Mog³yby¶cie zwi±zaæ siê z biseksualnym facetem? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-09-13, 23:25   #1
Amaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 143

Mog³yby¶cie zwi±zaæ siê z biseksualnym facetem?

Pytanie jak w temacie. Ja bym w ¿yciu tego nie zrobi³a. Nie jestem ¿adnym homofobem i akceptujê osoby homoseksualne obu p³ci, ale facet biseksualny traci dla mnie jako mê¿czyzna, wydaje mi siê, ¿e seks z nim móg³by mnie nawet brzydziæ, chocia¿ z drugiej strony mog³abym z takim spokojnie utrzymywaæ przyjacielskie relacje... Te¿ tak macie? My¶licie, ¿e z czego to mo¿e wynikaæ?
Amaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-13, 23:34   #2
kolorowatecza
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 244
Dot.: Mog³yby¶cie zwi±zaæ siê z biseksualnym facetem?

Ja jako biseksualistka my¶lê, ¿e mog³abym. Ale mogê to stwierdziæ dopiero po rocznym zwi±zku z moj± Tz

cel na ten rok - rzuciæ palenie. Raz na zawsze!
kolorowatecza jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-13, 23:38   #3
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 24 367

Nie ma opcji
chwast jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-13, 23:40   #4
rembertowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 392

jestem biseksualna, nie widzê wiêc problemu w zwi±zaniu siê z biseksualnym mê¿czyzn±.
rembertowa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-13, 23:49   #5
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 521

Oj, nie by³am w takiej sytuacji i nie umiem sobie tego wyobraziæ. Ale tak sobie my¶lê, ¿e gdyby ten facet mia³ taki dobry charakter, jak mój ch³opak, by³ tym samym, dobrym, cudownym cz³owiekiem... to by³oby mi kompletnie wszystko jedno
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-13, 23:52   #6
201803080934
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 779

pewnie, ¿e tak, w koñcu mia³abym szansê na 2m+k
201803080934 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-13, 23:58   #7
laisla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 825

Nie, nie umiem tego sobie wyobraziæ, ¿e by³abym ja, on i kto¶ trzeci, czy to kobieta, czy facet, nie chcia³abym siê dzieliæ.
laisla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-09-14, 00:02   #8
magd102
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 551

Cytat:
Napisane przez Grin Poka¿ wiadomo¶æ
pewnie, ¿e tak, w koñcu mia³abym szansê na 2m+k

„Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loterie; to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ.”

magd102 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-14, 00:05   #9
rembertowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Poka¿ wiadomo¶æ
Nie, nie umiem tego sobie wyobraziæ, ¿e by³abym ja, on i kto¶ trzeci, czy to kobieta, czy facet, nie chcia³abym siê dzieliæ.
ej, ale pytanie nie tyczy tego, czy lubisz trójk±ty, tylko tego, czy biseksualny mê¿czyzna mia³by szansê w roli partnera.
Stary 2013-09-14, 00:28   #10
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rembertowa Poka¿ wiadomo¶æ
ej, ale pytanie nie tyczy tego, czy lubisz trójk±ty, tylko tego, czy biseksualny mê¿czyzna mia³by szansê w roli partnera.
Skoro jest biseksualny to raczej nie mog³abym liczyæ na wy³±czno¶æ, nie my¶la³am o trójk±cie takim, o którym dziewczyny wy¿ej wspomnia³y. Raczej o takim, gdzie nie by³abym jedyn± partnerk± ¿yciow±.
Stary 2013-09-14, 00:31   #11
rembertowa
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro jest biseksualny to raczej nie mog³abym liczyæ na wy³±czno¶æ, nie my¶la³am o trójk±cie takim, o którym dziewczyny wy¿ej wspomnia³y. Raczej o takim, gdzie nie by³abym jedyn± partnerk± ¿yciow±.
a czy gdyby¶ mog³a, zwi±za³aby¶ siê? Przecie¿ to nie kwestia orientacji, ino tego, jak siê traktuje zobowiazania - ma³o jest heteryków, którzy startuj± w wy¶cigu na najwiêkszego babiarza wszechczasów?

