|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Rozpozna czy nie?
No bo tak. W szkole mam obowiązkowy basen i ja nie pływam i przez to nauczyciel ma do mnie jakieś wąty. I mówi, że jak nie pływam to muszę mieć zwolnienie od lekarza. A ja nie pływam dlatego, że mi się nie chce, tylko dlatego, że jak pływam to mam czerwone plamki i mnie to swędzi. I jak pójdę do lekarza to lekarz od razu da mi te zwolnienie czy będzie robić jakieś badania? Mi się tak wydaję z tego co czytałam, że mam uczulenie na chlor. Dziewczyny pomóżcie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
and cigarettes
|
Dot.: Rozpozna czy nie?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udaj się do lekarza, nic nie tracisz. Lekarz powinien skierować Cię na test alergologiczny lub od razu wystawić skierowanie do alergologa. Zwłaszcza, że powodem Twojej niedyspozycji w tych zajęciach nie jest zwykłe lenistwo, tylko poważniejszy problem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Twój nauczyciel ma rację, nie możesz nie brać udziału w lekcji bez zwolnienia od lekarza. Trzeba więc podejść do sprawy poważnie i iść po zwolnienie. Dziwię się, że tak lekko i niefrasobliwie do tego podeszłaś. Co na Twoi rodzice?
Pewnie zrobi badania,inaczej nie da się tego stwiedzić. Choć możesz też trafić na takiego, którego mało co będzie interesować i dla świętego spokoju od razu wypisze Ci zwolnienie. Też się tacy zdarzają, na szczęście nie często. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
z tego co ja pamietam, jak w lo byl basen, to obecnosc byla obowiazkowa, wchodzenie do wody nie
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jest szansa,że jak poprosisz lekarza rodzinnego o zwolnienie z basenu , to Ci je wypisze(są różni lekarze, jedni wypisują inni nie), ale i tak uważam,że lepiej zrobić te testy, przynajmniej będziesz miała pewność czy to na pewno uczulenie na chlor.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.