|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Salony Kosmetyczne w Opolu, okolicach, zagęszczanie rzęs 1:1, który polecicie?
Czy możecie zaproponować jakieś salony w Opolu i okolicach pod względem zagęszczania i przedłużania rzęs metodą 1:1? Chodzi mi głównie o uzupełnienie po przystępnej cenie i jakość usługi
chętnie obejrzę zdjęcia Waszych rzęsek ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Chciałam się dowiedzieć co sądzicie o salonach urody w Opolu i okolicach, głównie pod względem zagęszczania i przedłużania rzęs metodą 1:1 ja korzystałam z usług kosmetycznych Ambry oraz Alessandro w Opolu. Muszę przyznać, że po pierwszym zagęszczaniu w Ambrze byłam zachwycona a jak wiadomo, takie rzęski przynajmniej raz w miesiącu muszą być uzupełnione Tak więc po jakimś czasie udałam się do Alessandro - skusiła mnie cena uzupełnienia - od 60zł. Niestety jak dla mnie usługa nie była warta tych 100zł, ponieważ zapłaciłam za dosłownie kilka rzęs, które nie dawały żadnego efektu, oczy wyglądały tak jak przed przyjściem do salonu. Nawet ja byłam w stanie zauważyć, że nie do każdej mojej rzęski była doklejona sztuczna. Poza tym w porównaniu do wcześniejszych rzęs były twarde i sztywne jak druciki. Po tygodniu zaczęły się załamywać na końcówkach, co było dla mnie szokiem. ![]() Może któraś z Was zagęszcza sobie rzęski 1:1 i chciałaby się pochwalić zdjęciem lub zaproponować dobry salon? Chciałabym jeszcze przynajmniej do lipca pokorzystać z UROKU i zalet tej metody, znalazłam jeszcze kilka salonów w okolicach Opola lecz nie są mi zbytnio znane
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Salony Kosmetyczne w Opolu, okolicach, zagęszczanie rzęs 1:1, który polecicie?
może któraś z Was wie coś na ten temat?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Salony Kosmetyczne w Opolu, okolicach, zagęszczanie rzęs 1:1, który polecicie?
Podnoszę temat
![]() również poszukuję jakiegoś salonu z Opola, K-Koźla, (lub okolic) w którym zagęszczają rzęsy metodą 1:1 Polećcie coś dziewczyny bo boję się iść w ciemno !
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
ja polecam Square53, maja świetne rzęsy i zawsze jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Muszę przyzna że ciężko jest w Opolu z przedłużanymi rzęsami, długo szukałam salonu po którym nie wypadną mi rzęsy a i jeszcze długo będę się nimi cieszyła. Koleżanki jeździły właśnie do K-Kożla i były zadowolone ale dla mnie to za daleko biorąc pod uwagę że czas trwania przyklejania i dojazdu to sporo czasu.Pewnego dnia mając wolne szłam Ozimską i natrafiłam na salon Alejapiękna mieli na połykaczu promocje na rzęsy, wstąpiłam, zrobiłam i co prawda nie z norki, jakie do tej pory miałam, tylko babka doradziła mi jedwabne twierdząc że bardziej się zagęszczą.Rzęsy robiłam w styczniu i do dzisiaj tam chodzę
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Ja robię rzęski w "esencji urody" u kosmetyczki która przyjeżdża do mnie i jestem bardzo zadowolona! Rzęsy utrzymują mi się ok. 7-8 tygodni więc jak tu nie być
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
W tym salonie to za zabieg rzęs 1:1 to koszt ok 200zł. Dotychczas chodziłam do salonu na spychalskiego ale oni się zwinęli.. więc znalazłam nową mobilną stylistkę do rzęs, co robi o wiele taniej. Można się z nią skontaktować przez stronę http://ideapiekna.pl lub poprzez profil na FB https://www.facebook.com/IdeaPiekna Pani ma bardzo duże doświadczenie, jest kosmetologiem, wykonuje rzęsy już prawie 3 lata, ma olbrzymi wybór grubości, profilu, długości rzęs. Wykonuje na sprawdzonych produktach. Ja od 2 miesięcy zakładam rzęsy metodą 3:1, są jeszcze lepsze a wyglądają jak naturalne
na uzupełnienia chodzę tak co 3-4tyg. Warto sobie takie rzęsy założyć, rano można dłużej pospać, bo nie trzeba malować rzęs, wygoda w każdym calu
Edytowane przez Anettka21 Czas edycji: 2017-06-13 o 18:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.

chętnie obejrzę zdjęcia Waszych rzęsek
a jak wiadomo, takie rzęski przynajmniej raz w miesiącu muszą być uzupełnione