|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pierścionki we Wrocławiu-gdzie?
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierścionki we Wrocławiu-gdzie?
Kiedyś w Podwalu kupowałam, ale to było dawno. Poszukaj może w halach kupców - Arena, Perła, Tęcza, Zielińskiego, Gaj, itp. Tam mogą być tańsze niż w firmowych. W firmowych (np. Apart) pytaj się o jakieś wyprzedaże/przeceny, ja tak kupiłam przypadkiem złoty pierścionek za 30 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
poszukaj na allegro, może znajdziesz jakiś z odbiorem osobistym we Wrocławiu. Mnie się udało kupić srebrny za 20zł
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
bywają też na targach, np. ja kupiłam koło Młyna, bardzo ładny za 24.
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Kiedyś kupiłam świetny na Gaju, ale niestety sklep się zamknął. Co do allegro, to wolałabym najpierw przymierzyć, bo mam bardzo wąskie palce, ale szerokie w kostkach i nie każdy dobrze na nich wygląda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Możesz próbować w niedzielę na targowisku na Dworcu Świebodzkim, ale to może być dużo szukania, bo oni różnie stoją (i różnej jakości są pierścionki).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja polecam zajrzeć do Areny (na Komandorskiej). Jest tam kilka stoisk ze srebrem i złotem i wydaje mi się, że ceny też nie najgorsze, oprócz tego jest jeszcze Podwale (nadal są tam te 3 czy ileś tam stoisk), na Świebodzkim często koło wagonów widuję jedną panią za walizką srebra (w tygodniu kiedyś sprzedawała na placu targowym przy ulicy Trwałej i chyba nadal tam się pojawia) i gdzieś tam jeszcze na trasie parę razy widziałam jakieś srebro, ale nie wiem gdzie dokładnie, bo mam za słabą orientację w terenie na tę ilość alejek jaka tam jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.