|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wyjazd do koleżanki
Mój chłopak powiedział mi dziś że jedzie z kumplem do ich koleżanki do Warszawy(100km) w weekend. Mimo że mam do niego zaufanie to jakoś dziwnie się z tym czuję że jedzie. A wy jakbyście się czuły? Jakbyście zareagowały?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Wyjazd do koleżanki
ale po co on tam jedzie?
zapewne poczulabym sie dziwnie. Porozmawiaj z nim w jakim celu sie tam wybiera. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
A Ty nie możesz jechać z nimi? Poznałabyś ją...
Pewnie z tych samych powodów co i Tobie się nie podoba,tak ?
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mnie by się to |ZDECYDOWANIE nie podobało. Dlaczego nie może Cię zabrać?
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Yyy?
A co to za kolezanka? Jakas dawna dobra przyjaciolka obojga, czy kto, ze z kolega sie do niej az musi wybierac na weekend? Nie wyobrazam sobie zeby moj chlopak jechal do jakiejs tam zwyczajnej kolezanki 100 km. zeby sie z nia wodki napic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
to po co pytasz nas co bysmy zrobily i jak bysmy sie czuly, skoro Ty nie widzisz w tym zadnego problemu, ze Twoj chlop jedzie na weekend do kolezanki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie bardzo rozumiem cel tego watku, ale patrzac na inne twoje stwierdzam, ze chyba po prostu lubisz troche zawracac glowe swoimi lekko wydumanymi problemami ![]() Skoro ty nie mozesz pojechac i skoro znasz dziewczyne to chyba sama najlepiej wiesz, czy to w porzadku ze jedzie, czy nie. Jesli to by byla jakas naprawde dobra znajoma i normalna dziewczyna, jesli facet nie wypalilby mi z takim pomyslem w ostatniej chwili, gdy mielismy na ten weekend inne plany to pewnie nie mialabym nic przeciwko. Sama bym w tym czasie zorganizowala sobie spotkanie z jakas dawno nie widziana przyjaciolka np. ![]() Ale jesli to ten sam chlopak o ktorym w innym watku piszesz, ze nie potrafi do ciebie do sasiedniej miejscowosci przyjechac i odwoluje spotkania to bym sie lekko wkurzyla-taka eskapade sobie umie zorganizowac, a co ciebie to go jakos srednio ciagnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Nie widziałabym w tym żadnego problemu. Niech jedzie. Ja też mogę chcieć pojechać do moich kolegów (np. w moim przypadku są to moi jedyni prawdziwi przyjaciele, od pieluchy), więc niech będzie równouprawnienie w tej kwestii. A i koledzy do mnie przyjeżdżają... Owszem, nie miałabym nic przeciwko temu, żeby przywozili swoje dziewczyny, ale wiem, że wtedy nie są to takie nasze spotkania, które są dla mnie naprawdę ważne. Dlatego jestem przeciwna ograniczaniu partnerów w kwestii życia towarzyskiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Ja bym smialo puscila - jeszcze zalezy jak atrakcyjna ta kolezanka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
po drugiej stronie szafy
|
Autorko, ile jeszcze nicków i wątków Ci trzeba, żeby w końcu dać sobie spokój ze związkiem, który dostarcza Ci głównie niefajnych emocji?
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Powinien Ciebie zaprosić skoro jesteście razem.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=o_1aF54DO60 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
made in Wonderland
|
Przecież jest milion różnych możliwych opcji tego co napisała Autorka.. Gdybym ja sama znała tę dziewczynę bardzo dobrze, TŻ zaproponowałby mi żebym jechała z nimi ale np. bym nie mogła, nie byłaby ona Miss World (
![]() Ale jeśli to byłaby smukła, długonoga i długowłosa brunetka bardziej mi nie znana i mój drogi TŻ tak bardzo chciałby tam jechać to.. wiśta wio! Broń Boże zabraniać! Pomachałabym mu jeszcze i zmieniła zamki w mieszkaniu ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
to już wiesz,że pewnie wyjdzie 50/50.
ja jestem a NIE
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
faktycznie niedawno byl podobny watek, facet wtedy jechal jak zwykle do stolicy na wyprzedaze kupic sobie bardziej stoleczna koszule. Tez z kolega i tez miala byc wodka u kolezanki.
Moze teraz taka moda, albo faktycznie autorka wciaz ta sama tylko nicki inne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Kumple od zawsze - niech jedzie! Nie miałabym nic przeciwko, a nawet pojechałabym z nimi, bo paczkę można powiększyć.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]() nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.. mój tż ma jechać na wódkę z kolegą do jakiejś koleżanki , a ja sobie zostaję w domu ? ![]() Wgl może ja staroświecka jestem , ale co to za wypady on, kumpel i koleżanka i napicie się u niej ![]() Dla mnie to masakra, że taki problem się wgl pojawił.. Ty nie jedziesz, on - rezygnuje. u mnie przynajmniej by tak było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdyby miał odrobinę wychowania zabrałby Ciebie. ale wątpię czy to będzie spotkanie tylko we 3....pewnie jakieś jej koleżanki. Sorry ale ludziom to już dawno przestałam w 100% ufać, trzeba myśleć trzeźwo, żeby później nie płakać, że mnie zdradził. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
a czy jak wy się spotykacie ze swoimi koleżankami to też wasi faceci mają siedzieć z wami?
![]() Skoro sa przyjaciółmi - niech jedzie, droga wolna. Sama mam sporo bliskich znajomych facetów i jak się spotykamy to bez naszych partnerów - bo jak ktoś wcześniej powiedział - to są nasze spotkania, gdzie ja mogę na głos powiedzieć wszystko, co mnie boli, co sie u mnie dzieje itp. a gdyby dołączył nagle ktoś obcy, bo by nie pozwolił jechać samemu, to już byłoby zupełnie inaczej.
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
nie widzę problemu..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.