Płukanka z pokrzywy ( herbata ) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-20, 18:27   #1
mysiiax33
Przyczajenie

Płukanka z pokrzywy ( herbata )

Cześć drogie wizażystki : )
Chciałam sie zapytać , a może bardziej dowiedzaieć sie paru rzeczy na temat herbaty z pokrzywy , którą normalnie można kupić w sklepie np. Z herbapolu .
Dokładnie to chodzi o te , że można tą herbatke pić jak i zarówno robić z niej płukanke na włosy . W tym tkwi problem , że mam blond włosy , a na internecie częściowo sie doczytałam , że taka płukanka blondynce może zaszkodzić ponieważ włosy mogą sie zrobić zielonkawe .
Czy któras z was może już próbowała i tez ma jesne włosy ? Czekam na wasze odpowiedz
mysiiax33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-20, 18:53   #2
alonek
Raczkowanie

Dot.: Płukanka z pokrzywy ( herbata )

też o tym słyszałam moje włosy są blond, ale ciemne, a obecnie mam ombre na głowie jeśli faktycznie pokrzywa nadaje kolor zielonkawy to w poniedziałek wykupuję wszystkie herbaty z pokrzywy mam fioła na punkcie zieleni tylko ładnej (soczysta trawa) a nie typu g*** w trawie

alonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-20, 19:05   #3
mysiiax33
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez alonek Pokaż wiadomość
też o tym słyszałam moje włosy są blond, ale ciemne, a obecnie mam ombre na głowie jeśli faktycznie pokrzywa nadaje kolor zielonkawy to w poniedziałek wykupuję wszystkie herbaty z pokrzywy mam fioła na punkcie zieleni tylko ładnej (soczysta trawa) a nie typu g*** w trawie

Ja aktualnie mam jasne włosy blond i boje sie tego że jak opłucze tą płukanką z pokrzywy to faktycznie może mi gdzie niegdzie na zielono zabarwić i co ja wtedy zrobie

herbata nie jest droga bo kosztuje chyba 4 zł ja płaciłam . A firma tez jest dobra więc zastrzeżeń nie mam
Stary 2012-10-20, 21:17   #4
Yariewenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mysiiax33 Pokaż wiadomość
Ja aktualnie mam jasne włosy blond i boje sie tego że jak opłucze tą płukanką z pokrzywy to faktycznie może mi gdzie niegdzie na zielono zabarwić i co ja wtedy zrobie

herbata nie jest droga bo kosztuje chyba 4 zł ja płaciłam . A firma tez jest dobra więc zastrzeżeń nie mam
Uuuuf, w ostatniej chwili trafiłam na te wątek! Juz miałam robić!
Co prawda mam ciemny blond, ale raczej nie zaryzykuję...

Yariewenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-20, 21:27   #5
mysiiax33
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Yariewenka Pokaż wiadomość
Uuuuf, w ostatniej chwili trafiłam na te wątek! Juz miałam robić!
Co prawda mam ciemny blond, ale raczej nie zaryzykuję...

hmm . wiesz co bo tak piszą na necie , że niby tak jest tylko nikt jeszcze nigdy nie napisał że jego włosy faktycznie zorbiły sie zielone .
Czyli jest to plotka której jeszcze nikt nie potwierdził . Tak szczerze jak sama nie zaryzykuje to sie nie dowiem

Może spróbuje jutro choć nie ukrywam tego że sie troszke boje hehe
Stary 2012-10-20, 21:42   #6
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Myślę, że zielone włosy mogą być raczej efektem płukanki ze świeżej pokrzywy. Ja robiłam ze suszonej i nic się nie stało. Z tym, że mam ciemne włosy

