|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bardzo zniszczone włosy dookoła głowy ://
Witam!!
Mój problem zniszczonych włosów dotyczy tylko ich części...O_o Nie wiem nawet jak to opisać ale postaram się jak najbardziej jasno i czytelnie ![]() To mój pierwszy post, jak na razie się jeszcze w tym nie odnajduję więc z góry przepraszam, jeżeli coś zrobiłam nie tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Bardzo zniszczone włosy dookoła głowy ://
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
mi bardzo pomagała tzw. sauna u fryzjera. dzięki nim moje włosy były odpowiednio nawilżone. znajdź fryzjera, który robi saunę i oferuje również kapsułkę. zabieg ten powinno się powtarzać co miesiąc, ale naprawdę się opłaca, stan moich włosów się naprawdę poprawił
![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro nie możesz ściąć całości to jedyne opcja to chyba wycinanie pojedynczych rozdwojonych końcówek nożyczkami fryzjerskimi. Sama tak robię, bo też mi się te "pejsy" niszczą najszybciej. Do tego satynowa poszewka, bo te przednie włosy lubią się też niszczyć podczas spania. No i nie macać, nie odgarniać - wiele kobiet robi tak co chwilę. I intensywniejsza pielęgnacja. Używasz jakichś protein? Może właśnie odpowiednie proteiny by te włosy odżywiły i uelastyczniły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.