|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zajrzyj, być może coś masz <3<3
Kosmetyki
1. Zawsze perfumy - jeśli macie jakieś propozycje to piszcie, nawet jeśli nie znam to zawsze postaram się sprawdzić zapach ![]() 2. Baza pod pokład - jakaś wygładzająca, ukrywająca rozszerzone pory 3. Produkt do wybielania zębów (chętnie Biała Perła) Ubrania, bielizna, dodatki Noszę rozmiar M, nieliczne rzeczy w rozmiarze S. Biustonosz 80/85B 1. Gorset - sama nie wiem jaki, musi mi się spodobać ![]() 2. Kostium kąpielowy z usztywnianymi miseczkami - również sama nie wiem, jakiego dokładnie szukam, więc pewnie będę wybredna 3. Szlafrok satynowy, bądź jedwabny ( z "śliskiego" materiału), chętnie w komplecie z koszulką 4. Sukienka z długim tyłem i krótkim przodem - lekka, zwiewna 5. Nowy komplet bielizny 6. Koszulka nocna, pidżama 7. Kapelusz - chyba najlepiej słomkowy, taki wakacyjny, kolor raczej dowolny 8. Ciepła bluza - rozmiar M, L - chętnie z polaru, bądź ocieplana od środka. Raczej jasne kolory 9. Torebka duża chanelka (taka mieszcząca A4 raczej) oraz mniejsza kopertówka - błyszczące. Jednak jeśli macie jakieś inne fajne torebki to chętnie obejrzę, bo obecnie mi ich brakuje. Szczególnie jestem zainteresowana takimi mieszczącymi a4 10. Kapcie, rozmiar 40 Inne 1. Kuchenka elektryczna - mała, z jednym bądź dwoma palnikami - taka na wyjazdy 2. Torby na wyjazdy, walizki na kółeczkach, itp. - aczkolwiek tu będę wybredna, bo mam już kilka, jednakże ciągle przydają mi się nowe ![]() ![]() 3. Sprawna MP4 lub MP3 4. Gitara 5. Obraz z widokiem na Paryż, Londyn itp. Raczej dosyć duży 6. Różne pudełka - szczególnie większe i takie składane, bardzo chętnie z Paryżem, Marylin Monroe, itp., ale można pokazywać różne ![]() Drobiazgi Te rzeczy można dorzucić do wymiany, jesli nie potrafię dobrać niczego drobnego z Waszych wątków. Chętnie przyjmę je również za rzeczy oznaczone w moim wątku "za drobiazg" ![]() 1. Rajstopy, rozmiar 3 - różne. Wiosną i latem, raczej zwykłe cieliste, w okresie jesienno-zimowym grubsze. (ale to kwestia do dogadania ![]() 2. Skarpetki - zwykłe oraz stopki, takie jak do balerinek (chętnie bawełniane oraz koronkowe) 3. Brzoskwiniowy, jasnoróżowy oraz beżowy lakier do paznokci 4. Długopisy - czarne, bądź niebieskie byleby dobrze i lekko pisały. Nie interesują mnie typowe jednorazówki, te przezroczyste 6. Smaczne herbaty 7. Słodycze - byleby bez żelatyny - jestem wegetarianką ![]() 8. Majtki, rozmiar M. Koniecznie nowe!
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zajrzyj, być może coś masz <3<3
zapraszam do mnie np. po gorsety
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zajrzyj, być może coś masz <3<3
mam strój, chyba byłby dobry
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=42993537 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.