|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Na Wizażu nauczyłam się malować... :)
Dziewczątka drogie!
Własnie przeglądałam sobie archiwalne wątki moich makijaży... i z przerażeniem obejrzałam mój pierwszy post na MM, będący moim makijażowym debiutem ![]() A jako że lubię czasem pośmiać się sama z siebie, wpadłam na pomysł założenia wątku ze zdjęciami PRZED i PO - czyli z makijażami, które robiłyśmy same w domowym zaciszu nie znając Wizażu i makijaże, które stworzyłyśmy pod wpływem rad Wizażanek z MM. Ja mogę z czystym sumieniem powiedzieć - dzięki MM nauczyłam się sztuki makijażu ![]() Niooooo to ja na pierwszy rzut. Makijaże PRZED - o mamoooo ta paskudna czarna konturówka i czarny tusz ![]() ![]() Edytowane przez anita_w Czas edycji: 2006-06-13 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Na Wizażu nauczyłam się malować... :)
A teraz makijaże PO "oświeceniu wizażowym"
![]() ![]() ![]() Edytowane przez anita_w Czas edycji: 2006-06-13 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
调解人
|
Jakoś nie rażą te pierwsze Twoje makijaże, może dlatego, że jestes ładna dziewczyna i uroda łagodzi drobne potknięcia
![]() Jednak zmiana zdecydowanie na korzyść. Poziom techniczny poszedł w górę ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Meariel, dziękuję
![]() ![]() No tak, nie napisałam najważniejszego. KTO JESZCZE SIĘ ODWAŻY? ![]() To nie ma być wątek o mnie, tylko o tym, jak dzięki Wizażowi doskonalimy swoje umiejętności ![]() Nio, powiedzmy wprost: taki pean na cześć MM ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
a co bylo z brwiami nie tak "przed"?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ten pierwszy wcale mnie nie razi, ale to prawda, ze kolejne sa lepsze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oj tak, tak, ja też mam za sobą nastoletnią fazę na pomarańczowe pudry własnej produkcji i grube krechy na oczach ![]() ![]() Nioooo dziewczynki, ale to nie miał być wątek tylko o mnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Anitko, nie rób z siebie takiej sierotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
AA pamiętam ten makijaż. Pamiętam też jak mówiłyśmy o brwiach i robiłyśmy w Phoptshopie poprawki dorysowywując CI delikatnie brwi.
![]() ![]() POczątki nie były tak fatalne, jak CI się wydaję widziałam dużo gorsze debiuty. ![]() U mnie pod względem MM zaszła zmiana z dodawaniem różu na policzki. Dziewczyny mi uświadomiły, że jdnak powinnam używać różu, a ja sama się zawsze broniłam przed tym kosmetykiem. Idzie mi to marnie, ale starm się. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
anitko poruszylas cos co tyczy mnie...
ja dzieki dziewczynom nauczylam sie duzo i teraz sama sie dziwie jak tak moglam sie malowac? jak!! teraz jest o wiele lepiej ![]() ![]() ps. jak znajde fotki sprzed i po to dodam na pewno ![]() FOTKI "PRZED" chyba nie trzeba mowic co zle.. widac samo przez się...
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2007-11-20 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
FOTKI "PO"
sadze ze widac poprawe... nadal sie ucze ale widze juz pozytywne efekty ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.