LunatyczkaBB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-20, 21:50   #7
mysiiax33
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Pokaż wiadomość
Myślę, że zielone włosy mogą być raczej efektem płukanki ze świeżej pokrzywy. Ja robiłam ze suszonej i nic się nie stało. Z tym, że mam ciemne włosy
Też słyszałam , że jak sie robi z przygotowanej przez siebie płukani a kupionej własnie np. herbatki gotowej do zaparzenia . Jest troche inaczej . A drugie to jest to że jasne włosy mogą złapac ten kolorek a ciemne jednak mimo wszystko nie więc to dla ciemnych włosów jest na plus

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-20, 21:51   #8
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Ja miałam akurat zebraną i ususzoną przed siebie pokrzywę . Myślę jednak, że taka herbatka nie powinna zrobić szkody

Stary 2012-10-20, 21:54   #9
alonek
Raczkowanie

a mi wydaje się, że nawet jak włosy złapią zieleń to szampon go później wypłucze- no bo przecież nie samymi płukankami żyją włosy, nie? tzreba umyć- choćby szamponem bez parabenów, silikonów, parafin etc (np. Syos- ja mam do fabowanych i jest aebisty ) jutro lecę na łąkę zrywać pokrzywę
sorry za liteówki, ale mąz mnie z kompa wygania
p/s. co znaczy skrót TŻ??? bo nie mam bladego popjęcia

Stary 2012-10-20, 21:56   #10
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Towarzysz Życia

Stary 2012-10-20, 22:08   #11
mysiiax33
Przyczajenie

Cytat:
Ja miałam akurat zebraną i ususzoną przed siebie pokrzywę . Myślę jednak, że taka herbatka nie powinna zrobić szkody
Wiesz co chyba jednak spróbuje co będzie to będzie , ale przecież to nie działa jak farba powinno sie zaraz spłukac jak wgl coś będzie

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
a mi wydaje się, że nawet jak włosy złapią zieleń to szampon go później wypłucze- no bo przecież nie samymi płukankami żyją włosy, nie? tzreba umyć- choćby szamponem bez parabenów, silikonów, parafin etc (np. Syos- ja mam do fabowanych i jest aebisty ) jutro lecę na łąkę zrywać pokrzywę
sorry za liteówki, ale mąz mnie z kompa wygania
Też tak myśle kochana . Jutro zaryzykuje . Przeciez to nie działa jak farba , powinno zaraz sie spłukac jeżeli wogóle coś tam będzie na tej głowie . Choć myśle że to jest tylko takie straszenie blondynek bo nikt jeszcze nie napisał że go pokrzywa na zielono ufarbowała więc to jest nie potwierdzona tera

_________________________ _______________
Wiem , że to nie do tematu ale jestem nowa i nie wiem jak ustwić zdjęcie profilowe . pomoże ktoś ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-21, 11:44   #12
alonek
Raczkowanie

LunatyczkaBB- dziękuję za odpowiedź
mysiiax33- daj znać jak wyszło to płukanie ^^ mnie korciło kiedyś, żeby włosy płukać w.....łupinach cebuli albo w korze brzozowej/ dębowej tak czy siak- i tak te płukanki wypróbuję, a co tam włosy- rzecz nabyta najwyżej wypadną

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
wizażystki mogę wpisać ten "tytuł" w CV ładnie brzmi

Stary 2012-10-21, 12:49   #13
mysiiax33
Przyczajenie

mysiiax33- daj znać jak wyszło to płukanie ^^ mnie korciło kiedyś, żeby włosy płukać w.....łupinach cebuli albo w korze brzozowej/ dębowej tak czy siak- i tak te płukanki wypróbuję, a co tam włosy- rzecz nabyta najwyżej wypadną [COLOR="Silver"]

Wiesz co właśnie mam zamair zaraz sie za to brać !
Tylko jak wypłukam włosy są pokrzywą to mam je potem jeszcze opłukać wodą czy tak już zostawić ?
Stary 2012-10-21, 14:12   #14
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
mysiiax33- daj znać jak wyszło to płukanie ^^ mnie korciło kiedyś, żeby włosy płukać w.....łupinach cebuli albo w korze brzozowej/ dębowej tak czy siak- i tak te płukanki wypróbuję, a co tam włosy- rzecz nabyta najwyżej wypadną [COLOR="Silver"]

