|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Skarby z limitowanej kolorówki
Wczoraj czytałam wypowiedzi na temat skarbów perfumiarskich. Ja żadnego nie posiadam choć za Wish Pink Diamond Choparda sporo bym dała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Skarby z limitowanej kolorówki
witaj na MOICH MAKIJAŻACH
![]() bardzo ciekawy watek ![]() Dziewczyny- piszcie i najlepiej wklejajcie swe trudno dostępne cudeńka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dzięki za miłe powitanie. Co do moich skarbów to zbieram je dopiero od dwóch lat, więc takich zupełnie niedostępnych wśród nich nie ma. Perełką są cienie Diora Kawaii z limitowanej kolorówki Lato 2004. Upolowane w chwili gdy praktycznie zniknęły ze sklepów. Oprócz tego :
-Dior Girly dość przesłodzony zestawik : puder brązujący, rozświetlacz i szmineczka -Dior Jewel Collection Amethyst -Satin de Chanel -Ruban Perle Moonlight -Coromandels de Chanel ( najnowsza zdobycz) -Poudre Coromandel -Cienie Dior Rose Spirit z kolekcji Jesień 2005 -Diorglam I kupiony na Allegro Chanel Poudre Caresse Jeśli chodzi o marzenia to tylko Guerlain makijaż Zima 2005/2006 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
imponująca lista
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
U mnie to działa tak. Widzę taki kosmetyk i myślę sobie : już jutro może go nie być...I ląduje u mnie. Limitowanych kosmetyków jakoś tak trudno mi sobie odmówić. Umiem np. Poczekać i zastanowić się nad perfumkami czy kremem, ale tu głupieję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.