|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
TEB - technik usług kosmetycznych
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TEB w Bydgoszczy - technik usług kosmetycznych
Tez sie zastanawiam nad tym.
Zapisalam sie do TEB, chociaz studiuje, wiec traktuje to bardziej jako dodatek i nie wiaze z tym przyszlosci, zastanawiam sie, czy warto wydac te 1500zł :P? KJa sie na roczne zapisalam, na aranzacje wnetrz..
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Ja zapisałam się już w kwietniu.. i szczerze mówiąc nie chcę teraz rezygnować mimo tego,że maturę zdałam.. Mam nadzieję,że nie będę żałować wyboru.I tak po tej szkole pewnie wybiorę się na studia,bo marzę o resocjalizacji
![]() ![]() ![]() layla_lbn mam nadzieję,że pieniądze na marne nie pójdą i się czegoś tam nauczymy ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
tez myslalam nad teb, ale czy to jzu teraz trzeba sie zapisywac? jakis czas temu wchodzilam na ich stronke, ale nie pamietam... glownie to zastanawiam sie czego to warte, bo tez slyszalam, ze to chyba najbardziej powazna szkola
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie zapisalam, oj, to spontam byl, po prostu weszlam na ich strone i juz ;-). Do 7.07 wiem, ze byla promocja 1 rata gratis... Zobaczymy, jak mowilam traktuje to jako dodatek, zawsze chcialam poznac tajniki dekoracji wnetrz, a jak bedzie to zobaczymy ![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Ja akurat się zapisałam,gdy była promocja do 28.04.2008.. Wtedy nie musiałam płacić wpisowego i mam pierwszy i ostatni miesiąc nauki gratis
![]() ![]() Flofferek zależy na jaki kierunek chciałabyś iść.. bo po rocznych dostajesz tylko dyplom ukończenia szkoły,a po dwuletnich tytuł technika jeśli zdasz egzamin zawodowy ![]() Tak w ogóle to dowiedziałabym się czegoś o tej szkole od tych,którzy już się tam uczą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
aaa to dlatego wczesniej sie zapisalyscie, ja to dalej sie zastanawiamnad tym, bo poki co zapisalam sie do unizeto na kurs grafika komputerowego
![]() a z teb chcialam wlasnie isc na grafika, administratora sieci, dekorator wnetrz, technik hotelarstwa lub turystyki. i chyba jesli juz to w tym momencie skupie sie na tej turystyce/hotelarstwie (chcialabym pracowac w biurze podrozy). szukalam opinii w necie, ale nic konrketnego nie znalazlam. aaaa i jeszcze cosik - to mowicie, ze bez problemu mozna sie zapisac on-line, tak? bo ja sie kiedys zapisywalam on-line na kurs jakis to 'przegapili' ![]() ![]() i jeszcze cos - sa na stronce gdzies cenniki? bo szukam, szukam i nic ![]() Edytowane przez Flofferek Czas edycji: 2008-07-11 o 08:16 Powód: dopisek:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zapisujac sie nawet nie wiedzialam, ze 1 rata jest gartis, po prostu jakos tak spontanicznie wyszlo ;-). Cennikow wlasnie nie ma, ale jak juz sie zapiszesz to dostajesz maila, i tam masz cene podana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. teraz chyba tez 1.rata gratis do 27.lipca bodajze... albo cos poknocilam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Teraz też jest właśnie promocja jedna rata gratis
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
[1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;8205368]Teraz też jest właśnie promocja jedna rata gratis
![]() ![]() Moze jest. My mamy nieoficjalne forum naszego roku na studiach i tez przez google sie chyba nie wyszuka..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
świetny jest
technik usług kosmetycznych http://opusmagnum.pl/medyczna-szkola...-kosmetycznych (zaoczny, 2 lata) - zawód o charakterze higieniczno-estetycznym, którego specyfiką jest kosmetyka pielęgnacyjna, lecznicza i upiększająca, pomoc w tworzeniu ładnego zdrowego wyglądu i dobrego samopoczucia człowieka. absolwent może być zatrudniony w: gabinetach kosmetycznych, odnowy biologicznej oraz może prowadzić działalność prywatną |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Up ?
![]() Może ktoś się tam uczy i powiedziałby coś na temat tej szkoły? (Dodam, że interesuje mnie technik uslug kosmetycznych)
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
up up :d ??
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Ja miałam tam się uczyć,ale nie utworzyli trybu dziennego i aktualnie jestem na drugim roku studiów niezbyt związanych z technikiem usług kosmetycznych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
[1=df3cc6c2e997633e57b9145 321fcef026d2b0250_5ebf1ef 22d206;18084467]Ja miałam tam się uczyć,ale nie utworzyli trybu dziennego i aktualnie jestem na drugim roku studiów niezbyt związanych z technikiem usług kosmetycznych
![]() Absolutnie darmowa nie równa się gorsza. Ja chodzę do Cosinusa i w moim mieście jest to najlepsza szkoła kosmetyczna oczywiscie policealna, ma ogromny nabór (ponad 110 osób), oczywiście większa część się wykrusza (teraz zostało 32 osoby! ) bo tutaj nie idą na ilość a na jakość. Kosmetyki super, zawsze braki są szybko zaopatrywane, pracownie są cudownie zaopatrzone, fakt faktem że trzeba się uczyć i czasami przykładać, ale myslę że naprawdę warto!
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Hejka,
![]() Odkurzam ten temat. ![]() A wiecie coś może na temat szkoły SKK w Bydgoszczy (Studium Kształcenia Kadr) - technik usług kosmetycznych? Może ktoś się tam uczył. Pozdrawiam bydgoszczanki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
hej! ja właśnie zaczęłam naukę w SKK :P wrażenia po pierwszym zjeździe całkiem pozytywne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
hej
![]() jak wrażenia z tego technika usług kosmetycznych w SKK po roku? ja dziś idę na pierwsze spotkanie. organizacyjne plus pracownia kosmetyki. jest się czego bać ? ![]() fajnie zajęcia prowadzone? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Tragiczne... Zrezygnowałam po roku
![]() ![]() ![]() ![]() PS. jeżeli masz pracownię z Panią V., to przygotuj się na wydawanie mnóstwa kasy... załatwia często szkolenia, które później sama prowadzi... i sprowadza do szkoły swoje znajome, które niby sprzedają kosmetyki po niższych cenach, a tak na serio, to na targach kosmetycznych kupisz jeszcze taniej. Chodzi przede wszystkim o kosmetyki firmy American Beauty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.