|
Notka |
|
Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Psycholog - staż w policji
Witam,
Jestem studentką psychologii i chciałabyś się dowiedzieć czegokolwiek na temat stażu w policji (Poznań). Na stronie KWP w Poznaniu są fakt faktem podane informacje, co należy zrobić, więc z tego skorzystam, ale może ktoś na forum odbył już takie praktyki i może opowiedzieć o tym, jak to w rzeczywistości wygląda (na czym polega staż) i czy trudno na taki staż się dostać? Byłabym wdzięczna za informacje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Psycholog - staż w policji
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź. Jeśli to właśnie robi psycholog na stażu - to faktycznie, można się dużo nauczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Jeśli chcesz się czegoś nauczyć to nie idź na staż do policji, chyba, że nauka robienia kawy i wypełniania papierków jest dla Ciebie cenną wiedzą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;42621369]robisz kawę, wdzięczysz się do policjantów, uzupełniasz rubryki w prostych dokumentach nietajnych.[/QUOTE]
Coz, ale musze sie pod tym niestety podpisac, ale tak jest. W kazdej instytucji panstwowej STAZYSTA jest "wykorzystywany" + do tego archwizacja dokumentow, bo tego sie nikomu nie chce robic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Nie każda instytucja państwowa - miałam już siedmiomiesięczny staż i mnóstwo z niego wyniosłam. Ale jestem wdzięczna za wasze opinie, przynajmniej wiem na czym stoję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.