ufcio1 !! wiec nie ładnie z waszej strony sie wtrącać !! Nie ładnie też zwracać komuś uwagi na jego j.polski !! Niektórzy mają coś takiego jak dyslekcja nie wiem czy slyszeliscie coś takiego :P na pewno !! PoZdRo i buziaczki dLa ufcio1 !! trzymaj sie !! ( i zapomnijmy o całej tej sprawie okey?) papa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
heh.. zdarza sie
![]() to jest internet i kazdy tu inaczej wszystko odbiera ![]() zamknijmy ten temat i niech dziewczyny zajma sie pomaganiem ci w metemarfozie. pozdro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Może jestem niedokształcona, ale nie słyszałam dotąd o dyslekcji, możesz mi wytłumaczyć co to jest? Dotąd znajomy był mi tylko termin dysleksja, ale może zaszły jakieś rewolucje w pisowni, o których nie wiem? Zresztą, do Twojego przypadku JEŚLI JUŻ to bardziej pasowałaby dysgrafia, nie dysleksja...
Ja wtrąciłam się i uważam że to wcale nie było nieładne, w końcu Forum jest dla wszystkich, jeśli chciałaś zwrócić uwagę Ufcio i nie narażać się na ew. uwagi innych, wystarczyło po prostu do niej napisać, e-mail masz w profilu. No DoBrA tO jA jUż KoŃcZę, Co? Ech... ![]() P.S. Jeśli miałabyś mi jeszcze coś _ważnego_ do powiedzenia, to napisz proszę na e-maila, nie chcę Wizażu śmiecić. Laski, przepraszam, to chyba PMS jakieś czy co, ale nie mogłam się powstrzymać, darujcie! ![]() KaRoLeCKa napisał(a): > jakbys do mnie wbijala > po pierwsze : .... Jeszcze raz przepraszam cię za to ale każdy to inaczej odebrał (szkoda ze tak wyszlo) Eee, co to oznacza „wbijać się” wg Twojego słownika? Wyjaśnienie, które znalazłam w moim trochę nie pasowało, hm... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
youaresowonderful napisał(a):
> Może jestem niedokształcona, ale nie słyszałam dotąd o dyslekcji, możesz mi wytłumaczyć co to jest? Dotąd znajomy był mi tylko termin dysleksja, ale może zaszły jakieś rewolucje w pisowni, o których nie wiem? Zresztą, do Twojego przypadku JEŚLI JUŻ to bardziej pasowałaby dysgrafia, nie dysleksja... > > Ja wtrąciłam się i uważam że to wcale nie było nieładne, w końcu Forum jest dla wszystkich, jeśli chciałaś zwrócić uwagę Ufcio i nie narażać się na ew. uwagi innych, wystarczyło po prostu do niej napisać, e-mail masz w profilu. > > No DoBrA tO jA jUż KoŃcZę, Co? Ech... > > ![]() > > P.S. Jeśli miałabyś mi jeszcze coś _ważnego_ do powiedzenia, to napisz proszę na e-maila, nie chcę Wizażu śmiecić. > > Laski, przepraszam, to chyba PMS jakieś czy co, ale nie mogłam się powstrzymać, darujcie! ![]() > > > KaRoLeCKa napisał(a): > > jakbys do mnie wbijala > po pierwsze : .... Jeszcze raz przepraszam cię za to ale każdy to inaczej odebrał (szkoda ze tak wyszlo) > > Eee, co to oznacza „wbijać się” wg Twojego słownika? Wyjaśnienie, które znalazłam w moim trochę nie pasowało, hm... ech youare... to napewno wina PMS, wiec wybaczamy ![]() ![]() zreszta napisałas to z klasa jak prawdziwa Wizazanka ![]() oj... koniec tych pochlebstw. ale tak na marginesie to cie polubiłam ![]() hehe... no to jak mowi moja kochana babunia "zadzieram kiecę i lecę" ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
ufcio1 napisał(a):
> ale tak na marginesie to cie polubiłam ![]() > hehe... Wiem, że to nie czas i miejsce na pochlebstwa i wyznania ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
hehe ja tez sie ciesze, ze jest ktos w moim wieku
![]() ![]() skonczmy te wyznania i niech dziewczyny pomoga Karolinie w metamarfozie ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.