Wiesz co właśnie mam zamair zaraz sie za to brać !
Tylko jak wypłukam włosy są pokrzywą to mam je potem jeszcze opłukać wodą czy tak już zostawić ?
Pokrzywę wykorzystaj do ostatniego płukania

Stary 2012-10-21, 14:43   #15
mysiiax33
Przyczajenie

Cytat:
Pokrzywę wykorzystaj do ostatniego płukania
Czyli poprostu po umyciu głowy wypłukać i to wszystko tak ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-21, 15:23   #16
BeforeIForget
jesterhead

Cytat:
Chciałam sie zapytać , a może bardziej dowiedzaieć sie paru rzeczy na temat herbaty z pokrzywy , którą normalnie można kupić w sklepie np. Z herbapolu .
Dokładnie to chodzi o te , że można tą herbatke pić jak i zarówno robić z niej płukanke na włosy . W tym tkwi problem , że mam blond włosy , a na internecie częściowo sie doczytałam , że taka płukanka blondynce może zaszkodzić ponieważ włosy mogą sie zrobić zielonkawe .
Czy któras z was może już próbowała i tez ma jesne włosy ? Czekam na wasze odpowiedz
Słyszałam, że tylko płukanka ze świeżej pokrzywy może lekko zabarwić włosy na zielono, a taka z suszonej już nie.

To błogosławieństwo, że nie słychać myśli.
BeforeIForget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-21, 15:52   #17
mysiiax33
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez BeforeIForget Pokaż wiadomość
Słyszałam, że tylko płukanka ze świeżej pokrzywy może lekko zabarwić włosy na zielono, a taka z suszonej już nie.
Mam zamiar zaraz spróbowac tej płukanki , więc przekonam sie sama na sobie jak to wkońcu jest czy farbuje czy nie i napisze jakie są efekty
Stary 2012-10-21, 15:54   #18
esfira
Zakorzenienie

robiłam takie płukanki i włosy nie zrobiły mi się ani trochę zielone, nie sądzę, żeby ten chlorofil mógł się trzymać włosów są różne ziołow epłukanki specjalnie na zmianę koloru włosów ( z łusek cebuli, kory dębu i inne takie) ale pomagają ja umarłemu kadzidło, więc pokrzywa tym bardziej nikomu krzywdy nie zrobi poza tym napar z suszonej pokrzywy jest koloru brązowawego, jak słaba herbatka, z bardzo lekką nutą zieleni

Scandinavian Sleeping & Living
esfira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-21, 16:10   #19
mysiiax33
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez esfira Pokaż wiadomość
robiłam takie płukanki i włosy nie zrobiły mi się ani trochę zielone, nie sądzę, żeby ten chlorofil mógł się trzymać włosów są różne ziołow epłukanki specjalnie na zmianę koloru włosów ( z łusek cebuli, kory dębu i inne takie) ale pomagają ja umarłemu kadzidło, więc pokrzywa tym bardziej nikomu krzywdy nie zrobi poza tym napar z suszonej pokrzywy jest koloru brązowawego, jak słaba herbatka, z bardzo lekką nutą zieleni
No to teraz jestem przekonana w 100 % że nic sie nie stanie . Dzisiaj mam zamiar robić ta płukanke co będzie to będzie jak to sie mówi
A jak już robiłaś tą płukanke to jakie efekty widziałaś ? Włosy poprawiły sie , zrobiły sie jakies inne czy te płukanki nic nie dają ?
Stary 2012-10-21, 16:18   #20
esfira
Zakorzenienie

