![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Podsumowanie![]() kobiety >pozytywne emocje >przyjaźń >miłość >rodzina >zwierzaki >sprzątanie >gotowanie >robienie zakupów mężczyźni >agresja >walka >przekleństwa >granie w gierki >oglądanie filmików >telewizja >polityka >ru☠chanie jeszcze ktoś ma wątpliwości kto jest rakiem tej ziemi? Edytowane przez zrobtosama Czas edycji: 2013-10-03 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
jestę wieszczę
|
Dot.: Podsumowanie
nie wiem, ja tam jestem spod znaku Bliźniąt. Pozdro.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Hrodebert
|
Czy heteroseksualiści zaliczają się do tej grupy ?
>Pokój< |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Copyraptor
|
A podsumowując inaczej:
Kobiety: > głupie >płytkie >nudne >nadużywające emotikonek >nadużywające internetowego slangu Mężczyźni: >ciekawi >z pasjami >interesujący się polityką >rozsądni >inteligentni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Copyraptor
|
No co ty, regulaminu nie czytałaś? Usuwanie postów jest nielegalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ktoś tu pluje jadem na kilometr
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Albo Autorkę jakiś chłop bardzo zranił, że tak pomstuje na cały męski ród albo jest w wieku 12-16 lat albo to prowo :P
A tak w ogóle to nie wiem gdzie mam zaliczyć siebie, bo gram w gierki, oglądam filmiki na youtube, telewizję, przeklinam, interesuję się i gadam o polityce, uprawiam też seks. Nie wiem, może jestem pół mężczyzną pół kobietą? A w dodatku mój chłop jest rodzinny, ma wielu przyjaciół, zazwyczaj robi zakupy, sprząta nie mniej ode mnie,lubi gotować i wyzwala we mnie pozytywne emocje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ach, żeby mój tak polubił sprzątanie. ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
a cukier to się dodaje do tego przepisu?
---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to jest trollątek, a nie wątek.
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Zacznijmy od tego, że żadna kobieta nie wywołała jeszcze wojny na świecie, więc wypraszam sobie jakieś epitety w moim kierunku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
To prawda, tak samo jak żaden facet jej nie wywołał. No wiesz.. do wojny potrzebne jest więcej ludzi niż jeden. Np kilkaset tysięcy albo nawet kilka milionów ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krwawa Mary Maria I Tudor (1516 – 1558) jest jedną z najbardziej znanych panujących kobiet. Chociaż zasiadała na tronach Anglii i Hiszpanii stosunkowo krótko, zdążyła zasłynąć jako władczyni wyjątkowo okrutna. Jako gorliwa katoliczka zaraz po objęciu władzy w protestanckiej Anglii w roku 1553 rozpoczęła jej rekatolizację. W ciągu zaledwie pięciu lat panowania doprowadziła do skazania za heretyzm i spalenia na stosie ponad 300 protestantów. Po śmierci Marii na tron wstąpiła jej siostra Elżbieta I, która przywróciła anglikanizm. Tym samym poprzednia królowa zyskała przydomek "Krwawej Mary", który współcześnie zaadaptowany został jako nazwa popularnego drinka. ELŻBIETA BATORY-Elżbieta na swojej drodze spotykała ludzi, którzy potęgowali jej niezdrowe zapędy. Często odwiedzała swoją ciotkę – Klarę Batory, która organizowała homoseksualne orgie. Legenda głosi, że pewna tajemnicza kobieta - Anna Darvulia zapewniała Elżbietę, że przelanie czyjejś krwi zatrzymuje proces starzenia... Księżna przekonana o słuszności tej rady, często i bez skrupułów torturowała swoich poddanych. CARYCA KATARZYNA-Wychowana została w duchu Oświecenia, wiele czytała i była miłośniczką sztuki. Jako władczyni była jednak demoniczna. W czasach jej rządów, zezwalała na handel ludźmi – dziewczęta sprzedawane były za ok. 10 rubli. Sama „podarowała” przedstawicielom szlachty rosyjskiej aż 800 tys.niewolników. Ilse Koch była jedną z najokrutniejszych zbrodniarek II wojny światowej - swoim bestialstwem i łaknieniem śmierci przewyższała nawet mężczyzn, dzięki czemu na kartach historii wsławiła się jako "Wiedźma z