![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 143
|
Mog³yby¶cie zwi±zaæ siê z biseksualnym facetem?
Pytanie jak w temacie. Ja bym w ¿yciu tego nie zrobi³a. Nie jestem ¿adnym homofobem i akceptujê osoby homoseksualne obu p³ci, ale facet biseksualny traci dla mnie jako mê¿czyzna, wydaje mi siê, ¿e seks z nim móg³by mnie nawet brzydziæ, chocia¿ z drugiej strony mog³abym z takim spokojnie utrzymywaæ przyjacielskie relacje... Te¿ tak macie? My¶licie, ¿e z czego to mo¿e wynikaæ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 244
|
Dot.: Mog³yby¶cie zwi±zaæ siê z biseksualnym facetem?
Ja jako biseksualistka my¶lê, ¿e mog³abym. Ale mogê to stwierdziæ dopiero po rocznym zwi±zku z moj± Tz
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
Nie ma opcji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 392
|
jestem biseksualna, nie widzê wiêc problemu w zwi±zaniu siê z biseksualnym mê¿czyzn±.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 521
|
Oj, nie by³am w takiej sytuacji i nie umiem sobie tego wyobraziæ. Ale tak sobie my¶lê, ¿e gdyby ten facet mia³ taki dobry charakter, jak mój ch³opak, by³ tym samym, dobrym, cudownym cz³owiekiem... to by³oby mi kompletnie wszystko jedno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 779
|
pewnie, ¿e tak, w koñcu mia³abym szansê na 2m+k
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 825
|
Nie, nie umiem tego sobie wyobraziæ, ¿e by³abym ja, on i kto¶ trzeci, czy to kobieta, czy facet, nie chcia³abym siê dzieliæ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 551
|
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Skoro jest biseksualny to raczej nie mog³abym liczyæ na wy³±czno¶æ, nie my¶la³am o trójk±cie takim, o którym dziewczyny wy¿ej wspomnia³y. Raczej o takim, gdzie nie by³abym jedyn± partnerk± ¿yciow±.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a czy gdyby¶ mog³a, zwi±za³aby¶ siê? Przecie¿ to nie kwestia orientacji, ino tego, jak siê traktuje zobowiazania - ma³o jest heteryków, którzy startuj± w wy¶cigu na najwiêkszego babiarza wszechczasów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- A takiej osobie wystarczy do szczê¶cia na d³u¿sz± metê partner jednej p³ci? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usuniête
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 726
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez 5e39f43c776cd63a5691dbeeeb4c12a7b21f7a21_63e19482c3766 Czas edycji: 2013-09-14 o 01:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 664
|
Jestem tolerancyjna i homoseksualizm czy te¿ bi jest przeze mnie jak najbardziej akceptowany - s± to normalni ludzie i tak jak mi podobaj± siê mê¿czy¼ni tak im i kobiety i mê¿czy¼ni, ka¿dy z nas ma swoje upodobania, które chcia³by ¿eby by³y akceptowane przez otoczenie i to rozumiem. Ale czu³abym obrzydzenie sypiaj±c z mê¿czyzn± który ma za sob± czy te¿ nadal regularnie sypia z innym facetem.