Cytat:
No to teraz jestem przekonana w 100 % że nic sie nie stanie . Dzisiaj mam zamiar robić ta płukanke co będzie to będzie jak to sie mówi
A jak już robiłaś tą płukanke to jakie efekty widziałaś ? Włosy poprawiły sie , zrobiły sie jakies inne czy te płukanki nic nie dają ?
nie zauważyłam spektakularnego efektu u siebie.
Bardziej niż na włosy pomaga na skórę głowy, łagodzi trochę łupież i łojotok (tak przynajmniej napisali w książce o ziołach)

Scandinavian Sleeping & Living
esfira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-21, 18:25   #21
mysiiax33
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez esfira Pokaż wiadomość
nie zauważyłam spektakularnego efektu u siebie.
Bardziej niż na włosy pomaga na skórę głowy, łagodzi trochę łupież i łojotok (tak przynajmniej napisali w książce o ziołach)

Może co do efekty trzeba dłużej czekać . Niktórzy piszą że efekty są a niektórzy że nie może to zależy od włosów : )
Ale dzięki serdeczne za pomoc

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Właśnie zrobiłam tą całą płukanke z pokrzywy
Hmm .. to moze powiem jak to dokładnie zrobiłam :
1 . Zaparzyłam dwie saszetki herbaty z pokrzywy ( forma herbapol , kosztuje w sklepie 4 zł )
2 . Zaparzoną herbatke zostawiłam do wystudzenia .
3 . Umyłam głowe ( zwykłym szamponem jak by ktos sie pytał jakim )
4 . Na wilgotne włosy delikatnie wylewałam herbate .
5. Mokre włosy nieco '' wykręciłam '' żeby tak z nich nie kapało .
6. Założyłam na głowe worek i owinęłam to ręcznikiem .
POSTANOWIŁAM TRZYMAC TO NA GŁOWIE 20 MIN ( zaraz będę szła osuszać włosi )

Jeżeli będą jakie kolwiek efekty , oczywiście powiadomie o tym wszystkim jutro . Włosy przez noc będą sobie schły naturalnie i rano zobacze co i jak
Stary 2012-10-21, 19:30   #22
alonek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez
[SIZE=1
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------[/SIZE]

[/COLOR]Właśnie zrobiłam tą całą płukanke z pokrzywy
Hmm .. to moze powiem jak to dokładnie zrobiłam :
1 . Zaparzyłam dwie saszetki herbaty z pokrzywy ( forma herbapol , kosztuje w sklepie 4 zł )
2 . Zaparzoną herbatke zostawiłam do wystudzenia .
3 . Umyłam głowe ( zwykłym szamponem jak by ktos sie pytał jakim )
4 . Na wilgotne włosy delikatnie wylewałam herbate .
5. Mokre włosy nieco '' wykręciłam '' żeby tak z nich nie kapało .
6. Założyłam na głowe worek i owinęłam to ręcznikiem .
POSTANOWIŁAM TRZYMAC TO NA GŁOWIE 20 MIN ( zaraz będę szła osuszać włosi )

Jeżeli będą jakie kolwiek efekty , oczywiście powiadomie o tym wszystkim jutro . Włosy przez noc będą sobie schły naturalnie i rano zobacze co i jak
szkoda, że nie zrobiłaś zdjęcia włosów przed i po na fotkach najczęściej widać efekty ^^ myślę, że ewentualne działania dobroczynne widać przy regularnym i dłuższym stosowaniu ^^ ja póki co stosuję naftę i olejek rycynowy z witaminą A+E moje włosy są odżywione, sypkie i nie przetłuszczają się tak jak kiedyś wczoraj mało zawału nie dostałam jak w aptece poprosiłam o olejek rycynowy (zostało mi 5 zł z zakupów ) a baba do mnie: 10 zł kosztuje (100ml) kiedy tak zdrożał? ktoś za to zapłaci (<- czyli ja :P następnym razem )