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-14, 00:35   #12
201803080934
Konto usuniête

Cytat:
ale przecie¿ bycie biseksualnym nie oznacza, ¿e siê jest w zwi±zku jednocze¶nie i z kobiet± i z mê¿czyzn±
Stary 2013-09-14, 00:37   #13
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rembertowa Poka¿ wiadomo¶æ
a czy gdyby¶ mog³a, zwi±za³aby¶ siê? Przecie¿ to nie kwestia orientacji, ino tego, jak siê traktuje zobowiazania - ma³o jest heteryków, którzy startuj± w wy¶cigu na najwiêkszego babiarza wszechczasów?
Masz na my¶li, czy zwi±za³abym siê gdyby podj±³ zobowi±zanie byæ wiernym tylko mi i ja bym w to uwierzy³a? Je¶li o to chodzi to chyba nie chcia³abym go ograniczaæ i wymuszaæ rezygnacji z kontaktów z facetami, my¶lê, ¿e nie by³by szczê¶liwy tylko ze mn± w tej wymuszonej wierno¶ci.

---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ----------

Cytat:
ale przecie¿ bycie biseksualnym nie oznacza, ¿e siê jest w zwi±zku jednocze¶nie i z kobiet± i z mê¿czyzn±
A takiej osobie wystarczy do szczê¶cia na d³u¿sz± metê partner jednej p³ci?
Stary 2013-09-14, 00:46   #14
201803080934
Konto usuniête

Cytat:
A takiej osobie wystarczy do szczê¶cia na d³u¿sz± metê partner jednej p³ci?
a tobie wystarcza do szczê¶cia na d³u¿sz± metê jeden facet?

laisla, no we¼ przecie¿ jak kochasz, to nie chcesz innych ludzi, chcesz tê jedn±.
Stary 2013-09-14, 01:17   #15
5e39f43c776cd63a5691dbeeeb4c12a7b21f7a21_63e19482c3766
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 726

Cytat:
Mylisz biseksualizm z poligami±. Osoby, które potrzebuj± wiêcej ni¿ 1 partnera, nazywa siê poligamicznymi Tak, osobom biseksualnym wystarcza 1 partner, tak samo jak osobom heteroseksualnym. Twoje stanowisko jest bardzo krzywdz±ce.

Cytat:
Napisane przez Amaa Poka¿ wiadomo¶æ
Pytanie jak w temacie. Ja bym w ¿yciu tego nie zrobi³a. Nie jestem ¿adnym homofobem i akceptujê osoby homoseksualne obu p³ci, ale facet biseksualny traci dla mnie jako mê¿czyzna, wydaje mi siê, ¿e seks z nim móg³by mnie nawet brzydziæ, chocia¿ z drugiej strony mog³abym z takim spokojnie utrzymywaæ przyjacielskie relacje... Te¿ tak macie? My¶licie, ¿e z czego to mo¿e wynikaæ?
Nie, nie mam tak i dziwi mnie Twoje podej¶cie. My¶lê, ¿e wynika to z negatywnego postrzegania osób nieheteronormatywnych w spo³eczeñstwie. Je¶li brzydzi³by Ciê seks z mê¿czyzn±, którego kochasz, to my¶lê, ¿e nadawa³oby siê to do konsultacji z seksuologiem. Choæ zak³adam, ¿e pytasz teoretycznie i nie jeste¶ w takiej sytuacji.

Edytowane przez 5e39f43c776cd63a5691dbeeeb4c12a7b21f7a21_63e19482c3766
Czas edycji: 2013-09-14 o 01:20
5e39f43c776cd63a5691dbeeeb4c12a7b21f7a21_63e19482c3766 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-14, 01:39   #16
pati949414
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 664

Jestem tolerancyjna i homoseksualizm czy te¿ bi jest przeze mnie jak najbardziej akceptowany - s± to normalni ludzie i tak jak mi podobaj± siê mê¿czy¼ni tak im i kobiety i mê¿czy¼ni, ka¿dy z nas ma swoje upodobania, które chcia³by ¿eby by³y akceptowane przez otoczenie i to rozumiem. Ale czu³abym obrzydzenie sypiaj±c z mê¿czyzn± który ma za sob± czy te¿ nadal regularnie sypia z innym facetem.

