|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Bright side of life
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
violet blonde tom ford LISTOPAD
WATEK ZAMKNIETY ;NIEAKTUALNY.
Wymienie na cos fajnego tez edp pol probki, do wymiany edp pol probki Tom Ford Violet Blonde. Rowniez posiadam Jasmine White Moss Estee Lauder 30ml ,ubytek moze 4ml. Wymienilabym na cos ladnego edp tez. xxxxx Posylam zdj na telefon mmsem.
Edytowane przez Katefit Czas edycji: 2014-06-08 o 15:46 Powód: regulamin |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: violet blonde tom ford
Hej! Moze cos u mnie znajdziesz za Estee Lauder i probke ?
.Tu sie tylko wymieniamy,sprzedawac nie wolno Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2013-11-27 o 12:13 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do wymiany - może coś znajdziesz za Estee Lauder?
|
|
#4 |
|
Bright side of life
|
OK ,fajnie ze jest odzew,przegladne wasze listy z rzeczami i odpowiem, pierwszy raz zalozylaM watek wiec nie znam zasad ,czyli tylko wymiany tu sa. ok ,to jest fair.
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Do Ragutka = Miss Dior le parfum jesli nadal aktualny to wymienilabym na jasmine white moss e.lauder |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety ale Miss Dior LP zostawiam sobie
zaraz to poprawię w wątku.
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
hej coś u mnie za estee ? W drugim poście mam zapaszki
KOSMETYKI UŻYWANE I NOWE NA PREZENTY ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php...3#post43 770083 ciuszki, express do kawy, torby,kawiarka, jogurtownica, https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=720734 wątek książkowy, Cook, Meyer, Link, Sapkowski i inne perełki https://wizaz.pl/forum/showthread.php...5#post43 578365 Szukam 4 i 5 część Darów Anioła YSL-PARISIENNE, |
|
|
|
|
#9 |
|
Bright side of life
|
Dot.: violet blonde tom ford LISTOPAD
Do Ragutka ...w takim razie dzieki ,nie skorzystam z innego flakonu
pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Do Gosia ,przegladalam teraz drugi raz liste z twoja oferta, ta balenciaga leau rose fajnie sie zapowiada. Nie bedziesz miala nic przeciwko ze dostaniesz mniejsza pojemnosc za 70ml twojego perfumu? ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Ta estee lauder to jest edp 30ml ,moze 3 lub 4 ml brakuja. sa kupione w genewie w perfumerii. mam z kartonikiem. Moge dolaczyc probke modern muse edp 1ml. |
|
|
|
|
#13 |
|
Bright side of life
|
ok. to daj znac, nie ukrywam ze chcialabym w oryginalnym flakonie te 30ml , nie w odlewce. to narazie temat otwarty
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Rozumiem,no chyba ze bys sie zdecydowala na odlewke 40 ml
Mam jeszcze Paco Rabanne, Black XS L`Exces EDP- 30 ml bez kilku psikow.Ale jeszcze nie wiem,czy chce je oddac ( XS),bo dzis je dostalam z wymiany i testuje. Tak,czy siak ja w weekend powacham sobie Estee,bo wlasciwie go nie znam a uwielbiam wiekszosc zapachow EL Jesli on jest w ogole dostepny gdzies... Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2013-11-29 o 15:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

a moze mialabys cos do dorzucenia?Jakis inny zapach,cos z kolorowki?