|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tania apteka w Krakowie :-)
Dziewczyny, czy znacie jakąs tanią apteke w Krakowie, chodzi głównie o kosmetyki apteczne, ale lekarstwa również. Dzieki
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Tania apteka w Krakowie :-)
Przy ul. Królewskiej 92 (bodaj że) tak bliżej pl. Inwalidów jest "zielarnio-apteka" w której można znaleźć tańsze leki (a przynajmniej tańsze zamienniki). Są też tam kosmetyki, ale nie zagranicznych firm.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
wlasnie, gdzie??
Mnie także by ten temat bardzo interesował, z racji mojej nadwrazliwej skóry , na dodatek w nłojotokowymi stanami zapalnymi musze czesto kupować dość drogie preparaty, aktualnie chcialabym sprobowac cos zamiast Physiogelu i wypatrzylam Sensibium [czy jakos tak] D.S. Biodermy ale na razie widzialam za 38 zł, wiem, że cenmy takich preparatwów [vichy, LRP, Bioderma, Stiefel etc] bywaja p0rzerozne, w roznych aptekach wiec bardzo chcialabym sie dowiedziec gdzie mozna taniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Re: wlasnie, gdzie??
Merigold, w aptece w Carefour (Zakopianka) widziałam 2 dni temu Physiogel po 26,-
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ritko! :)
nie zroumiałysmy się
![]() ![]() zreszta musze kupowac tez "specjalne" szampony, dezodoranty, bleee, na dodatek jem tabletki anty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Re: ritko! :)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nie wiem ,czy bardzo Ci pomogę. Ja znalazłam tańsze produkty La Roche Posay w aptece przy ul. Krowoderskiej numeru nie pamiętam, 29 lub 27. Nie wiem jak cany leków. To tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie wiem ,czy bardzo Ci pomogę. Ja znalazłam tańsze produkty La Roche Posay w aptece przy ul. Krowoderskiej numeru nie pamiętam, 29 lub 27. Nie wiem jak ceny leków. To tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
dzięki, wszystkie info są cenne! :) n/t
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
podciagam
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
nie wytrzymam... :))
właśnie kupiłam preparat Sensibio D.S który widziałam w euro aptece za ok 38 zł za 29,40 w aptece za supermarketem Alma!!!!!!! [dawna krakchemia] WOW
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]()
najtańsza apteka w krakowie jest na krowoderskich zuchów koło pętli tramwajowej 3,13,5 Z całego krakowa tam przyjeżdzają więc trzeba się przygotować na duże kolejki.Jest też druga apteka na ul.Lwowskiej vena-vita oni też sprzedają przez internet www.vena-vita.wkrakowie.net/
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tania apteka w Krakowie :-)
Do tej pory najtansza apteke znalazlam na ul. Retoryka 23 - Zico. Roznica na moim leku ( Aknenormin ) wynosi 30-40 zl w porownaniu z innymi aptekami w Krakowie. Ale sprawdze tez ta w Almie i na Krowoderskich Zuchow. W koncu im taniej tym lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
na al pokoju w przychodzi (za rondem grzegórzeckim)
![]() np - nowość - filtry Iwostinu kosztują tam 22-23 zł a w innych aptekach 28-30 zł ![]() tanio jest też w Hygieia (effaclar K kosztuje tam 29 zł ![]()
#15 |
Zakorzenienie
|
aaa no i do końca kwietnia najtańsza jest euroapteka
![]() ![]()
#16 |
Raczkowanie
|
Opłaca się przejechać pare przystanków do Wieliczki . Ceny są niższe o od 20% do 50%!!!
(koło cmentarza, tak się nawet przystanej 104 nazywa, łatwo znaleźć)
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam tą, o której pisała Merigold - w Galerii Kazimierz Super Pharm czy jakos tak się nazywa. Często są tam promocje na kosmetyki apteczne.
Polecam też swoją aptekę - wszysto jest tam tańsze - ul. Chmieleniec (za Ruczajem) - obok nowego Kampusu UJ
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musi tam byc tanio, bo zawsze jak jade tramwajem to widze takie kolejki jakby tam cos conajmniej rozdawali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Przenoszę wątek na plotkowe
![]()
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
No właśnie ale która z nich jest najtańsza.Muszę w najbliższym czasie zrobic full zaopatrzenie dla męża bo wyjeżdza z kraju.Najbliżej mam do veny ale zastanawiam się nad wieliczką i krowoderskich zuchów.
Najwięcej słyszałam o tej ostatniej że jest najtańsza i że ludzie do niej jeżdzą z całego krakowa.A wy jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny mam pytanie czy ktora kojarzy jakas tania apteka na ul Pawiej? lekarz powiedzial mojemu tz ze tam jest taniej niz w Ziko, az truno mi wierzyc, a nie bardzo kojarze tam zadnej apteki, jedynie ta w galeri krakowskiej ale ona jest droga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Polecam Aptekę Słoneczną ,ul.Westerplatte 1 (niedaleko Galerii Krakowskiej) -niskie ceny i częste promocje
jakby kto miał problem http://www.e-sloneczna.pl/3d/index.html ![]() Edytowane przez Noa_ Czas edycji: 2011-01-27 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
apteka austriacka przy Krupniczej
![]()
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Ja uważam, że jedną z najtańszych aptek jest Volfarm, ma kilka stacjonarnych aptek w Krakowie. W internetowej aptece av.pl jest zdecydowanie taniej, średnio o 10 % -15%. Jestem stałą klientką ich, jak poprosicie o mały rabacik, to zawsze chętnie dadzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale tak jak mówię, Lea polecam, niemal zawsze kupuję tam lekarstwa ![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Ja się ostatnimi czasy zraziłam się do Ziko (konkretnie tej przy Herbewie) ale za to polubiłam Niezapominajkę (kilkadziesiąt metrów dalej)
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.