|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Typ kolorystyczny - prośba o pomoc :)
Cześć dziewczynyJ
Od jakiegoś czasu przeglądam różne wątki na Wizażu, ale dopiero teraz zdecydowałam się zamieścić tu moje zdjęcia i prosić Was o poradę dotyczącą mojego typu kolorystycznego, bo sama niestety nie potrafię go obiektywnie określić. Poniżej zamieszczam odpowiedzi na pytania pomocnicze, które tu znalazłamJ Bardzo liczę na waszą pomoc i z góry dziękujeJ
To chyba na tyle...tylko zaznaczam, że moje odpowiedzi na niektóre pytania są raczej intuicyjne i pewnie nie do końca obiektywneJ Dlatego zamieszczam tez swoje dwa zdjęcia i tu przy okazji jeszcze jedna prośba o Waszą pomoc, który kolor włosów Waszym zdaniem bardziej do mnie pasuje – ten brąz przeplatany jasnymi pasemkami czy może ten na pierwszym zdjęciu ciemniejszy...a może macie jakiś inny pomysł na kolor włosów odpowiedni dla mnie...czekam z niecierpliwością na Wasze sugestieJ Jeśli mogłybyście dodatkowo zamieścić paletkę kolorów odpowiednich dla mojego typu kolorystycznego to byłoby wspanialeJ Pozdrawiam Natalia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Typ kolorystyczny - prośba o pomoc :)
Hey
![]() Przeczytalam Twoje odpowiedzi i gdy je czytalam to tak jakbym czytala swoja charakterystyke-wszytko sie zgadza oprocz ust -moje sa jasno rozowe,ja jestem zima ![]() ![]() Co do zmiany to jestes sliczna i jezeli juz chcesz cos zmienic to moze kolor wlosow na jakis czekoladowy braz?Moim zdaniem powinnas zapuszcac wlosy(ladniej Ci w dluzszych) Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze jedna paletka dla zimy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kolory cieni dla zimy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Czarny Elfie za pomoc i za zamieszczenie paletek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Natalia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]()
Moim zdaniem powinnas nosić długie włoski;-) Wygladasz mi na zime - jest jeszcze opcja Letnia- ponieważ ze dzjęć nie da się na 100% ocenić typu
![]() Co do makijaży to podsyłam kilka propozyji;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Zamieszczone makijaże bardzo przypadły mi do gustu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuje Wam z góry za wszelkie porady,Pozdrawiam Natalia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mysle ze grzywka na bok by pasowala(wklejam zdjecie)Wybralam tazke kilka odcieni rozu z firmy bourjois(lilas nr33,rose nr 15,rose nr 34)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Revlon:
odcienie: love that pink pink peony wine with everything |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Thx ogromne Czarny Elfie za pomoc
![]() ![]() ![]() ![]() A może macie dziewczyny jeszcze jakies pomysły na fryzurki, które by mi pasowały...takie dla półdługich wlosków..bo ja mam kompletny mętlik w głowce a do fryzjera pewnie w najbliższym czasie bedę musiała się wybrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.