"To chyba ¿art. Do nieba kto¶ Ciê wezwa³. Fatalny b³±d w niebiañskich kartotekach" 17.10.2013

_________________________ __________

Odchudzam siê z Wiza¿em!

luty 2013:
83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg

CEL: 75 kg!!
pati949414 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-14, 02:00   #17
cherry_flamme
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 367

Cytat:
Tak, jak dziewczyny napisa³y. Facet hetero zazwyczaj te¿ nie sypia z innymi kobietami, bêd±c w zwi±zku, chocia¿ jako obiety mog± go poci±gaæ. Chyba, ¿e zostaje kwestia zazdro¶ci, bo trzeba ''uwa¿aæ'' nie tylko na kole¿anki. Ma³o jest tez takich biseksualistów, którzy mogliby wej¶æ w zwi±zek z facetem, a nie tylko uprawiaæ seks.

Mnie podnieca 1k+2m, albo nawet 2m+ja jako bierny obserwator, wiêc jak najbardziej mog³abym siê z nim zwi±zaæ. Nie wiem te¿, dlaczego taki facet mia³by straciæ w moich oczach i przestaæ byæ me¿czyzn±?
Mój znajomy- gej jest tak samo mêski jak znajomi-hetero.

Zw³aszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-14, 02:43   #18
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
a tobie wystarcza do szczê¶cia na d³u¿sz± metê jeden facet?

laisla, no we¼ przecie¿ jak kochasz, to nie chcesz innych ludzi, chcesz tê jedn±.
No w³a¶nie. Ale kto¶ biseksualny nie bêdzie szczê¶liwy tylko ze mn± bo jestem tylko kobiet±..
[1=5e39f43c776cd63a5691dbe eeb4c12a7b21f7a21_63e1948 2c3766;42797310]Mylisz biseksualizm z poligami±. Osoby, które potrzebuj± wiêcej ni¿ 1 partnera, nazywa siê poligamicznymi Tak, osobom biseksualnym wystarcza 1 partner, tak samo jak osobom heteroseksualnym. Twoje stanowisko jest bardzo krzywdz±ce.
.[/QUOTE]

Mam wra¿enie, ¿e siê nie rozumiemy. Wiem czym charakteryzuje siê poligamia. My¶lê, ¿e osoba bi nie bêdzie na d³u¿sz± metê szczê¶liwa u boku partnera jednej p³ci, ale mogê siê myliæ..musia³by kto¶ kto jest biseksualny siê wypowiedzieæ.

---------- Dopisano o 03:43 ---------- Poprzedni post napisano o 03:39 ----------

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Poka¿ wiadomo¶æ
Tak, jak dziewczyny napisa³y. Facet hetero zazwyczaj te¿ nie sypia z innymi kobietami, bêd±c w zwi±zku, chocia¿ jako obiety mog± go poci±gaæ. Chyba, ¿e zostaje kwestia zazdro¶ci, bo trzeba ''uwa¿aæ'' nie tylko na kole¿anki. Ma³o jest tez takich biseksualistów, którzy mogliby wej¶æ w zwi±zek z facetem, a nie tylko uprawiaæ seks.

Mnie podnieca 1k+2m, albo nawet 2m+ja jako bierny obserwator, wiêc jak najbardziej mog³abym siê z nim zwi±zaæ. Nie wiem te¿, dlaczego taki facet mia³by straciæ w moich oczach i przestaæ byæ me¿czyzn±?
Mój znajomy- gej jest tak samo mêski jak znajomi-hetero.
Tak, tylko on nie bêdzie odczuwa³ têsknoty za drug± p³ci±, za czym¶, czego nie jest w stanie daæ mu jego kobieta, a wed³ug mojego wyobra¿enia facet biseksualny bêd±cy na sta³e z kobiet± bêdzie têskni³ za seksem z mê¿czyzn±, a biseksualna kobieta, bêd±ca na sta³e z partnerem bêdzie têskniæ za wra¿eniami z kobiet±..czyli podsumowuj±c oboje nie zaznaj± szczê¶cia w sta³ym zwi±zku z jedn± p³ci±. Czy ¼le kombinujê?