04.07.2013 - jestem kierowc±! ![]() "To chyba ¿art. Do nieba kto¶ Ciê wezwa³. Fatalny b³±d w niebiañskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam siê z Wiza¿em! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 367
|
Cytat:
Mnie podnieca 1k+2m, albo nawet 2m+ja jako bierny obserwator, wiêc jak najbardziej mog³abym siê z nim zwi±zaæ. Nie wiem te¿, dlaczego taki facet mia³by straciæ w moich oczach i przestaæ byæ me¿czyzn±? Mój znajomy- gej jest tak samo mêski jak znajomi-hetero.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=5e39f43c776cd63a5691dbe eeb4c12a7b21f7a21_63e1948 2c3766;42797310]Mylisz biseksualizm z poligami±. Osoby, które potrzebuj± wiêcej ni¿ 1 partnera, nazywa siê poligamicznymi ![]() .[/QUOTE] Mam wra¿enie, ¿e siê nie rozumiemy. Wiem czym charakteryzuje siê poligamia. My¶lê, ¿e osoba bi nie bêdzie na d³u¿sz± metê szczê¶liwa u boku partnera jednej p³ci, ale mogê siê myliæ..musia³by kto¶ kto jest biseksualny siê wypowiedzieæ. ---------- Dopisano o 03:43 ---------- Poprzedni post napisano o 03:39 ---------- Cytat:
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-09-14 o 02:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Czyli g³ównie jak widaæ kwestia poczucia komfortu i szczê¶cia w takim zwi±zku zale¿y od podej¶cia do monogamii jako takiej. Je¶li osoba biseksualna odnajdzie siê w zwi±zku z osob± typowo hetero, za to o podobnym podej¶ciu do stawiania granic wolno¶ci, czyli na przyk³ad obu stronom do szczê¶cia ta monogamia potrzebna nie jest..to obie strony s± w stanie byæ szczê¶liwe. Tak to rozumiem i to do mnie przemawia. Odpowiadaj±c wcze¶niej patrzy³am przez swój pryzmat, swoje podej¶cie do monogamii.
Zawê¿aj±c sprawê tylko do tego aspektu bo rzeczywi¶cie na szczê¶cie w zwi±zku wp³ywa tak¿e sto innych czynników. Niemniej kwestia wierno¶ci wydaje siê byæ priorytetowa. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-09-14 o 03:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 367
|
Dla mnie seks 2 facetów bi, którzy s± w zwi±zku z kobietami, jest innym rodzajem blisko¶ci, ni¿ ta miêdzy kobiet± i me¿czyzn±. Mo¿e niezbyt trafione porówananie, ale to co¶ jak mêski wypad na ryby/ mecz/wyj¶cie na piwo. O ile nie robi± tego za plecami partnerek, to nie widzê nic z³ego. Chocia¿ i tak najczê¶ciej takiego faceta po prostu zaprasza siê do trójk±ta/ czworok±ta, wiêc partnerki te¿ maj± rozrywkê.
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 13 025
|
Zwi±za³abym siê, nie ma znaczenia z kim sypia³, zanim zacz±³ byæ ze mn±, o ile z nikim innym nie sypia, jak jeste¶my razem. Nie dzieli³abym siê facetem ani z kobiet±, ani z mê¿czyzn±, potrzebujê bowiem wy³±czno¶ci, kiedy kocham.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
jestê wieszczê
Wiadomo¶ci: 12 581
|
Oczywi¶cie, ¿e tak. Nawet prêdzej z takim ni¿ z hetero, bo lepiej by mnie rozumia³ pewnie. I mo¿e nawet mieliby¶my uk³ad, ¿e od czasu do czasu mo¿e odwiedziæ swojego przyjaciela, a ja jak±¶ przyjació³kê
![]()
Do³±cz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za ka¿dy zdobyty szczyt wp³acamy po 10 z³ na ukoñczenie budowy domu ca³odobowej opieki dla osób z niepe³nosprawno¶ci± intelektualn± ![]() Do³±cz do nas! *poniewa¿ jestem nieprzeciêtna, nie obchodz± mnie tzw. powinno¶ci przeciêtnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wiza¿owy Kot Igor
Wiadomo¶ci: 17 524
|
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim za³o¿ysz w±tek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto ws³uchaæ siê w S³owo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 377
|
My¶lê, ¿e nie mialabym z tym problemu - bo niby czemu?
![]() |
![]() |
#28 | |
po drugiej stronie szafy
Wiadomo¶ci: 41 748
|
Cytat:
Sprawdzi³am, nie jestem osob± biseksualn± i wola³abym, ¿eby mój partner te¿ nie by³. A je¶li ju¿ traf by chcia³, ¿e bym siê w biseksualnym facecie zakocha³a, to musia³by mieæ takie podej¶cie do zwi±zku jak ja - ¿adnych osób trzecich.
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 220
|
nie wyobra¿am sobie takiej sytuacji, no chyba, ¿e nie zna³abym go z tej strony
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 584
|
nie nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.