|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pomozcie mi rozwiązac problem:((
Hej kolezanki!
![]() Mam wielki problem. gdyz kolezanka poprosila mnie zabym jej sciela wlosy ale jej odmowilam i weyslalam ja do fryzjer ale ona sie obrazila i nie moglam jej odmowic. No i teraz sie wkopalam bo niemam pojecia jak mam ja sciac. Wloski ma do ramion, prosciutkie.Chce fryzurke jakas krotka z grzyweczka ale ja niestety nie mam pomyslu. Mam nadzieje ze mi pomozecie wybrac jakas fryzurke dla niej tylko zeby nie byla jakas zwariowana bo niewiem czy zpotrafie taka zrobic ![]() Prosze o pomoc.PozdrawiamJej fotki nie mam niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomozcie mi rozwiązac problem:((
up up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ej dziewczynki balagam pomuzcie na pojutrze sie umowilysmy a ja nadal nie mam koncepcji.Pomocy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja bym się nie dała w coś takiego wrobić! Za duża odpowiedzialność. Skoro Twoja koleżanka obraża się słysząc odmowę, to jak bardzo się obrazi, jeśli ją źle zetniesz??? Wyślij ją do fryzjera i tyle... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
powiedz ze po
1.nie masz odpowiednich nozyczek i zamiast jej sciac to jej poszarpiesz i pomiazdzysz koncowki 2.skad ona moze wiedzec ze umiesz obcinac jak ty wiesz ze nie umiesz 3ja bym sie bala obcinac osobe ktora sie obraza za odmowe. 4 wyslij do fryzjera bo to bedzie najlepsze wyjscie jesli nie chcesz by pozniej byla na ciebie smiertelnie obrazona
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Kurcze ale ja obcinalam inne kolezanki i ona widziala efekty ale niestety nie byly to radykalne ciecia. Sprzet mam odpowiedni do tego.Tylko poprostu sie boje.Ale teraz to juz musze bo obiecalam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
no to my juz nic nie poradzimy.najlepiej zeby sama przyniosla fote z fryzura jaka chce miec bo jak bedzie nie taka jak sobie po cichu wyobrazala to zrobi ci tam fataliti
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Wlasnie u mnie byla przed chwila i przyniosla mi fryzurki ktore jejsie podobaja.Tylko jest jeden problem jak takie cos zrobic.Moze ktoras z was wie jak ciac takie fryzurki???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nikt nie pomoze????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
mysle ze to powienien ktos zrobic kto ma na temat obcjnania naprawde duuuuuuze pojece.zaprowadz ja lepiej do fryzjera:P
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Moze ktos mi podpowie jak scinac wloski dal tej fryzurki
![]() prosze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Jeśli już tak bardzo chcesz, to ryzykuj, ale skoro nie wiesz, jak zrobić którąkolwiek z fryzur, to od razu uprzedź koleżankę, że efekt bedzie mierny...
NR 1 i 3 to typowe fryzurki z włosów cieniowanych - pierwsza fota do połowy długości, trzecia - na całej długości. Podcinasz włosy równo o dwa centymetry dłużej niz w najdłuższym miejscu ma być na koncu (jasne czy zamotałam?) Potem ostrą brzytwą cieniujesz je zaczynając od góry i schodkowymi cieciami schodząc w dół (trochę jakbyś strugała marchewkę hihi) Jak tak patrzę na foty 1 i 3 to pamiętaj, że są też u góry dość mocno skrócone i wystrzępione. W domu raczej takiego efektu nie uzyskasz, bo te fryzurki wcale nie są proste w wykonaniu. Brzytwą nie każdy dobry fryzjer potrafi ciać, a co dopiero amator. Zamiast wymarzonej fryzurki, koleżanka może mieć siano, którego nijak nie ułoży i koniec końców pójdzie do fryzjera. Tylko efekt wtedy bedzie króciutki, oj, króciutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.