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2013-09-14 o 02:44
Stary 2013-09-14, 02:51   #19
rembertowa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tylko on nie bêdzie odczuwa³ têsknoty za drug± p³ci±, za czym¶, czego nie jest w stanie daæ mu jego kobieta, a wed³ug mojego wyobra¿enia facet biseksualny bêd±cy na sta³e z kobiet± bêdzie têskni³ za seksem z mê¿czyzn±, a biseksualna kobieta, bêd±ca na sta³e z partnerem bêdzie têskniæ za wra¿eniami z kobiet±..czyli podsumowuj±c oboje nie zaznaj± szczê¶cia w sta³ym zwi±zku. Czy ¼le kombinujê?
trochê tak To, czy osoba biseksualna zazna szczê¶cia w sta³ym zwi±zku czy nie zazna, zale¿y od naprawdê bardzo wielu czynników, w tym podej¶cia osoby biseksualnej do samej idei sta³ego zwi±zku czy kszta³tu zwi±zku. Wiele zale¿y te¿ od podej¶cia do monogamii jako takiej - mo¿na byæ hetero- lub homoseksualnym i te¿ nie byæ monogamicznym. Owszem, to temat do przegadania, mo¿e te¿ do przegadania jest sam kszta³t zwi±zku, wasze granice i wasze potrzeby. Ale przynajmniej wiesz, na czym stoisz - dziewczyny babiarzy, którzy ze swoj± sk³onno¶ci± siê starannie maskuj±, tego nie wiedz± i ze zdumieniem odkrywaj±, ¿e jednak jedyne nie s±, nie by³y i nie bêd±.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-14, 02:58   #20
laisla
Zakorzenienie

Czyli g³ównie jak widaæ kwestia poczucia komfortu i szczê¶cia w takim zwi±zku zale¿y od podej¶cia do monogamii jako takiej. Je¶li osoba biseksualna odnajdzie siê w zwi±zku z osob± typowo hetero, za to o podobnym podej¶ciu do stawiania granic wolno¶ci, czyli na przyk³ad obu stronom do szczê¶cia ta monogamia potrzebna nie jest..to obie strony s± w stanie byæ szczê¶liwe. Tak to rozumiem i to do mnie przemawia. Odpowiadaj±c wcze¶niej patrzy³am przez swój pryzmat, swoje podej¶cie do monogamii.
Zawê¿aj±c sprawê tylko do tego aspektu bo rzeczywi¶cie na szczê¶cie w zwi±zku wp³ywa tak¿e sto innych czynników. Niemniej kwestia wierno¶ci wydaje siê byæ priorytetowa.

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2013-09-14 o 03:00
Stary 2013-09-14, 03:14   #21
rembertowa
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli g³ównie jak widaæ kwestia poczucia komfortu i szczê¶cia w takim zwi±zku zale¿y od podej¶cia do monogamii jako takiej. Je¶li osoba biseksualna odnajdzie siê w zwi±zku z osob± typowo hetero, za to o podobnym podej¶ciu do stawiania granic wolno¶ci, czyli na przyk³ad obu stronom do szczê¶cia ta monogamia potrzebna nie jest..to obie strony s± w stanie byæ szczê¶liwe. Tak to rozumiem i to do mnie przemawia. Odpowiadaj±c wcze¶niej patrzy³am przez swój pryzmat, swoje podej¶cie do monogamii.
Zawê¿aj±c sprawê tylko do tego aspektu bo rzeczywi¶cie na szczê¶cie w zwi±zku wp³ywa tak¿e sto innych czynników. Niemniej kwestia wierno¶ci wydaje siê byæ priorytetowa.
w ka¿dym zwi±zku poczucie komfortu i szczê¶cia zale¿y od zbli¿onego podej¶cia do monogamii. No i nie przesadzajmy, osoby biseksualne, które z jakich¶ przyczyn przywi±zane s± do idei monogamii, te¿ na ¶wiecie wystêpuj±. Biseksualno¶æ to wchodzenie w relacje erotyczno-mi³osne z osobami obu p³ci, nic innego. Jak te relacje s± kszta³towane, to ju¿ kwestia znacz±co wykraczaj±ca poza zagadnienie orientacji seksualnej.
Stary 2013-09-14, 03:25   #22
cherry_flamme
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 367

Dla mnie seks 2 facetów bi, którzy s± w zwi±zku z kobietami, jest innym rodzajem blisko¶ci, ni¿ ta miêdzy kobiet± i me¿czyzn±. Mo¿e niezbyt trafione porówananie, ale to co¶ jak mêski wypad na ryby/ mecz/wyj¶cie na piwo. O ile nie robi± tego za plecami partnerek, to nie widzê nic z³ego. Chocia¿ i tak najczê¶ciej takiego faceta po prostu zaprasza siê do trójk±ta/ czworok±ta, wiêc partnerki te¿ maj± rozrywkê.

