|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Policealna Profesja czy TEB. Tech. dietetyk opiekunka dzięcieca
Zastanawiam się nad szkolą i kierunkiem w szkole policealnej .
Interesuje mnie technik dietetyk w szkole TEB w kaliszu lub ostrowie. Lub Opiekunka dziecięca w profesji W Kaliszu lub we Wrocławiu. Czytałam różne opinie i mam mętlik w głowie co do szkoły i kierunków. Lubie dzieci ale wiadomo jak jest z pracą w tym czasie . I np czy ktoś się orientuje czy mozna otworzyc cos własnego jesli sie jest technikiem dietetykiem ? Lub własne przedszkole ? Co o tym sądzicie ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- ?
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Policealna Profesja czy TEB. Tech. dietetyk opiekunka dzięcieca
Ja w Kaliszu zapisałam się na Opiekunke dziecięcą do plus edukacjai
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Policealna Profesja czy TEB. Tech. dietetyk opiekunka dzięcieca
Jeżeli byś chciała otworzyć własną działalność np przedszkole to niestety musisz iść na studia , szkoły policealne to dno , ja poszłam do profesji w Kielcach i bardzo żałuje , nic się nie nauczyłam . Na egzaminie państwowym miałam pracować na Photoshopie - niestety musiałam sama w domu nauczyć się go obsługiwać bo w szkole na zajęciach informatyki pani "profesor" na co dzień uczyła dzieci w podstawówce fizyki... na zajęciach nic nie robisz , byłam pewna nadziei że wyjdę z tej szkoły przepełniona wiedzą a w rzeczywistości było tak nudno że z bólem serca wstawałam rano do tej szkoły. Na stronie piszą , wręcz zapewniają że mają "wysokiej jakości" pracownie - było nas 10 osób na kierunku i nie mieściliśmy się w "pracowni" która z resztą znajdowała się w piwnicy. Doją z ludzi kasę , w pierwszym sem płaciłam 120 zl w 2 i 3 sem płaciłam juz 200 zl a w 4 sem 280 ... byłam bardzo szczęśliwa jak skończyłam tą szkołę , egzamin zawodowy mino starań zdało 3 osoby, teraz jestem na studiach dziennych w normalnej uczelni państwowej i dziekuje Bogu że ten koszmar ze szkoła policealna się skończył.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.