|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Znajomość z chłopakiem - co robić?
Cześć Dziewczyny!
Kilka tygodni temu poznałam pewnego chłopaka. Spotkaliśmy się kilka razy, było przyjemnie i fajnie, przytulaliśmy się, chodziliśmy objęci, ale nic więcej. Wszystkie takie gesty oraz w późniejszym czasie miłe słówka wychodziły z Jego strony. Gdy znajomość zaczynała się rozkręcać, dawałam Mu lekko do zrozumienia, żeby tylko nie próbował mnie zranić. Przyjmował to do wiadomości i rozumiał. Od kilku dni jednak milczał. W końcu odezwał się i napisał, że musiał wszystko przemyśleć i że nie chce się w nic angażować... Zdążyłam się troszkę wkręcić w tę znajomość, tym bardziej, że swoimi (wyżej przeze mnie wymienionymi) zachowaniami, dawał do zrozumienia, że Mu zależy... A przynajmniej tak to wyglądało... Co robić Kobietki?? Edytowane przez flotty Czas edycji: 2013-09-11 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Znajomość z chłopakiem - co robić?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Mam 18, On 19. Mam trochę znajomości z chłopakami za sobą i jeden niedojrzały (ze strony płci przeciwnej...) związek. Myślałam, że w końcu coś poważniejszego się zadzieje w moim życiu na płaszczyźnie sercowej, a tu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Co robić? Wybrać sobie takiego, który będzie gotowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tak to czasem bywa, olej i idź dalej
![]() Może wtedy on się ruszy, a może nie i spotkasz kogoś innego. Osobiście nie lubię ludzi, którzy nie wiedzą o co im chodzi i miotają się jak ryba w sieci. Ja bym nikogo nie przekonywała, niech sam się wreszcie zdecyduje, jak nie to pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Bezsensu... Czy wszyscy traktują nas jak zabawki...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
daj mu czas na te przemyślenia i się wyjaśni
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
aj, nie ma sensu go analizować, daj sobie spokój..
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Ahh chyba nie wiesz jakie to częste. Też mnie bardzo męczy takie niezdecydowanie, jestem w twoim wieku i w tym roku spotykam samych takich panów jak powyżej. Pewnie jeszcze jest nieogarnięty życiowo... nie ma co na takiego czekać. Wiem, ze nie jest to łatwe ale pozostaje Ci olać i zacząć coś nowego. Może do tego czasu owy pan ogarnie się z uczuciami. A co do tego dlaczego się tak zdeklarował a później zmienił zdanie to odpowiedź jest prosta. Bo to jest dzieciak. Też nie rozumiem jak można odwalić takie coś, po co mówić, że zależy skoro sie nie jest tego pewnym. Nienawidze takiego czegoś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Myslę, że jak spotkasz tego właściwego, to nawet jak się nie będzie chciał angażować weźmie go tak, że nie będzie mieć wyjścia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Rozmawialiśmy wczoraj sporo i powiedział, że nie dojrzał do poważnego związku. Edytowane przez flotty Czas edycji: 2013-09-12 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
dopiero gdy otrząsnełam się po najboleśniejszym zerwaniu w moim życiu zrozumiałam że wszelkie takie niepewne znajmości trzeba olewać
![]() jedni faceci mają troche taktu i nie dawają przesadnych sygnałów gdy nie są pewni , a inni nie kontrolują emocji / wolą się zabawić , nie czując jednocześnie że to może być miłość do grobowej deski ![]() odpuść sobie, nie narzucaj się i badz otwarta na znajomości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
To taki typ faceta, który sam nie wie czego chce. Ja również spotkałam takich na swojej drodze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Zabrzmi to prostacko, ale może tylko chciał sobie pobzykać? Pospotykaliście się trochę, mógł wtedy ocenić Twoje podejście do pewnych spraw, do związków. Kiedy się okazało że Ty nie szukasz przelotnej znajomości to postanowił się wycofać. Takie zachowanie jest coraz częściej spotykane, zwłaszcza że jesteście jeszcze młodzi i faceci należący do tych, którzy mają branie, nie chcą sie ograniczać do jednej partnerki.
Powiem Ci jak to jest. Kiedy Ci zalezy na wartościowej znajomości i na znalezieniu w miarę poukładanego faceta, to będzie ciężko, bo oni to chyba potrafią z nas wyczytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
miał nadzieję na to, że w końcu zgodzisz się na numerek, ale znudziło mu się czekanie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.