Zw³aszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-14, 04:11   #23
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Poka¿ wiadomo¶æ
Dla mnie seks 2 facetów bi, którzy s± w zwi±zku z kobietami, jest innym rodzajem blisko¶ci, ni¿ ta miêdzy kobiet± i me¿czyzn±. Mo¿e niezbyt trafione porówananie, ale to co¶ jak mêski wypad na ryby/ mecz/wyj¶cie na piwo. O ile nie robi± tego za plecami partnerek, to nie widzê nic z³ego. Chocia¿ i tak najczê¶ciej takiego faceta po prostu zaprasza siê do trójk±ta/ czworok±ta, wiêc partnerki te¿ maj± rozrywkê.
Nigdy na to w ten sposób nie patrzy³am ale ze zdziwieniem stwierdzam, ¿e nawet jest mi to w stanie zmie¶ciæ siê w g³owie..tak wiêc chyba ca³kiem trafione porównanie
Stary 2013-09-14, 05:37   #24
kalincia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 13 025

Zwi±za³abym siê, nie ma znaczenia z kim sypia³, zanim zacz±³ byæ ze mn±, o ile z nikim innym nie sypia, jak jeste¶my razem. Nie dzieli³abym siê facetem ani z kobiet±, ani z mê¿czyzn±, potrzebujê bowiem wy³±czno¶ci, kiedy kocham.
kalincia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-14, 05:43   #25
Bananalama
jestê wieszczê

Wiadomo¶ci: 12 581

Oczywi¶cie, ¿e tak. Nawet prêdzej z takim ni¿ z hetero, bo lepiej by mnie rozumia³ pewnie. I mo¿e nawet mieliby¶my uk³ad, ¿e od czasu do czasu mo¿e odwiedziæ swojego przyjaciela, a ja jak±¶ przyjació³kê

*poniewa¿ jestem nieprzeciêtna, nie obchodz± mnie tzw. powinno¶ci przeciêtnej kobiety
Bananalama jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-14, 07:31   #26
Mijanou
Wiza¿owy Kot Igor

Wiadomo¶ci: 17 524

Cytat:
Przyja¼ñ z biseksem? jak najbardziej. Zwi±zek- nie.

Zanim za³o¿ysz w±tek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto ws³uchaæ siê w S³owo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-14, 07:45   #27
klempaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 377

My¶lê, ¿e nie mialabym z tym problemu - bo niby czemu?

¦led¼ te¿ pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-09-14, 07:45   #28
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Wiadomo¶ci: 41 748

Cytat:
Nie jestem ¿adnym homofobem i akceptujê osoby homoseksualne obu p³ci, ale facet biseksualny traci dla mnie jako mê¿czyzna, wydaje mi siê, ¿e seks z nim móg³by mnie nawet brzydziæ, chocia¿ z drugiej strony mog³abym z takim spokojnie utrzymywaæ przyjacielskie relacje... Te¿ tak macie? My¶licie, ¿e z czego to mo¿e wynikaæ?
Pewnie z poczucia estetyki, z jakiego¶ powodu ca³uj±ce siê kobiety niesmak wzbudzaj± rzadko, a ca³uj±cy siê faceci bardzo czêsto. Niby siê homofobem nie jest, ale we¼cie panowie nie obrzydzajcie obiadu itd.

Sprawdzi³am, nie jestem osob± biseksualn± i wola³abym, ¿eby mój partner te¿ nie by³. A je¶li ju¿ traf by chcia³, ¿e bym siê w biseksualnym facecie zakocha³a, to musia³by mieæ takie podej¶cie do zwi±zku jak ja - ¿adnych osób trzecich.
Stary 2013-09-14, 08:04   #29
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 220

nie wyobra¿am sobie takiej sytuacji, no chyba, ¿e nie zna³abym go z tej strony
Stary 2013-09-14, 08:40   #30
Ieka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 584

nie nie
Ieka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.