|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
orbitrek - czym się kierowac przy zakupie?
Witam,
Chcę kupić orbitrek, ale zupełnie nie wiem na co zwracać uwagę przy przeglądaniu ofert. Czy waga koła zamachowego ma duże znaczenie? Niestety nie mam tyle kasy, żeby kupić jeden z tych lepszych, chcę wydać tak do 450 zł. Jak na razie znalazłam 2 oferty, nad którymi się zastanawiam 1. http://www.allegro.pl/item195734507_...yprzedaz_.html 2. http://www.allegro.pl/item196006024_...rancja%5D.html Zupełnie się na tym nie znam, więc bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: orbitrek - czym się kierowac przy zakupie?
I przepraszam, jeśli taki wątek już był, ale moze pomożecie mi chociaż ocenic te dwa orbitreki, których linki wkleiłam.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
orbitrek
Witam
Jestem tutaj nowa przeglądam i nic nie znalazłam na temat orbitreka chciałabym kupić ten sprzęt tylko jest pytanie jaki wybrać ? Proszę o pomoc
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: orbitrek
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: orbitrek
dziękuje za pomoc
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! Mam pytanie: ile kosztuje taki najtańszy orbitrek, bo akurat nie mam zbyt wiele funduszy, a chciałabym w najbliższym czasie zakupić?
Czekam na odpowiedź i z góry dzięki. ;p
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Orbitrek - ile kosztuje?
wystarczy zajrzeć na allegro
http://www.allegro.pl/19650_orbitrek...=19650&order=p
|
|
|
#8 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Jaki orbitrek wybrać?
Chciałabym zacząć ćwiczyć w domu na orbitreku, widziałam kilka reklam i słyszałam, że efekty są zadowalające. Moje pytanie: jaki orbitrek wybrać? Znalazłam fajny sprzęt kettlera w Intersporcie na promocji.
Urządzenie wydaje się być ok, ma dużo różnych programów, i funkcji dodatkowych. Chciałabym się upewnić, że Kettler to dobra firma, jeśli chodzi o produkcję orbitreków. |
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Dot.: Jaki orbitrek wybrać?
Sama jestem ciekawa ...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam kiedyś orbitreka i powiem ci,że ćwiczenie na nim nie dla leniuchów
Naprawde daje popalić(jak dałam sobie wycisk pare lat temu ćwicząc po godz,dziennie bardzo ładnie wyrzeźbił mi sylwetkę)ale jeśli lubisz i uprawiasz jakiś sport i nie masz problemów z chęciami to najlepiej jest wybrać się do paru siłowni(bo w jednej raczej możesz trafić na kilka tych samych)i poćwiczyć na różnych orbitrekach żeby zobaczyć jaki ci najbardziej pasuje ja np.wolę takie które mają koło zamachowe(czy jak to się fachowo nazywa)w krztałcie owalnym dzięki czemu ruch jest bardziej płynny,nie podnosi się tak wysoko kolan.Jednak jak jesteś wysportowana to możesz poszaleć Jest jeszcze pare rzeczy które się różnią i nie chodzi tu o funkcje na kokpicie.Naprawde idź wypróbuj i zapisz model albo ewentualnie zrób mu zdjęcie,bo jednak jest to wydatek i szkoda,żeby potem orbitrek służył jako wieszak na ciuchy Życzę powodzenia w wyborze.
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Orbitrek
Hej dziewczyny!
Chcę kupić orbitrek do 500zł, polecicie jakiś dobry? Kiedyś kupiłam rowerek stacjonarny, bardzo tani i teraz żałuję bo nie działa licznik, pokrętło od oporu też nie działa, dlatego w tym przypadku chcę kupić coś co posłuży na lata
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Przypinam się☠do tematu. Chcę kupić narzeczonej orbitrek, gdyż wspólnie chcemy wieczorami poćwiczyć. Czy posiada ktoś ten model:
http://www.sport-market.pl/product-p...H0709-HMS.html Jest to nowość na rok 2014, parametry dobre, cena wysoka, ale może warto ? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.