Stary 2012-10-21, 19:55   #23
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda, że nie zrobiłaś zdjęcia włosów przed i po na fotkach najczęściej widać efekty ^^ myślę, że ewentualne działania dobroczynne widać przy regularnym i dłuższym stosowaniu ^^ ja póki co stosuję naftę i olejek rycynowy z witaminą A+E moje włosy są odżywione, sypkie i nie przetłuszczają się tak jak kiedyś wczoraj mało zawału nie dostałam jak w aptece poprosiłam o olejek rycynowy (zostało mi 5 zł z zakupów ) a baba do mnie: 10 zł kosztuje (100ml) kiedy tak zdrożał? ktoś za to zapłaci (<- czyli ja :P następnym razem )
ja za 30ml płaciłam 2 zł

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-21, 20:44   #24
mysiiax33
Przyczajenie

Cytat:
Jestem już po zabiegu . Hmm co mogę powiedzieć . Włosy mam takie jakie miałam nie zmieniły koloru ani nic z takich rzeczy . Jest to dopiero pierwsza moja plukanka więc na efekty muszę doczekać . Mam nadzieję , że to coś da . a co do zdjęć to na następny raz zrobię

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
ja za 30ml płaciłam 2 zł
To bardzo tanio . Zazwyczaj olejek rycynowy kosztuje od 5 do 10 zł. Zależy to też od buteleczki
Stary 2012-10-21, 21:25   #25
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem już po zabiegu . Hmm co mogę powiedzieć . Włosy mam takie jakie miałam nie zmieniły koloru ani nic z takich rzeczy . Jest to dopiero pierwsza moja plukanka więc na efekty muszę doczekać . Mam nadzieję , że to coś da . a co do zdjęć to na następny raz zrobię

To bardzo tanio . Zazwyczaj olejek rycynowy kosztuje od 5 do 10 zł. Zależy to też od buteleczki
Pamiętaj tylko, że płukanki ziołowe mogą wysuszać włosy!

5-10 zł to raczej większe buteleczki . Pierwszą kupiłam za bodajże 2,70zł, a drugą za 1,80zł

Stary 2012-10-22, 11:24   #26
deadlydoll667
Przyczajenie

Jeżeli obawiacie się zafarbowania włosów - również skuteczne mogą okazać się w wcierki z pokrzywy Idealne też do włosów przetłuszczających się. Ja właśnie próbuję, wraz ze skrzypem polnym.
deadlydoll667 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-22, 14:06   #27
Sarahaha
Przyczajenie

O zielonym kolorze nic nie słyszałam, natomiast kiedyś doszły do mnie słuchy, że od mycia włosów szamponem z pokrzywy mogą one pociemnieć. Ktoś coś wie na ten temat?
Jestem blondynką więc myję zwykłym szamponem, ale zaczęłam codziennie popijac pokrzywę, gdyż liczę na szybszy porost włosków Pozdrawiam
Sarahaha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-22, 23:28   #28
Nikesta
Raczkowanie

Ja kiedyś systematycznie płukałam włoski taką płukanką, niemalże po każdym myciu włosów bez spłukiwania - czyli raz czy dwa razy w tygodniu.
Co mogę powiedzieć, czy była suszona czy świeżutka, bo zawsze z ogródka zebrana nie zafarbowała mi włosów, nie zauważyłam też, żeby mi pociemniały aczkolwiek słyszałam, że od pokrzywy mogą pociemnieć-a od rumianku pojaśnieć Sama mam włosy brązowe. Płukałam lekko z rok, jak nie dłużej.
Co do efektów:
-włosy były ładne
-nie było łupieżu
-gęste
-nie przetłuszczały się
-ogólnie w dobrej kondycji i zdrowe
Tylko, że brałam wtedy jeszcze przez jakiś czas dość regularnie żelazo w tabletkach i nie wiem na ile piękne włosy były efektem pokrzywy a na ile tabletek
Teraz mam lichutkie włosy, więc płuczę na nowo
Nikesta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-23, 07:41   #29
alonek
Raczkowanie