Buchenwaldu", "Suka z Buchenwaldu", czy "Komandorowa z Buchenwaldu". Była żoną komendanta obozu w Buchenwaldzie, Karla Otto Kocha, ale na czym dokładnie polegało jej okrucieństwo? Cóż, dość powiedzieć, że Ilsa-Abażur to także jedno z przezwisk bezwzględnej frau Koch... Po wojnie, z relacji świadków wynikało, że Ilsa Koch zwyczajnie czerpała przyjemność z zadawania innym bólu. Legendarne są już opisy inspekcji, na których Ilsa oglądała ciała więźniów - szczególnie lubując się w tych wytatuowanych. Kiedy jakiś tatuaż ją zaciekawił, "Wiedźma" muskała go swoim palcatem, co z kolei było znakiem dla strażników, którzy transportowali delikwenta do szpitala, gdzie lekarze wycinali mu płat skóry z owym tatuażem. Następnie łączono je z innymi wytatuowanymi fragmentami ludzkiej skóry, a kiedy uzbierała się już z tego porządna płachta materiału, na rozkaz Ilsy robiono z niej rękawiczki, oprawy na książki, czy właśnie abażury. Wyobraźcie sobie tylko wytatuowaną ludzką skórę, oświetlaną od środka żarówką... Karin Magnussen to kolejna zaślepiona nazizmem kobieta, która dzięki nazizmowi odkryła najmroczniejsze zakamarki swojej osobowości. Przed wojną, Karin wiodła genialną karierę naukową - była niezwykle cenionym biologiem. Z kolei kiedy rozgorzały walki i zaczęły powstawać obozy zagłady, uczona zaczepiła się w Auschwitz, gdzie eksperymentowała na gałkach ocznych, wyciągniętych od wciąż żywych jeńców. Co do frau Herty Oberheuser, to w tym przypadku również można mówić o wielkim talencie, który po 1939 roku przeszedł na ciemną stronę. W obozie Ravensbruck, Herta mordowała niewinne, zdrowe dzieci i eksperymentowała na ich kończynach. Irma Grese Kolejną krwawą strażniczką obozu zagłady na naszej liście jest Irma Grese, zwana także "Piękną Bestią". Można powiedzieć, że współczesne "dominy" wyglądem wzorują się właśnie na Irmie - "Bestia" paradowała po obozie w wysokich, ciężkich skórzanych butach, z nieodłącznym pejczem oraz pistoletem ukrytym w kaburze. Uwielbiała katować więźniów - często na śmierć, była też niezwykle kreatywna w tym, co robiła - ponoć w każdej wolnej chwili wymyślała nowe, innowacyjne metody tortur (np. puszczała wygłodniałe psy na więźniów) - podobnie jak Ilse Koch, Irma była kobietą okrutną i wyrachowaną z natury. Jej głównym zadaniem było delegowanie więźniów do komór gazowych, z czego czerpała nieskrywaną i autentyczną radość. Za ogrom swych zbrodni została ona stracona po wojnie. było trochę tego,więc twoja teoria upada
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-10-04 o 19:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a na czasie: skąd tyle jest aktualnie dzieciobójczyń? Tylko one w sumie robią to własnoręcznie, a nie wydaję rozkaz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Zaraz mi wmówicie, że 95 % kryminalistów to kobiety. Nie zakłamujmy faktów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podejrzani ogółem kobiety mężczyźni 2011** 649. 80. 569 2010** 660 . 92. 568 2009** 755 . 104. 651 2008** 742 . 88. 654 2007** 845 . 113. 727 2006** 794. 119. 678 2005** 861 . 112. 749 2004** 970. 133. 837
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-10-04 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Dopóki będziemy srać do swojego gniazda dopóty będziemy gorzej traktowane przez mężczyzn.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]() a ja jak zobaczyłam obrazki, to byłam przekonana, że to będzie kolejny temat założony przez jakiegoś chłopaka, co znów próbuje [siebie samego] przekonać, w czym kobiety gorsze, a tymczasem! zaskoczenie ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- w tym co zacytowałeś się z nią zgadzam akurat Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-10-04 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Hrodebert
|
Uff dobrze że nie jestem babą ,ta ciągła walka to nie dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ja wolę toczyć swoją dyplomatyczną wojnę,niż iść w szeregach z tobą i karabinem .
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.