Nikesta, a wcześniej bardzo Ci się włosy przetłuszczały czy tylko tak średnio? mi na przykład tak się tłuszczą :P , że prawidłowo muszę myć głowę co dwa dni (wcześniej codziennie! :/ ) zaczęłam używać nafty kosmetycznej, przerzuciłam się na szampon bez silikonów, parafin, parabenów (Syoss, zielona butla do włosów farbowanych- świetnie zmywa naftę), a i tak dalej się przetłuszczają nie powiem, bo po tym szamponie moje włosy zrobiły się bardziej sypkie i miłe w dotyku, ale liczyłam po cichu, że efekt będzie dłużej trwał mam włosy gęste, ciężkie, z tendencją do falowania i kręcenia (zwłaszcza od spodu i przed deszczem- duża wilgoć puszy mi włosy i kręci loczki przy karku) jednym słowem- ciężkie włosy w pielęgnacji. Niecały rok temu miałam włosy ścięte bardzo króciutko, bo miałam dość supełków, które robiły mi się przy karku, ich skrętów w różnych stronach, poza tym nie lubię szczotek, lakierów, żeli, pianek, prostownic itp teraz mam włosy wycieniowane, z tyłu do łopatek (jeśli by je prostownicą potraktować) i znowu muszę się z nimi męczyć, bo mój kochany Mąż nie lubi krótkich włosów rekompensuję sobie "ten ból" zmianami koloru (parę miesięcy temu w ciągu miesiąca miałam 4 różne kolory śmiałam się do Męża, że nie znudzę Mu się- raz ma blondynkę, raz brunetkę, raz szatynkę, raz rudą a teraz mam obmre na jednej fotce zwłaszcza widać, przy pochmurnej pogodzie już mniej ) co śmieszne- pofarbowaniu przez ok 2 tygodnie moje włosy są lekkie, nie przetłuszczają się tak, bardziej gładkie (śmieję się, że powinnam ciągle farbować, bo to im służy ) dziś robię płukankę z pokrzywy- świeżej (ale muszę i zasuszyć ) przez dłuższy czas stosowałam olejek rycynowy (najpierw sam a potem dodawałam wit a+e) i po tym olejku (o ironio) moje hery też wyglądały zachęcająco oby ta pokrzywa była zbawienna

[COLOR="rgb(0, 100, 0)"]Lunatyczka[/COLOR]- pisałaś, że płukanki ziołowe mogą wysuszać. Z tego co wiem to może tak być, jeśli włosy są zniszczone, połamane i chropowate (czyli nie takie jakie ma Trzebiatowska w reklamie , a po lecie chyba każda z nas ma problemy z ich gładkością, wypadaniem itp)

[COLOR="rgb(0, 100, 0)"]deadlydoll667[/COLOR]- a te wcierki to z czym się je? chodzi mi o sposób ich robienia i wykonywania

[COLOR="rgb(0, 100, 0)"]mysiiax33[/COLOR]- a w dotyku włosy zmieniły się coś? ja się trochę obawiam, że mogą być jakby oblepione - ni to suche, ni to to świeże żeby strąki się nie robiły to będzie dobrze

no dziewczynki, lecę lakierować parkiet piszcie, bo ciekawy wątek - jakby któraś z Was miała fotki przed i po- to mogłybyśmy porównywać efekty później wpadnę do Was

p/s. zdjęcie z telefonu- spłaszcza (chyba :P ) na fotce co mi twarz widać chciałam zobaczyć jak wyglądają cienie z Avonu- Mystery (strasznie różowe na zdjęciu wyszły a myślałam, że będą bardziej soczyste i bardziej...czerwone ) nie udało mi się zrobić foto całych włosów z tyłu lepiej by było widać ten melanż
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 011020122105.jpg (197,1 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 071020122194.jpg (75,7 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 300820122068.jpg (198,6 KB, 33 załadowań)

Stary 2012-10-23, 07:43   #30
alonek
Raczkowanie

chciałam kolorowo zaznaczyć Wasze nicki i coś mi nie wyszło

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości